Nette lichtgewicht Eriba Pan Touring, hefdak caravan (langslaper). Mooi, lich...

Eriba Pan | (5 beoordelingen)

Oosterbeek, Gelderland, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Frans

Reageert op 50% van de berichten
Accepteert 86% van de aanvragen

Eigenschappen

Breedte:
2,00 m
Hoogte:
2,14 m
Bouwjaar:
1993
Leeg gewicht:
513 kg
Max. gewicht caravan:
750 kg
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervangende caravan inbegrepen, Verblijfskosten bij reparatie, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €500. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

5 Beoordelingen

Wij zijn dit jaar voor het eerst met een caravan op vakantie geweest na vele jaren op veel verschillende manieren op reis te zijn geweest. De keuze viel op de Eriba van Frans en Mirjam omdat deze caravan niet te groot is. Het bleek een goede keuze want de Eriba is een erg praktische, goed verzorgde caravan met veel bergruimte en uitstekend onderhouden en verrassend volledig uitgerust. Frans is erg enthousiast over zijn caravan en deelt dit enthousiasme graag met de huurder. Op vragen geeft hij binnen een kort tijdsbestek een gedegen, uitgebreid en prettig antwoord. Hij doet er veel aan om je goed op weg helpen zodat je een fijne vakantie kunt hebben. Voor ons was het een zeer positieve ervaring om deze caravan te huren.
Wij zijn met deze caravan op familiebezoek in Madrid geweest. Over de heenweg deden we 5 dagen. De terugweg deden we wat rustiger in 8 dagen. Het was een plezier om met de caravan te rijden. Onze relatief kleine auto (Suzuki Ignis 1,2) kon het gemakkelijk aan, zelfs over de Pyreneeen bij Roncevalles (in het voetspoor van Karel de Grote dus). Frans heeft zijn spullen tiptop in orde, de caravan was heerlijk schoon en vertoonde geen enkel gebrek. Frans is heel vriendelijk en meedenkend over wat wel en wat niet mee te nemen. Gezien de periode van het jaar waarin we reisden (november) was het extra electrische kacheltje bijzonder handig. Pas toen het echt ging vriezen hebben we de gaskachel gebruikt.

Lees meer beoordelingen