Constructum Coral caravan uit 1969 Constructum Coral caravan uit 1969 Constructum Coral caravan uit 1969 Constructum Coral caravan uit 1969 Constructum Coral caravan uit 1969 Constructum Coral caravan uit 1969 Constructum Coral caravan uit 1969 Constructum Coral caravan uit 1969 Constructum Coral caravan uit 1969 Constructum Coral caravan uit 1969 Constructum Coral caravan uit 1969 Constructum Coral caravan uit 1969 Constructum Coral caravan uit 1969 Constructum Coral caravan uit 1969 Constructum Coral caravan uit 1969 Constructum Coral caravan uit 1969 Constructum Coral caravan uit 1969 Constructum Coral caravan uit 1969 Constructum Coral caravan uit 1969 Constructum Coral caravan uit 1969 Constructum Coral caravan uit 1969

Campeer in retrosfeer!

Constructum Coral | Haarlem, Nederland | (6 recensies)


4 slaapplaatsen

1969

Tourcaravan
vanaf 36 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Totaal

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Zie je jezelf hierin? Boek snel:
50 personen bekeken Heidi's caravan
in de afgelopen twee weken

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
4,00 m
Breedte:
2,00 m
Hoogte:
2,10 m
Bouwjaar:
1969
Gewicht:
600 kg
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
8
Reactie %:
88,24%
Reactietijd:
9 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 32 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (6)

De caravan is heerlijk om je vakantie in te vieren. Van binnen is hij echt supergezellig en alles is aanwezig. Vanwege het slechte weer hebben we ook de voortent gebruikt en dat was echt ideaal. Ik zou de caravan echt aan iedereen aanbevelen!
Hoi,
Enorm veel plezier met de caravan gehad,erg veel mensen op de camping waren erg gecharmeerd ervan,
Een aanrader om deze caravan te huren, zeer compleet.
Dit was mijn eerste kennismaking met Camptoo en Heidi. Allebei super! Wat een leuke en spontane ontvangst bij het ophalen van de caravan. We hebben veel bekijks gehad met de retro-caravan. Aan alles was gedacht. Van luifel, zitje, caravanspiegels tot aan een mini-sjoelbak. Heidi en Erik hadden zelfs voor mijn verjaardag een verrassing in de koelkast én persoonlijke kaart achtergelaten. Zo attent! Het was jammer om weer afscheid te moeten nemen. Bedankt Heidi!!!
Wij hebben met onze twee kindjes een heerlijk weekendje op de camping gestaan met deze gezellige caravan. De inrichting is heel compleet met veel extra's en een sfeervolle retro look. Je kunt zien dat de caravan al een heel leven heeft gehad, hier en daar rammelt er wat, maar hij is duidelijk goed onderhouden en alles functioneert naar behoren. Deze caravan is niet flitsend en modern, maar sfeervol en heel gemakkelijk. Precies wat we zochten. Ook de communicatie en het ontvangst was zeer flexibel en hartelijk. We gaan er zeker nog een keer mee op pad!
Wat een super caravan en verhuurder. Communicatie was leuk en goed. Heidi was flexibel met ophalen en brengen. De caravan is echt heel leuk en zeer compleet (ons bed was zelfs al opgemaakt ;-) Het is te zien dat Heidi het erg leuk vindt om deze leuke caravan ervaring met anderen te delen.
..wees er van bewust dat je met deze caravan complimenten en duimpjes omhoog zult krijgen!
We hebben de caravan gehuurd voor een weekje camperen in Nederland. En dat is ons erg goed bevallen. Ondanks dat het uiteraard een iets oudere caravan is, werkt alles helemaal naar behoren. Je voelt je meteen weer even in de jaren 70. Hij is verder helemaal compleet (incl luifel en voortent). Je kunt er zo in weg. Zeker de bijgeleverde camping tafelset voor 4-6 personen is erg fijn. En je kan zien dat Heidi echt veel moeite doet om ook de bijgeleverde campingspullen in dezelfde jaren 70/retrostijl te zoeken. Super leuk. Ook het contact met Heidi en Eric is ons erg goed bevallen. Snel reactie op mails, flexibel qua ophalen en terugbrengen en altijd vriendelijk. Deze lieve, mooie caravan huren is zeker voor herhaling vatbaar.

Hoe het werkt

Vergelijkbare caravans