Join the Camptoo community!

Beoordeling:9.1 uit 46555 ervaringen

Volg ons op Facebook

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt bij Camptoo, de leukste reistips ontvangen en alle video's over kamperen bekijken? We delen regelmatig toffe foto’s, leuke routes en andere inspiratie.

Laat je inspireren

Op Instagram delen we elke week de tofste foto's van jullie, van onszelf, en van de vanlife community over de hele wereld. Raak geïnspireerd voor je volgende reis door anderen.

#camptoo

Iedereen volgt zijn eigen pad met een camper of caravan. Die spirit delen we graag, en de huurders en verhuurders met ons via #camptoo. Bekijk hier alle toffe foto's, gemaakt door jullie!

Nodig je vrienden uit

Geef je vrienden en jezelf een korting van €25! Je kampeerervaring delen met je vrienden en familie maakt het kamperen nog leuker. In je account kun je makkelijk een link sturen naar wie je wilt.

Ervaringen van Camptoo huurders

We proberen veel van onze huurders te spreken om te horen hoe hun vakantie is geweest. Lees hier hun verhalen. Heb je zelf een bijzonder verhaal? Stuur een mailtje naar vakantie@camptoo.nl

Ontmoet het team

Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Met ons team zetten we onze elke dag in om dat doel werkelijkheid te maken.