Frisse en hippe retrocaravan

BIOD 300 L | Winterswijk Miste, Nederland | (4 recensies)


2 slaapplaatsen

1982
vanaf 29 per nacht

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Bouwjaar:
1982
Gewicht:
800 kg
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
4
Reactie %:
100,00%
Reactietijd:
1 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + Beperkt casco
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (4)

Ik heb de leuke retrocaravan mee gehad naar het Lorelei-festival. Veel complimenten gehad, dus een echte blikvanger. In de caravan waren leuke accessoires aanwezig wat het plaatje helemaal af maakte. Het contact met Lucie was erg prettig en alles was prima geregeld.
De caravan van Lucie is ons heel goed bevallen! Het rijden ging prima, zeer stabiel achter onze (middenklasse) auto. Via de telefoon was het technische probleempje ook op te lossen. Alles in de caravan was schoon, netjes en verzorgd. We vonden het wel jammer dat we Lucie niet persoonlijk hebben ontmoet bij het ophalen en weer terugbrengen van de caravan.
Leuke caravan voor een tof festival
De vakantie in de BIOD caravan was fantastisch. De caravan is volledig ingericht, makkelijk te manoeuvreren, licht en gezellig en je staat en vertrekt binnen 10 minuten. Prima bed, we sliepen dwars, groot genoeg, waardoor er nog een zitje overbleef en er ruimte was voor de hondenmand. Uitstekend bevallen. We hadden ook schitterend weer, waardoor we bijna voortdurend buiten verbleven, soms met de luifel uit om wat schaduw te creëren . Een aanrader dus.