Coachman caravan uit 1999: foto 1/11
Coachman caravan uit 1999: foto 2/11
Coachman caravan uit 1999: foto 3/11
Coachman caravan uit 1999: foto 4/11
Coachman caravan uit 1999: foto 5/11
Coachman caravan uit 1999: foto 6/11
Coachman caravan uit 1999: foto 7/11
Coachman caravan uit 1999: foto 8/11
Coachman caravan uit 1999: foto 9/11
IMG_20210428_144503.jpg
IMG_20210516_114508.jpg

Zeer complete Hylander Design 490, mover, oppomptent, elec. boiler etc

Coachman Hylander Design 490 | (3 beoordelingen)

Nijmegen, Gelderland, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Rene

Reageert binnen 3 uur
Reageert op 100% van de berichten
Accepteert 86% van de aanvragen

Eigenschappen

Bouwjaar:
1999
Leeg gewicht:
1031 kg
Kogeldruk:
75 kg
Max. gewicht caravan:
1300 kg
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
6

Beschrijving

Voorzieningen

Toon meer Toon minder

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 30 jaar

Verzekering

Dekking
WA + Volledig Casco
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €500. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

3 Beoordelingen

Peter
27/07/2021
Fijne ruime caravan met zeer handig op te blazen voortent en ook prima contact gehad met René.
Erik
7/07/2021
We hebben een fijne vakantie gehad met deze caravan.
Gedurende de vakantie kwamen we een heel aantal kleine gebreken tegen die niet in de advertentie vermeld stonden en van te voren gemeld waren (oa doorgezakt bed, lekkende kraan, kapotte raam hordes en verduistering, barsten in het glas, doorgezakt camping stoeltje). Op zich hebben we de caravan goed kunnen gebruiken. De communicatie hierover was wel vervelend en werd zelfs dreigend.
Later in de vakantie heb ik schade gereden aan de caravan. De afhandeling met eigenaar en camptoo was heel prettig. Toen liep de communicatie met de eigenaar wel fijn.

Rene
Reactie van Rene:

Een caravan van 22 jaar oud heeft per definitie 'dingetjes'; net als een auto van 22 jaar oud. Deze huurder had 0 caravan ervaring en dat bleek ook! Huurder is vooraf al een keer bij mij geweest (= klantvriendelijk!) om naar de caravan te kijken. Alles leek toen naar wens en hij heeft gehuurd. In de caravan ligt een uitgebreide door mij geschreven handleiding voorzien van duidelijke foto's. Toch wel er 2 avonden lang geappt over het feit dat het gas het niet deed. 10 minuten later; sorry toch wel. De elektra deed het niet; 10 minuten later; sorry toch wel. Er zit een schroefje los; ik heb het vast gezet. Dank je wel. Er zit een gaatje in de hor (van 22 jaar oud!). Er zit een krasje hier en daar (ook na 22 jaar!)... Tja....

Doorgezakt bed? De lattenbodem is in 2 delen. Tussen de 2 delen moet een passtuk wat naar wens geplaatst kan worden. Is uitgelegd. Als meneer dit niet doet dan kan het matras iets doorzakken. Heb er zelf geen last van en nog nooit van andere huurders een opmerking over gehad omdat het 'probleem' gewoon niet bestaat! Zijn opmerking hierover is ook op zijn minst vreemd te noemen zeker gezien het feit dat hij 2 kleine kinderen in campingbedjes op het grote bed heeft laten slapen. Hoezo doorgezakt bed?

Vervolgens blijkt bij het aankoppelen dat de stekker van de caravan niet op de auto van meneer aan te sluiten is. Zijn aansluiting is 7 polig; van de caravan 13 polig. Gebruikelijk voor een caravan; iedere caravan bezitter weet dat. Deze meneer kennelijk niet. Klantvriendelijk als ik ben help ik hem aan een verloopje. Probleem opgelost. Daarnaast staat er een foto van de stekker bij mijn advertentie. Iedereen kan voor verhuur dus checken of de stekker op de aansluiting van zijn auto zal passen.

Na een week rijdt meneer -ernstige- schade. Schuurtje over het hoofd gezien op de camping. Keukenraam er helemaal uit; kras op de caravan. Inmiddels opgelost. Zegt wel iets over de ervaring van deze huurder. Veel werk (en kosten!) aan gehad om alles met spoed hersteld te krijgen voor de volgende huurder.

Na inleveren bleek dat er spullen ontbraken aan de inventaris. De wc zal vol met wc papier en de koelkast was viezer dan vies... En dan klagen over het feit dat de caravan niet in orde is? Ik ben zeer klantvriendelijk ingesteld, maar sommige mensen gaan echt te ver!

Deze caravan is 22 jaar oud. Heeft idd wel ergens een krasje of butsje, maar je moet wel heel goed zoeken om ze te vinden! Op een paar 'leeftijdsdingetjes' na is deze caravan in bijna perfecte staat! Bovendien worden deze kleinigheden vermeld op het overdrachtsformulier. Niets aan de hand voor de huurder dus! De caravan is in 2020 Bovag gekeurd en dus technisch in orde. Alles werkt en de caravan is zeer netjes, schoon en compleet!

Ik heb zowel bij PaulCamper als op Camptoo positieve reacties op deze fijne wagen. Deze review zegt dus meer over de huurder dan over de verhuurder. Dit wilde ik toch graag even kwijt...

juli 2021

Lees meer beoordelingen