Knaus Sport 450 FU met mover en airco

Knaus W04 | (2 beoordelingen)

Purmerend, Noord-Holland, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder André

Eigenschappen

Lengte:
4,50 m
Breedte:
2,30 m
Bouwjaar:
2016
Leeg gewicht:
1040 kg
Max. gewicht caravan:
1300 kg
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
5

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 25 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
vervangende caravan inbegrepen

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €500. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

2 Beoordelingen

Een prima caravan om achter de auto te hebben.
Het interieur en de inventaris zien er uit als nieuw en is ruim aanwezig. Vooral de airco is een luxe en met gebruik van de mover laat de caravan zich plaatsen waar je maar wilt.
Als huurder zijn we al sinds jaren ervaren caravan-gebruikers en daarom wilden we de caravan eerst even zien en beoordelen voordat we besloten deze te huren. Dit was geen enkel probleem en een afspraak werd georganiseerd.
Ook de hulp en het wegwijs maken in en om de caravan was prima. Het ophalen en terugbrengen verliep correct en zakelijk zoals het hoort.
Kortom we houden prima herinneringen over aan zowel de caravan zelf alsook zijn eigenaar.
Bedankt Andre
Tea en Herman
Inmiddels een heerlijke 2 weken caravan vakantie in Nederland achter de rug. De Knaus Sport 450FU vonden wij heel erg plezierig qua indeling en uitvoering. We hadden op de Camptoo side ook specifiek naar een F U model gezocht. Deze caravan van André voldeed aan onze zoekopdracht en daarnaast was het een erg jonge caravan (2016) met functionele extra's; mover, airco, luifel + zijschermen. Voor ons een reden om te reserveren. Na de bijzonder plezierige Camptoo mails met de nodige informatie en duidelijke afspraken/verplichtingen werden na de eerste betaling de onderlinge persoonlijke gegevens beschikbaar gesteld en kon er direct contact gezocht worden wat we dan ook gedaan hebben.
Een kijk-bezoek aan de caravan werd afgesproken en ook de mogelijkheid een fietsen drager op de dissel te monteren is overeengekomen. André heeft ons betreffende dat laatste goed geadviseerd zeker met betrekking tot het 'kogeldruk' gewicht was dat advies relevant. Deze caravan is n.l. van zichzelf al redelijk 'voorlijk' qua gewichtsverdeling. AL met al is 't goed gelukt om een probleemloze 2 weken in Nederland met deze caravan door te brengen. 1e week mooi weer veel gefietst en gewandeld in Limburg. De 2e week veel regen en harde wind in Gelderland een beetje gewandeld en musea bezocht en 's avonds gezellig knus binnen met t kacheltje aan en buiten de regen met harde wind...best gezellig gevoel dus.
Volgend voorjaar willen we wel weer deze caravan huren nu voor een tour naar Bretangne ... Wij kijken er al naar uit.
Ron en Ellie