Klein, Fijn en handzaam met voortent.

Adria Prima 330 | (4 recensies)

Groningen, Nederland

Eigenschappen

Bouwjaar:
1991
Gewicht:
1000 kg
Slaapplaatsen:
3
Zitplaatsen:
6

Beschrijving

Over de eigenaar

Verhuurder Ine

Accepteert 50% van de aanvragen

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + Beperkt casco
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (4)

Een leuke handzame kleine caravan. Goed uitgelegd bij brengen en ophalen.
Voor twee personen een mooi alternatief bij het ontbreken van kampeerhuisvesting.
Ine is een ontzettend aardige vrouw, die je hartelijk verwelkomt met een gezellige babbel en een kopje koffie. We hebben de caravan van haar gehuurd, Het is klein maar fijn. Alles zit er op en er aan. Compleet met zo goed als nieuwe voortent.
Leuke, praktische caravan, voor twee personen heel geschikt. Echt alles zit er in, op en aan. Niet zwaar, dus prima om mee te rijden. Luifel is voldoende voor mooi weer en een kortere periode. Kon de vergelijking met grote luxe-caravans en campers met gemak doorstaan.
Via Camptoo hebben we de caravan van Ine voor een periode van 2 weken gehuurd. Dit was nieuw voor ons maar is tenslotte heel goed bevallen.
Ine haar caravan ziet er goed verzorgd uit. Alle spullen gaf ze keurig mee en wat we zelf wilden meenemen heeft ze uit de caravan gehaald. De caravan zelf is ons prima bevallen: het bed kon opgemaakt blijven want er is nog een tweede zitje. De voortent is nog als nieuw en kan op verschillende manieren worden opgezet.
De contacten met Ine over de caravan waren altijd prettig en vriendelijk. Ze was zelfs zo vriendelijk om de caravan bij ons af te leveren (we zitten bij elkaar in de buurt). Kopje koffie bij ons bij afleveren en kopje koffie bij haar bij opleveren. Kortom, gezellig en gemoedelijk. Aanrader!