Huur een elektrische camper van een particulier

Beoordeling:9.1 uit 41437 ervaringen

Vind de e-camper die bij jou past

De elektrische Mercedes Tonke van Jacques

Met een bereik van 350km en een extra groot bed geniet je van schone luxe.

Tonke nummer 2

Is Tonke nummer 1 niet beschikbaar voor je vakantie? Gelukkig is er nog een te huur via Camptoo!

Elektrische camper met de nodige luxe

Genoeg bereik en technische snufjes, een elektrische camper voor een fijne, geruisloze en relaxte vakantie.

Broertje Peugeot

Ook de Peugeot camper heeft een broertje, dus wees niet getreurd als je mis grijpt.

Het reizen met een elektrische camper

Genieten van de vrijheid van kamperen en tegelijkertijd je ecologische voetafdruk verminderen? Door op vakantie te gaan in een van onze elektrische campers help je de natuur een handje.


De voordelen van een elektrische camper:
-       Elektrisch rijden is minder belastend voor de natuur
-       Laden is beter voor de portemonnee dan tanken
-       Geruisloos rijden is comfortverhogend – ook voor andere kampeerders
-       Toegang tot milieuzones in binnen- en buitenland
-       Je stimuleert duurzaam vakantievieren
-       Gratis karmapunten


Wist je trouwens dat Camptoo betrokken was bij de ontwikkeling van de allereerste e-camper in Nederland? Duurzaam kamperen vinden we razend interessant en daarom blijven we nauw betrokken bij de vorderingen op dit gebied. Op die manier kunnen ook toekomstige kampeerders in alle vrijheid van de natuur genieten.

Het reizen met een elektrische camper zal voor veel kampeerders even wennen vanwegen een andere manier van tanken(opladen). 's Nachts op de camping opladen of tussendoor bij de snellader wordt echter al snel automatisme en het gevoel van heerlijk geruisloos op pad, dat went nooit. 

eerste e-camper van Nederland

Wat vonden andere reizigers?

jun. 2022
Met deze comfortabele camper hebben wij een prachtige ronde door Scandinavië gereden. Ondanks het bouwjaar en de kilometers is deze camper goed onderhouden, schoon en compleet ingericht. André en Kate hebben het goed voor elkaar voor mensen in een rolstoel: Zelfs met een zware elektrische rolstoel (extra balkje voor de rijplank) hebben wij de vrijheid van lekker op vakantie met een camper kunnen ervaren. Service was perfect, met een goede uitleg op weg en André was goed bereikbaar voor een vraag en hulp onderweg. We hopen in de toekomst nogmaals gebruik te kunnen maken van de camper.

mei 2022
Dag Stanley, enorm bedankt voor de goede service en het gebruiken van jullie mooie camper. Alles was tiptop in orde, het ultieme gevoel van vrijheid om met jullie camper met grote ramen rond te rijden. In de garage komen onze elektrische fietsen mee, hierdoor konden we ook nog eens lekker fietsen. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Groetjes Rene en Manon

mei 2022
We hebben erg genoten van onze reis met de camper van Tieme! Alles functioneerde zoals het moet. De camper is niet te groot en goed wendbaar. De (zelfbouw)inrichting is comfortabel en functioneel. Het elektrische fietsenrek is helemaal top!