Caravan huren in Noord-Brabant

Beoordeling:9.1 uit 38999 ervaringen
Grootste aanbod van Nederland
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde campers
24/7 support
Boek een camper dichtbij huis, bepaal je eigen pad

Huur voordelig een caravan van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 2000 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Caravans in Noord-Brabant

 • v.a. €57 per nacht
  (1)

  Zo goed als nieuwe familiecaravan met stapelbed, mover en airco!

  64Budel
 • v.a. €48 per nacht
  (2)

  Blue Ocean

  46Ossendrecht
 • v.a. €36 per nacht

  Adria: retro caravan (make-over '21) met complete kampeeruitrusting, voor een heerlijke vakantie!

  48Hank
 • v.a. €48 per nacht
  (11)

  Toercaravan Adria 430 PH

  44Breda
 • v.a. €40 per nacht
  (7)

  Kip deluxe, back to nature

  37Esbeek
 • v.a. €42 per nacht

  Gezellig gerestylde 4 persoons Beyerland incl. toilet/fietsenrek/voortent

  46Maashees
 • v.a. €43 per nacht
  (12)

  Gezellige lichtgewicht 4 persoons caravan met keukentje, vast bed, zitje/ombouw bed en nieuwe voortent

  44Uden
 • v.a. €42 per nacht

  Dutch classic: Kip Krielkip uit 1965; technisch 100%

  36Maashees
 • v.a. €42 per nacht
  (4)

  Zeer nette en gezellige gezins tourcaravan!

  46Berlicum

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community.

Ervaringen

sep. 2021
We hadden een kleine schade welke voor een heel bescheiden prijs, 37,50 door verhuurder is opgelost. Niks mis mee. Jullie hebben een mooi proces gemaakt voor het oplossen van schades waarbij verhuurder moet taxeren en facturen overhandigen. Heel goed ter bescherming van de huurder en verhuurder, voor een klein bedrag wellicht wat over kill.

sep. 2021
De mogelijkheden op de site zijn prima. We hebben een passende caravan, niet ver van onze woonplaats snel gevonden. Het geeft een goed gevoel dat de hele afwikkeling stap voorstap en professioneel wordt verzorgd.

sep. 2021
Het was makkelijk om een geschikte camper te vinden. De communicatie via de website was goed. Reserveringsproces was duidelijk. Ik heb verder geen opmerkingen.

sep. 2021
Dit is nu de tweede keer dat wij via Camptoo boeken en dat bevalt ons prima. Het zoeken gaat makkelijk. De opvolging door camptoo is goed. En de afwikkeling gaat ook naar tevredenheid. Merci.

aug. 2021
Het was makkelijk om een caravan te vinden en de communicatie is goed via de website..de reserveringsproces was heel duidelijk en je werd goed op de hoogte gehouden.

aug. 2021
Mijn ideale caravan-huur-situatie is als ik een caravan in het land van vakantie kan huren.Dat scheelt meeslepen van caravan vanuit NL naar het zuiden van Europa wat ook entorm zal schelen in de reistijd en eventuele schadeafhandelingen. Want de meeste problemen en schades ontstaan tijdens de reis.