Ruime en zeer comfortabele Fendt Diamant 510 TG, met airco, mover en luifel

Fendt Diamant 510TG | (2 beoordelingen)

Amstelveen, Noord-Holland, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Laurens

Reageert binnen 10 uur
Reageert op 100% van de berichten
Accepteert 50% van de aanvragen

Eigenschappen

Bouwjaar:
2007
Leeg gewicht:
1300 kg
Kogeldruk:
100 kg
Max. gewicht caravan:
1700 kg
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
5

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Flex

2 Beoordelingen

We hebben een heerlijk weekendje weg gehad, mede door de prettige caravan van Laurens.
Alles was dik voor elkaar. De caravan is heerlijk ruim en van alle gemakken voorzien. Het is geen kleine jongen, maar daar hadden we al rekening mee gehouden en zagen wij als voordeel. De airco was nog eens een prettige bijkomstigheid om s'avonds de caravan even iets af te laten koelen vóór het slapen gaan. De inventaris is (over)compleet en laat niets te wensen over.
Daarnaast was het contact met Laurens voortdurend prettig en duidelijk. Na het terugbrengen van de caravan bleek dat mijn portemonnee nog in de caravan lag.. Ook toen stond Laurens direct klaar en was het probleem spoedig opgelost. Aanrader!
We hebben een prachtige vakantie gehad met de caravan van Laurens. De caravan heeft een zeer plezierige indeling; de matrassen van de bedden waren van zeer goede kwaliteit, dus heerlijk geslapen. De kastjes en laatjes waren alleen niet echt schoon, maar dat hebben heel keurig opgelost met Laurens. Voor Laurens was het de eerste keer dat hij de caravan verhuurde en voor ons was het de eerste keer huren via Camptoo. De waterkraan deed het niet, maar daar zou naar gekeken worden. Wel moet men meenemen, wanneer je deze caravan huurt, dat hij behoorlijk groot is met 5.10 m. ook al heb je een behoorlijke auto ervoor staan. Wij denken dat we met een iets kleinere caravan iets gemakkelijker zullen rijden; niets ten nadele van deze Fendt.