Kip Greyline caravan uit 1995 Kip Greyline caravan uit 1995 Kip Greyline caravan uit 1995 Kip Greyline caravan uit 1995 Kip Greyline caravan uit 1995 Kip Greyline caravan uit 1995 Kip Greyline caravan uit 1995 Kip Greyline caravan uit 1995 Kip Greyline caravan uit 1995 Kip Greyline caravan uit 1995 Kip Greyline caravan uit 1995 Kip Greyline caravan uit 1995 Kip Greyline caravan uit 1995 Kip Greyline caravan uit 1995 Kip Greyline caravan uit 1995 Kip Greyline caravan uit 1995

KIP Greyline met stapelbed

Kip Greyline | Zalk, Nederland | (6 recensies)


4 slaapplaatsen

1995

Tourcaravan
vanaf 34 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Totaal

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Zie je jezelf hierin? Boek snel:
56 personen bekeken Mark's caravan
in de afgelopen twee weken

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
6,20 m
Breedte:
2,10 m
Hoogte:
2,65 m
Bouwjaar:
1995
Gewicht:
1200 kg
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
7
Reactie %:
93,33%
Reactietijd:
9 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (6)

Beste Mark!
Heel fijn dat we gebruik konden maken van je caravan. Alles super voor elkaar! Mark kwam de caravan brengen en halen en was heel vriendelijk en behulpzaam. De caravan was groter dan ik verwcht had van de plaatjes, mooi schoon en we hebben er heerlijk in kunnen slapen. Er waren ook genoeg spullen aanwezig om te koken en te ontbijten etc.
Helemaal top. Zou hem zo weer reserveren bij een volgende vakantie!
Dankzij Mark was dit voor mij een super fijne eerste huur ervaring! Ik kreeg snel reactie na mijn reserveringsaanvraag en mijn vragen werden duidelijk beantwoord. De mogelijkheid voor het brengen en halen van de caravan was helemaal top! Mark arriveerde al eerder op locatie dan wij en had alles al opgezet toen we aankwamen! Alle benodigheden voor een fijne campeerervaring zijn in de caravan aanwezig en de caravan zelf ziet er netjes en verzorgd uit. Zeker een aanrader! Nogmaals bedankt Mark!
Dit was onze eerste ervaring met een wat grotere (4-persoons) caravan,We hebben 6 dagen lang veel plezier gehad van de Kip-caravan; alles erop en eraan, goed en netjes opgeleverd; super! Een heel prettig contact voor, tijdens en ná de huurperiode met Mark. Voor extra uitleg konden we meteen te rade gaan.
Zeker een aanrader voor wie met deze caravan een aantal dagen op pad wil. Nogmaals bedankt, Mark!
Pauline & Ton
Alles was echt goed. Ten eerste caravan was groter dan ik had verwacht maar dat even leuker was. Ten tweede alles was schoon. Mark was super vriendelijk en alles ging makkelijk. Hij heeft mij met verschillende auto-stekker ook geholpen. Ik kan graag zijn caravan aanbevelen.
De caravan is uitermate geschikt voor een zeer ontspannen vakantie of weekend weg. Het bed is ook voor langere mensen erg goed. Ik ben zelf 1 meter 93 en heb heerlijk geslapen. Verder is de caravan makkelijk te rijden en is hij van alle gemakken voorzien. De vier stopcontacten maken het opladen van meerdere telefoons tegelijk geen probleem. Ook de luifel is eenvoudig en snel op te zetten. Het contact met Mark was erg prettig en hij legt rustig uit hoe alles werkt zodat je binnen een kwartier helemaal gesetteld bent als je op de camping aankomt. Alles bij elkaar hebben we een erg leuk weekend gehad en kan ik de caravan maar zeker ook de verhuurder van harte aanbevelen.

Met vriendelijke groet

Christiaan
Het huren van je caravan is prima bevallen. Keurig op de afgesproken tijd gebracht en weer opgehaald. Alles naar tevredenheid afgehandeld

Hoe het werkt

Vergelijkbare caravans