Eriba Pan Familia met hefdak: compact, licht en gestroomlijnd achter de auto

Eriba Pan/Familia | (5 beoordelingen)

Zutphen, Gelderland, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Astrid

Reageert binnen 2 uur
Reageert op 100% van de berichten
Accepteert 85% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
4.50 m
Breedte:
2.02 m
Hoogte:
2.10 m
Bouwjaar:
1985
Leeg gewicht:
650 kg
Max. gewicht caravan:
750 kg
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
2

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 21 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + Beperkt casco
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervangende caravan inbegrepen, Verblijfskosten bij reparatie, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €500. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

5 Beoordelingen

De Eriba van Astrid is echt een aanrader om te huren. Hij is klein maar erg compleet en super ingericht door Astrid. Je kunt het zo gek niet bedenken of het zit erin. Er was zelfs een ventilator en dat is heerlijk met warm weer. De caravan op wit nummerbord kan achter iedere auto en dat is zeker voor een minirijder fijn. De vriendelijke oplevering moet natuurlijk ook worden vermeld. Kortom klein, maar fijn!
We zijn een weekje met de eriba naar de Noordfranse kust geweest. Het was ons eerste avontuur met camptoo en het is geweldig goed bevallen. De eriba was top; precies genoeg ruimte voor 2 personen. De caravan lijkt klein, maar is echt van alle gemakken voorzien, al blijft het natuurlijk klein. Enige kampeerervaring is wel handig. Heel prettig was de uitgebreide uitleg van de eigenaren. Ze lieten ons zelf alles even doen en dat was heel slim. Zo hadden we geen enkele twijfel en de eigenaren (hopelijk) ook niet. In Frankrijk was het erg leuk om met de kleine Eriba tussen de grote campers te staan, veel aanspraak en nieuwsgierige blikken. Hij ligt prima achter de auto,, nauwelijks groter dan een boedelbak. En het bed was ook prima. Kortom een succes, volgende keer huren we zonder twijfel weer deze prachtige en comfortabele caravan.

Lees meer beoordelingen