Eriba Pan, hefdak caravan (langslaper). Mooi, licht en hanteerbaar.

Eriba Pan | Oosterbeek, Nederland | (3 recensies)


2 slaapplaatsen

1993

Tourcaravan
vanaf 29 per nacht

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Breedte:
2,00 m
Hoogte:
2,14 m
Bouwjaar:
1993
Gewicht:
750 kg
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
4
Reactie %:
0,00%

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (3)

We wilden eens een caravan uitproberen om daarmee een paar weken richting Frankrijk te gaan. Wat een heerlijke caravan vonden wij via Camptoo. Een Eriba Pan met een zeer complete inventaris, lekker licht in gewicht en met een prima wegligging. Wat een avontuur leek werd een leuke ervaring en volop genieten van de caravan. Een aanrader voor wie iets makkelijks mee wil nemen om goed te kunnen slapen. Frans de eigenaar van de caravan gaf ons bij het ophalen goede instructies mee en gaf ons ook een goed gevoel bij vertrek. Ook bij het inleveren (helaas!), de vakantie was voorbij, een fijne ontvangst. Dit alles smaakt naar meer.
We hebben een fantastische vakantie gehad met de geweldige Eriba van Frans. De caravan is prima onderhouden en wij gaan hem volgend jaar zeker weer huren. Ook het contact met de eigenaar was heel fijn.
De vakantie met de Eriba Pan was helemaal top! Het is een leuke handige caravan. Hij heeft verbazend veel opberg ruimte. We hebben de caravan steeds in slaapindeling gebruikt en steeds buiten gegeten met de meegeleverde tafel en twee luxe stoelen. De inventaris is echt overcompleet, aan alles is gedacht zelfs waslijn en wasknijpers. Bij het in ontvangst nemen van de caravan hebben we nog besloten wat extra zaken achter te laten omdat we die toch niet zouden gebruiken (gas bbq etc.). De verhuurder is ook zeer geschikt en relax. Afspraken maken ging erg soepel. Het was een heel geslaagde vakantie.