Lees de ervaringen van onze gebruikers Het leukste en veiligste platform voor huurcampers en caravans ter wereld

Beoordeling: 9.1 uit 8788 ervaringen

  • Simpel en snel

    Je boekt super-simpel in 3 stappen, hebt keuze uit het grootste en meest diverse camperaanbod van Nederland en krijgt toegang tot handige roadtrip tools voor onderweg.

  • Leukste vakantievoorbereiding

    Tienduizenden liefhebbers hebben Camptoo mogen ervaren, van Nederland tot Australië. In onze wereldwijde community kan je persoonlijke tips en tricks ontvangen voor jouw ultieme roadtrip.

  • Veilig en goed geregeld

    De beste verzekering, alleen op Camptoo, met 24/7 pechhulpservice, een vervangende camper in geval van nood én geen gedoe met financiële afhandeling.

over Camptoo

Aug. 2018
Camptoo doet in mijn ogen veel goed maar heeft geen toezicht op de kwaliteit van de camper die verhuurd wordt en of deze overeenkomt met hetgeen in de advertentie omschreven wordt. Het feit ik voordat ik de camper heb gezien alles heb moeten betalen is mij achteraf slecht bevallen. Wellicht kunnen jullie mij helpen als nog Mike aan te spreken op hetgeen hij geboden heeft in relatie tot wat ik heb betaald.......

over Camptoo

Aug. 2018
Alles verliep vlot, behalve het feit dat onze kredietkaart door de site niet werd geaccepteerd. Voor de bijkomende verzekering lukte dit wel, dus dit ligt toch aan de website zelf vrees ik. Verder was er voldoende mailcommunicatie om ons aan alles te herinneren, of was er iemand telefonisch beschikbaar

over Camptoo

Aug. 2018
Ik accepteer alleen nog huurders die zelf voor de borg garant staan. Graag opnemen als belangrijk punt in jullie vergaderingen, aangezien dit anders tot enorm gedoe met veel verhuurders gast leiden.

over Camptoo

Aug. 2018
Ervaring met Camptoo is zeer positief. Uitleg op de site is helder. Het smsje paar dagen voor moeten betalen van de borg, was erg prettig. Ik had er nl anders te laat aan gedacht. Ik zie zo geen verbeterpunten, ben echt zeer tevreden.

over Camptoo

Aug. 2018
Camptoo is goed bevallen, zekerheid van een overkoepelende club als je iets huurt van een particulier! Belangrijkste reden was wel het ruime aanbod en de zekerheden (verzekeringen, beperkt eigen risico, vervangend vervoer...) Het hele proces verliep duidelijk, komt betrouwbaar over allemaal met heldere communicatie en een prima website. We waren wat laat met reserveren, maar we hadden geluk...

over Camptoo

Aug. 2018
Dit was onze eerste verhuur. Verliep allemaal goed. Misschien staat het wel ergens vernoemd, maar het was mij niet helemaal duidelijk dat de huurder de groene kaart toegestuurd krijgt bij de Camptoo dagverzekering.

over Camptoo

Aug. 2018
Het reserveringssysteem werkt prima. Pas na een aanbetaling werden contactgegevens zichtbaar. Daarna kon alles rechtstreeks met de verhuurder geregeld worden.

over Camptoo

Aug. 2018
Wij kwamen bij toeval op jullie site terecht. Na eerst wat twijfels (huren van particulieren, gaat dat wel goed ?) toch enkele campers aangevraagd. Iedereen reageerde ontzettend snel en de verdere afwikkeling van huren, betalen en eindafrekening verliep verder prima. Zoals telefonisch gemeld moeten jullie nog eens kijken naar de kosten van afkoop eigen risico bij lange huurperiodes.

over Camptoo

Aug. 2018
De verhuur via Camptoo ging uitstekend, een puntje van aandacht: bij een reservering is niet gelijk goed te zien hoe de rekening er uit zal zien, we gingen een keer bijna de mist in door een foute berekening. Verder is alles goed gegaan en we werden goe dop de hoogte gehouden door Camptoo. ***** 5 sterren zeker waard.

over Camptoo

Aug. 2018
Zie mijn eerdere review. Geen aanvullende opmerkingen. Erg tevreden dus maar nog wel even werken aan het Camper Pro management systeem. Dat laat ik nu even buiten de beoordeling omdat daar aangewerkt wordt.

over Camptoo

Aug. 2018
Boeken, betalen en communiceren via camptoo gingen vlot. De site is duidelijk georganiseerd en goed toegankelijk. De verschillende herinneringsmails hielpen om de juiste stappen in het betalingsproces goed op te volgen.

over Camptoo

Aug. 2018
Het huren via camptoo is ons goed bevallen. Alles verliep prima. De betalingen gingen ook perfect en wij werden keurig via de mail op de hoogte gehouden. Camptoo is zeker een aanrader voor vakantiegangers die een camper of caravan willen huren.

over Camptoo

Aug. 2018
De communicatie met Camptoo verliep goed. Alles staat duidelijk op de website aangegeven en ook aan de telefoon verloopt de communicatie prettig. Goede service!

over Camptoo

Aug. 2018
Wel goed verlopen, het duurde even voor er duidelijkheid was over de dagverzekering en de eerder genoemde partners voor uitgifte/inname waren er niet meer. Het uitgeven van de camper zonder dat er bij ons geld was bijgeschreven was voor ons nieuw. Het binnen 24u moeten accepteren of annuleren is wel erg kort, zeker omdat de aanvragen al wel kwamen terwijl we de versekering nog niet rond hadden. Ik heb me nog niet verdiept in hoe camptoo omgaat met boetes en omdat we dit direct met de huurders regelen hoeft dit nu ook niet, wel een aandachtspunt voor een volgende x. almetal goed verlopen

over Camptoo

Aug. 2018
Belangrijk is dat de huurders snel een bezichtiging kunnen regelen. Dit is bij het eerste contact niet altijd even makkelijk. De planning en de organisatie en zorg is voor de rest prima geregeld. Ik heb tot nog toe zeer beleefde huurders gehad dus misschien moet de vuurdoop nog komen. Laten we maar hopen van niet. Grt Henk Wensveen

over Camptoo

Aug. 2018
Contact met Camptoo gaat telkens vlot en goed. Reservering en de hele afwikkeling is helder en verloopt goed. Enig verbeterpunt is dat op de website de selectiecriteria nog wat uitgebreid zouden kunnen worden (lengte van de camper bijvoorbeeld). Voor de rest zijn wij erg tevreden over Camptoo!

over Camptoo

Aug. 2018
Allemaal prima, prettige communicatie en fijn dat ik camper heb kunnen verhuren! Ik vind wel verzekeringsbedrag hoog (verrevewe de grootste kostenpost voor verhuurder) en ik denk dat in slimme niet al te dure oplossingen op termijn concurrentievoordeel gaat zitten tussen jullie en andere platformen.

over Camptoo

Aug. 2018
Camptoo reageert biedt geen oplossingen. Hebben ons 100% in de steek gelaten. Jullie geven geen antwoord, ook niet na vier weken. Is dat beleid ? Medewerkers hebben ons beloofd te helpen. Niet dus. Camper was echt niet in orde. Alles is aan jullie doorgegeven. Waardeloos.

over Camptoo

Aug. 2018
Blijkbaar verliep de pechhulp van camptoo heel traag en moeizaam. Wilden voor klein probleempje dat meteen verholpen kon worden zl meteen de camper slepen (maar ps drie dagen later) We hebben huurders aangeraden onze pechhulp te gebruiken en ze waren enkele uren later toen goed geholpen. Heel erg zonde dat dit zo moeizaam ging.

over Camptoo

Aug. 2018
Een makkelijke site ,en voor ieder wat Wils Vriendelijke mensen aan de lijn,en alles netjes geregeld. We gaan zeker nog een keer bij camptoo een camper huren

over Camptoo

Aug. 2018
Een geweldig idee om zo te bemiddelen tussen campereigenaar en camperhuurder. De zoektocht naar en de reservering van de camper verliep heel erg vlot.

over Camptoo

Aug. 2018
Het huren verliep correct met goede communicatie. De website zou nog wat meer selectiecriteria kunnen gebruiken, zodat het vinden van een passende caravan makkelijker gaat (bijvoorbeeld gewicht, laadvermogen, voortent, luifel, etc.)

over Camptoo

Aug. 2018
Het was makkelijk om een reservering te plaatsen. Het aanbod is ruim. Wel willen we volgend jaar iets eerder boeken. We zochten naar oude vintage campers en veel waren al verhuurd in de drukke periode. Verder makkelijke en duidelijke communicatie. Ook met het verlengen van de periode ging eenvoudig.

over Camptoo

Aug. 2018
Toen we verleden jaar een camper bijtijds huurde voor de vakantie van 2018 trok de verhuurder, na ons reserveren, plotseling zijn camper terug uit de verhuur. Camptoo heeft ons perfect geholpen een nieuwe, gelijkwaardige camper te vinden. De verhuurprijs van de nieuwe camper lag wat hoger maar Camptoo heeft ervoor gezorgd dat dit niet op ons bordje kwam. Perfect. Top service. Huur je camper gewoon via Camptoo. Voor ons een veilig gevoel.

over Camptoo

Aug. 2018
Dit was de eerste keer dat we gebruik maken van de diensten van Camptoo. Ik zou niet weten hoe ze zich nog kunnen verbeteren. Alles ging vlot en was in no time geregeld. We zijn zeer tevreden en gaan zeker vaker van jullie diensten gebruik maken.

over Camptoo

Aug. 2018
Het vinden van een geschikte camper is heel eenvoudig en ook het contact met Camptoo verliep prima toen we met een klapband langs de weg stonden. De mailtjes over betalingen, borg etc. zijn allemaal heel duidelijk. Het enige wat ik niet duidelijk vond is de verzekering. Hoe ben je verzekerd en wat is de rol van Camptoo hierin.

over Camptoo

Aug. 2018
Camptoo heeft veel keuze en een duidelijke website. Zij waren snel in hun reactie bij vragen en alles wordt duidelijk gecommuniceerd mbt verzekering Ed. Het is voor herhaling vatbaar wat betreft onze ervaring met de verhuurders van onze gebruikte camper.

over Camptoo

Aug. 2018
Niks dan complimenten. Fijn dat jullie een bericht sturen als er een berichtje voor mij binnen is. Misschien een idee om dat per Whattsapp te doen. Het enige minpuntje is dat ik nu een te dure verzekering heb afgesloten, zodat ik met deze verhuur weinig overhoud. Wat meer begeleiding hierbij was wenselijk geweest. Voor de rest chapeau.

over Camptoo

Aug. 2018
Logistiek goed geregeld Heel veel mailberichten (doe bv in 1 mail de afhandeling na afloop) Vraag over verzekering over 5e persoon via mail lang bliven liggen (we waren al onderweg) en klacht pas opgepakt nadat ik met verhuurder had afgehandeld

over Camptoo

Aug. 2018
Het invullen van een schades werkt niet lekker. Ik heb het een paar maal over moeten doen en nog steeds is het niet goed doorgegeven. Pas als je dit definitief verwerkt hebt komt de site met de samenvatting, dit zou anders om moeten denk ik. Voor de rest heb ik alleen maar goede ervaringen met Camptoo. Telefonische bereikbaarheid valt echter ook een beetje tegen. Gr fan zijlstra

over Camptoo

Aug. 2018
Het reserveren via Camptoo is simpel, duidelijk en ook de communicatie na de reservering tot en met het inleveren van de caravan gaat via mail en is zeer duidelijk. Ben zeer tevreden over het huren via Camptoo.

over Camptoo

Aug. 2018
Een erg duidelijke site je krijgt op tijd herinnering mailtjes om iets te betalen en als er iets is ze reageren meteen een echte aanrader we gaan er meer bij boeken

over Camptoo

Aug. 2018
Op zich is het goed te doen en op vele zaken wordt goed op gereageerd alleen lopen meldingen langs elkaar heen zoals bij het terug brengen van de camper upload ik het formulier direct en daarna krijg ik 2 tot 3 keer de melding of ik het formulier wil uploaden terwijl ik de bevestiging heb gekregen dat het formulier in goede orde is ontvangen

over Camptoo

Aug. 2018
Goede service van camptoo, zowel telefonisch als de snelle afhandeling met eventuele kosten enz. via de email alles was keurig en perfect geregeld de boeking, borg wordt allemaal keurig uitgelegd via de website als je op je eigen pagina gaat kijken wij zijn uiterst tevreden.

over Camptoo

Aug. 2018
Prima service, duidelijk en snel. Alleen vervelend dat ik nog smsjes kreeg dat ik moest betalen terwijl ik dat al gedaan had. Verder helemaal goed geregeld.

over Camptoo

Aug. 2018
Dat was meteen goed. Ik was blij met de telefoontjes met de mensen van camptoo toen er een panne was met mijn auto. Ik ervoer de medewerkers zeer vriendelijk en behulpzaam. Bovendien was het geruststellend, wetende dat ze eventueel naar een oplossing zoeken indien ik er niet op tijd geraakte.

over Camptoo

Aug. 2018
Een ideale en makkelijke site om je snel aan een caravan of camper te helpen. Overzichtelijk, duidelijk, snelle reacties en een keurige afhandeling van gedane zaken. Blij dat ik deze website gevonden heb en zal zeker weer via camptoo een caravan huren!

over Camptoo

Aug. 2018
Ik wist niet goed hoe de camper weer opgeleverd moest worden... Misschien heb ik iets over het hoofd gezien? Voor mij is het normaal dat je hem 'veeg schoon', toilet geleegd, water geleegd en afgetant weer inlevert. Maar wellicht is dit niet voor iedereen het geval. Verder heel duidelijk allemaal, fijn dat je mails krijgt op de dag van vertrek en bij inleveren over de borg en dergelijk. Het 'systeem' met de berichten werkt ook echt fijn.

over Camptoo

Aug. 2018
Erg prettige website. Het directe contact met de verhuurder is erg fijn. Het zou mooi zijn als de website je nog beter helpt met de beste camper kiezen voor jouw reis op basis van je bestemming, reisafstand, gewenst comfortniveau, etc. Het verschil in foto's is tussen sommige verhuurders wel groot. Dat maakt het soms moeilijk in te schatten wat voor camper je nou precies zou kunnen huren en wat de staat er van is.

over Camptoo

Aug. 2018
Heerlijk goede service van Camptoo. Ook de nazorg verliep goed. Niet dat we problemen hebben ondervonden hoor. Maar super hoe jullie de klantensupport voor elkaar hebben

over Camptoo

Aug. 2018
Huren via Camptoo is ons heel goed bevallen en gaan we zeker nog een keer doen! De website is overzichtelijk, de betaling is erg simpel en alles is goed geregeld. Een aanrader!

over Camptoo

Aug. 2018
Het nieuwe overdrachtsformulier is wel duidelijk, alleen ik zou graag foto's willen maken om in het dossier bij te voegen. Zo hoef je het niet op te schrijven en is alles meteen heel duidelijk (met name schades die er al zaten).

over Camptoo

Aug. 2018
Huren via Camptoo gaat prima de te nemen stappen zijn duidelijk en je wordt via mail en op de site volledig op de hoogte gehouden van de voortgang. Aanbod is ruim en overzichtelijk.

over Camptoo

Aug. 2018
Het was wel eenvoudig om een geschikte camper in de omgeving via de site , er wordt veel info gegeven hoe men vr de eerste maal moet omgaan met het gebruik van de camper en het vinden van camperplaatsen . we zijn zeer tevreden dat we de stap gezet hebben vr een andere vakantie .

over Camptoo

Aug. 2018
Ik vind de boekingen die via Camptoo lopen erg duidelijk en prettig. Heb ook 1 of 2x via Snappcar en Goboony de camper verhuurd deze zomer, maar dat is veel onhandiger. Voortaan houd ik het gewoon bij Camptoo. En, op de een of andere manier, zijn het 9 van de 10x ontzettend vriendelijke en prettige huurders. Ook belangrijk!

over Camptoo

Aug. 2018
Was, voor de tweede keer, wederom prima huren via Camptoo. In de aanloop een camper te vinden zijn we wel een heel aantal keren teleurgesteld omdat er kennelijk al reserveringsaanvragen lagen die niet zichtbaar zijn onder de beschikbaarheid van de betreffende camper: is hier iets aan te doen? Met een kleur in de agenda, of het aantal voorliggende aanvragen voor een bepaalde week ?

over Camptoo

Aug. 2018
Camptoo is ons goed bevallen. De afhandeling verliep prima. Duidelijke mails over de betaling, verzekering, afhandeling etc. Het enige minpuntje was dat de berichten van de verhuurder soms niet doorkwamen, een deel van de boodschap viel weg (dat hebben we opgelost door gewoon te bellen)

over Camptoo

Aug. 2018
De communicatie via Camptoo liep steeds mis. Tineke had keurig op mijn vragen geantwoord, maar dat kreeg ik om de een of andere reden niet te zien via Camptoo.

over Camptoo

Aug. 2018
onze eerste kennismaking met jullie site is ons zeer goed bevallen. wij zullen Camptoo dan ook aan alle kennissen aanbevelen. het is een ideale manier om kennis te maken met het gebruik van een camper en er meer dan voldoende keus om een wagen naar je zin te vinden.

over Camptoo

Aug. 2018
Een goed overzichtelijke website en goed te bereiken klantenservice als dat nodig is. Voor en na de vakantie duidelijke mails inzake gebruik, verzekering, borg etc. Super!

over Camptoo

Aug. 2018
Wij waren vrij laat met het maken van een reservering maar uiteindelijk is het ons prima gelukt. Wij vinden dat er wel erg veel mailwisselingen zijn vanuit Camptoo. Verder prima geregeld! Hartelijk dank!

over Camptoo

Aug. 2018
Prima, geen opmerkingen. Daarbij moet ik wel zeggen dat bemiddelingsorganisaties zich doorgaans pas kunnen bewijzen op het moment dat zaken anders lopen dan gepland. De communicatie en behulpzaamheid op dat moment moet uitwijzen of de bemiddelaar klantgericht is of niet.

over Camptoo

Aug. 2018
Goed geregeld tot nu toe, niks op aan te merken. Er was een kleine schade gemeld, ik ben benieuwd hoe de afhandeling daarvan gaat. Ik heb gemaild, maar nog niks terug (door het hoogseizoen).

over Camptoo

Aug. 2018
Verhuren met Camptoo is super. Communicatie is top je wordt goed en vriendelijk geholpen. Het geeft je een goed gevoel dat alles netjes en goed geregeld wordt. Alles is gewoon duidelijk en correct

over Camptoo

Aug. 2018
Ook Camptoo was onze eerste ervaring. Het zoeken, vinden en reserveren was eenvoudig te doen. Contact via website, en telefonisch contact verliep allemaal prima!

over Camptoo

Aug. 2018
Ik ben zeer tevreden over de service van camptoo. Het boekingsproces is duidelijk en de financiële afwikkeling loopt soepel en stipt op tijd. Met camptoo achter mij heb ik het volste vertrouwen in de verhuur van mijn camper

over Camptoo

Aug. 2018
Wij vonden het makkelijk om een geschikte camper te vinden. Ook de communicatie verliep prima. Wij hadden een kijkafspraak gepland en dat was een dag nadat de optie verstreek dat zouden we graag kunnen invoeren zodat de optie iets verlengd kan worden.

over Camptoo

Aug. 2018
Ik heb Camptoo als een hele prettige en professionele organisatie ervaren. Dit komt mede door de prettige en níet opdringerige manier van communiceren en berichten sturen.

over Camptoo

Aug. 2018
Alle lof voor Camptoo. Snelle reacties op vragen en zeer vriendelijk. Alleen 1 medewerker die blijkbaar nieuw was kon geen juiste antwoorden vinden ;-). Dus nieuwe medewerkers beter ondersteunen!

over Camptoo

Aug. 2018
Camper vinden ging erg gemakkelijk. Reserveren en alles verliep op rolletjes. De communicatie met de eigenaar van de camper via Camptoo was ook prima geregeld.

over Camptoo

Aug. 2018
Ik vind het prettig dat jullie relevante reminders sturen op het juiste tijdstip sturen. Vooral " wat nog te doen aan het einde van de huurperiode" is erg handig.

over Camptoo

Aug. 2018
Alle zaken werden goed geregeld door Camptoo. Minpuntje is dat je alleen via Camptoo berichten kunt communiceren met een potentiële huurder, zolang de reservering niet definitief is.

over Camptoo

Aug. 2018
Uitstekend! Keurige logistiek in hele proces. Prima en transparante communicatie. Ik kende jullie platform niet, maar ben te spreken over de dienstverlening

over Camptoo

Aug. 2018
In de advertentie staat dat dit een caravan is met airco. Dat is niet zo bleek tijdens onze vakantie in Spanje. Het betreft een AirMix systeem. Dit systeem koelt niet bij hoge temperaturen. Dat was jammer en hadden we graag op voorhand geweten. Wellicht kan Camptoo dit soort info checken?

over Camptoo

Aug. 2018
Camptoo is goed bereikbaar, medewerkers stellen zich behulpzaam op. Alle papierwerk was op tijd en duidelijk van inhoud. Ik heb er een positieve ervaring mee. Prima club!

over Camptoo

Aug. 2018
Het was de eerste keer voor ons en het is uitstekend bevallen. We waren laat met reserveren en hadden geluk dat de camper van Jolie net nieuw was toegevoegd toen we keken. Reserveren ging makkelijk en er werd snel en adequaat gereageerd op onze vragen. Zeker voor herhaling vatbaar.

over Camptoo

Aug. 2018
Prima ervaring. Fijn dat alles vooraf uitgedacht is en reminders gestuurd worden over betalingen en benodigdheden. Het was ook prettig dat alles al-risk verzekerd is waardoor met fijn gevoel op stap gingen. Persoonlijk vond ik volledig bedrag betalen 8 weken vooraf wat vroeg en had bv 80% verwacht met restant bij ophalen ofzo. Ook het ophaaladres moest ik zoeken via mails e.d. maar werkte allemaal verder prima.

over Camptoo

Aug. 2018
Slimme ontzorging van alles en precies op tijd herinnermailtjes van de nodige zaken. Ik wilde soms al eerder een betaling doen en moest daarvoor wel mijn oude mails bewaren om de link te vinden om in te loggen. De keus in hoogseizoen met campers in de buurt was beperkt, maar ging nu goed. De afhaalplek moet voor ons zonder auto bereikbaar zijn; daar was info niet echt op gericht. Het was nu voldoende dichtbij om op de fiets de camper te gaan halen.

over Camptoo

Aug. 2018
Als beginnend verhuurder heb je veel vragen en onzekerheden Telefonisch advies en via mail loopt niet altijd gelijkwaardig Veel verschillende personen die in een afhandeling zitten Administratief en financieel verloopt alles keurig en op tijd Verder heel tevreden over de samenwerking!voo

over Camptoo

Aug. 2018
Prima site en prima zaak! Dank! Aanbevelingen: 1. Zorg voor minder mail. Ik krijg nu drie mails voor de afhandeling van de borg. 2. Wellicht bij de filters bedkeuze aangeven! Voor de rest top!

over Camptoo

Aug. 2018
Via Camptoo konden we gemakkelijk een camper vinden die bij ons past. De communicatie via de mail is duidelijk. Als je wel een vraag hebt is het telefonisch contact ook goed.

over Camptoo

Aug. 2018
De caravan en verhuurder waren prima., maar het huren via Camptoo is mij bijzonder SLECHT bevallen. Zeer veel een zeer irritante emails met daarin vaak ernstige dreigementen als ik iets niet zou doen. Zelfs tot en met de laatste mail aan toe voor het terugbetalen van de borg ! Ik heb zeer veel appartementen, boten en caravans gehuurd, zowel via organisaties als direct privé, maar zo klant ONvriendelijk als via Camptoo heb ik nog nooit meegemaakt.

over de camper van Ronald

Deze zomer maakte ik met drie vriendinnen een onvergetelijke roadtrip met de vrolijke camper van Ronald. We bezochten meerdere plekken in Slovenië en reden daarna door naar Boedapest in Hongarije voor Sziget Festival. We hebben flink wat kilometers gereden en dat bleek geen enkel probleem te zijn voor deze camper. We hebben ontzettend genoten van het rijden en het leven in de camper van Ronald. Onze reis was een heus feestje. Nogmaals bedankt!

over de camper van Andy

We hebben in deze camper rondgetrokken door Noorwegen met onze drie kleine kinderen. Alles wat we nodig hadden, was aanwezig (zoals wc, luifel, keukenmateriaal) en dat reist heel comfortabel. De camper is niet nieuw meer, maar alles functioneert wel. We vonden de camper zeker ruim genoeg om ook bij regenweer eens een avond binnen te zitten, en de slaapplaatsen voldoen eveneens. De camper rijdt en manoeuvreert soepel, en is zonder fietsenrek ook goedkoper op de ferry's (<6m). Als we vragen hadden, was Andy altijd onmiddellijk te bereiken, wat super fijn was.

over de camper van Sabrina

Eenvoudige en fijne Camper. Een zeer leuke vakantie gehad met deze Camper. Sabrina is erg prettig in de omgang er is veel mogelijk in overleg. Kort om de moeite waard om te huren!

over de caravan van Menno

We hebben een heerlijke vakantie gehad met de caravan van Menno. Het is weliswaar een oude caravan, maar alles functioneerde nog prima. De voortent is makkelijk op te zetten en de uitrusting was ook goed. Een zekere aanrader.

over de camper van Andre En Kate

We hebben met veel plezier een weekendje met de camper gekampeerd en dat is voor herhaling vatbaar. Het is duidelijk dat de camper met veel aandacht en liefde is gemaakt en ingericht. Aan allerlei details is gedacht, zoals ringen om je aan op te trekken, een extra werkblad in het keukentje en dat je slaapt op goede matrassen is ook erg prettig. Kortom: voor wie van kamperen houdt is deze knusse camper een echte aanrader!

over de camper van Martin

Wij hebben 3 weken lang een top vakantie gehad met de camper van Martin. Je hoeft van de camper niet veel te verwachten aangezien het een oudje is. Daar hadden wij bewust voor gekozen om kosten te besparen. Ondanks dat heeft de camper het voor ons prima gedaan en hebben we alles kunnen doen wat we wilden. Als we vragen hadden konden we altijd bij Martin terecht en kregen we spoedig reactie. Zou zo weer bij Martin huren indien van toepassing. Zeker een aan te raden verhuurder!

over de camper van Hans

Mooie bus om mee rond te touren. Hij rijdt als een zonnetje. Met vier volwassenen is het wat krap, maar uiteindelijk wel te doen. Contact met de verhuurder verliep soepel en vragen werden altijd snel beantwoord. Wij hebben een goede reis gehad!

over de caravan van Richard

We hebben een hele fijne vakantie gehad met de caravan van Richard. De caravan voldeed aan alle verwachtingen. De bedden sliepen goed door de fijne extra matrassen. In de koelkast hing wel een vervelend luchtje helaas. Het contact verliep ook prima met Richard, dus het kamperen was mede door het warme weer een succes.

over de camper van Paul

Heerlijke camper en een goede ontvangst en afhandeling Paul, dank je wel. Voor ons was het een beetje proberen wat voor camper we fijn vinden omdat we er eentje willen gaan kopen. Deze was lang maar daar merk je bij het rijden niets van, maar binnen heb je er plezier van. Ook het rijden en het vermogen is heerlijk om rustig te reizen. Tot de volgende keer.

over de camper van Fabian

Heerlijke manier van reizen, compacte camper waarmee je zonder problemen overal geraakt voorzien van alle nodige comfort. Fabian is zeer correct en vriendelijk. Een aanrader!

over de camper van Roald Matthijs

Wij zijn drie weken op vakantie geweest naar zuid Duitsland met Wilfred. Wilfred werd netjes schoon opgeleverd en zijn op een rustig gangetje (hij rijdt max 100 km/u zonder tegen wind; 80 km/u berg op) . Hij heeft geen airco maar met raam open is het goed te doen, zelfs bij 30 graden. Wilfred heeft ons van alle gemakken voorzien. Prima keukentje. Slapen in de alkoof is ook leuk. Het was dus een erg mooie ervaring. De kinderen vonden het ook fantastisch. Uiteindelijk is Wilfred weer netjes opgehaald en er werd niet moeilijk gedaan over een kapot glas etc.

over de camper van Coosje

Dino heeft zich prima gehouden in de warmte van Zweden. Een brullende dieselmotor, geen airco, eerst even voorgloeien, stuurschakeling en geen stuurbekrachtiging; het hoort allemaal bij een vakantie met een stoere camperbus van 30 jaar oud. Lekker met de raampjes open toeren over de Zweedse binnenwegen. Een prima vakantie voor ons. Het contact met Coosje verliep zeer soepel. De camper een dag eerder ophalen? Geen probleem. Tussendoor ook nog app-contact om te horen hoe de vakantie is. Erg prettig.

over de camper van Geert

Contact met verhuurders was super ! Camper was helemaal wat we ervan verwacht hadden. Het reizen met de camper was een fantastische belevenis, samen met onze jongste dochter. Zwarte woud, Gardameer, Kroatië,... alles lukte perfect. We hadden wel vooraf campings geboekt zodat we nooit moesten zoeken naar een geschikte staanplaats. Volgend jaar gaan we zeker opnieuw via camptoo op verlof, we zullen opnieuw huren bij Geert, want we zijn heel erg tevreden over het contact en over de gehuurde camper.

over de camper van Richard

Wij hebben genoten van een heerlijke vakantie met de camper van Richard en Janke. Fijn contact met de verhuurders en aan de camper ontbreekt wat ons betreft niets. Wij hebben 3 weken enorm genoten!

over de camper van Andrea

vakantie was top, mobilhome ook in orde buiten paar ongemakken. de koelkast werkte alleen op gas en 2 ramen konden alleen open blijven staan door er een bamboo stok tussen te steken, ook de verplichte schoonmaak kosten vindt ik wat aan de dure kant. we hadden hem zelf gekuist en andrea heeft de helft dan aan gerekend. dan is er nog een kookpan op onze rekening gezet waarvan we zeker weten dat die er niet inzat. volgende keer samen met de eigenaar inventaris nakijken voor vertrek

over de camper van Coen

Wij (2 volwassenen + 2 pubers) hebben heerlijke rondgetrokken door Duitsland, Tsjechië, Polen en Oostenrijk. De camper rijdt prima en doordat alle spullen (en bedden !) een vaste plek hebben ben je op elke stop onmiddelijk 'thuis'.

over de camper van Johan

Ben je op zoek naar een camper die kekker rijdt, krachtige motor heeft en een comfortabel bed dan is dit de ideale camper. Wij zijn er van Zuid Engeland naar Ierland en Schotland geweest (4500km) en hebben heerlijk genoten! Johan neemt de tijd om uit te leggen hoe de camper werkt. Als wij volgende keer weer een camper huren doen wij het graag weer bij Johan.

over de caravan van Joke

Hoi Joke, Jullie caravan ziet er netjes uit. Vlak voor ons vertrek hebben jullie nog gezorgd voor een splinternieuwe luifel. Sjaak en jij zijn erg flexibel met afspraken, dagje meer of minder is geen probleem. Da's heel fijn. Bij het ophalen en terugbrengen was er een hartelijk ontvangst en werd er ruim de tijd genomen om informatie uit te wisselen. Ik had nog wat tips en deze hebben ter harte genomen. Als "tent" kampeerders hebben we ontzettend genoten van jullie caravan. Volgend jaar weer. Joke en Sjaak, bedankt.

over de caravan van Koen

Hele fijne flexibele verhuurders. De caravan is alles wat je nodig hebt met z'n tweeën. Heerlijk groot bed en fijn dat alles al een plekje heeft voordat je op plaats van bestemming bent. Pootjes uit, stoeltjes en tafel naar buiten en klaar is Kees. Wij waren een tent gewend, waar je nog heel druk bent als je de camping bereikt hebt. Hij ligt ook super stabiel op de weg tijdens de rit. Al met al voor herhaling vatbaar!

over de caravan van Hélène En Frans

Wat een heerlijke vakantie hebben wij gehad met t pareltje van Frans en Helene! Een geweldige oudje van alle gemakken voorzien. Een hele goede (grote) bed en goede matras was een luxe! Zeer uitgebreide inventaris en alles netjes onderhouden. De caravan sleept heel licht en rijden naar en van Italië ging zeer voorspoedig. Het contact met de verhuurders was uitstekend. Zij waren zeer betrokken en geïnteresseerd en persoonlijk contact via whatsapp vonden wij heel prettig. Al met al heeft het bijgedragen tot een zeer geslaagde vakantie.

over de camper van Yvan

We zijn met vier volwassenen gedurende een tiental dagen door het zuiden van Frankrijk getrokken met de VW California. Reizen met deze wagen biedt een enorme vrijheid: slapen en koken gebeuren in de wagen, waardoor je rond kan reizen zonder je zorgen te maken over slaap- en eetgelegenheden. Zeker een aanrader!

over de caravan van Marius

Heerlijke grote caravan! Enorm veel kastruimte, ideaal! Mooie voortent. Waren wel wat dingen die wij hebben gemist. Zoals een zeil voor in de voortent. Een normale tafel en spullen die je echt gebruikt bij een caravan. Zoals een kogeldrukmeter, zijspiegels. Verder hele fijne caravan!

over de camper van Yvan

Het was een experiment. Bijna 60 en nooit eerder gekampeerd of met camper gereisd. Naar de zuidelijke Champagne gereden. Genoten van de unieke mogelijkheden en vrijheid en geleerd over de (ruimtelijke en operationele) beperkingen. Zeker voor herhaling vatbaar. Keuze voor beste weer mogelijk en daarom ideaal voor toerisme in binnen- en nabije buitenland. Zeer toegewijde, correcte en bereikbare verhuurder Yvan. Een pluim ook voor de bijzonder gebruiksvriendelijke en soepele procedure van Camptoo. Luc en Annemie.

over de camper van Loni

Het was voor ons de eerste keer dat wij met een camper gingen reizen. Wij hebben de camper van Loni en Jan gehuurd omdat wij niet zo een grote camper wilden en dit was een prima camper voor 2 personen. De dag voor vertrek hebben wij de camper opgehaald bij Loni en Jan en werden hartelijk ontvangen met een kopje koffie en/of thee. Wij kregen een goede uitleg van de camper en alles wat je nodig hebt is dan ook aanwezig in de camper. Wij hebben een reis gemaakt naar Kroatie en de camper is ons goed bevallen. Het bed is ook prima. De camper van Loni en Jan is dan ook zeker een aanrader.

over de camper van Jack

We hebben genoten van een zorgeloze vakantie met de fantastische camper van Jack en Nellie. Het fijne contact voor- en achteraf hebben we zeer gewaardeerd. De camper heeft ons probleemloos door Normandië en Bretagne geloodst. Een zeer fijne en betrouwbare camper die van alle gemakken is voorzien.

over de camper van Koen

Super nette wagen, erg compleet uitgerust (tuintafel, klapstoelen, compleet servies met wijnglazen, verbandtrommel etc etc), grote koelkast, vriendelijke verhuurder: sterk aan te raden.

over de camper van Joke

Wij hebben genoten van onze vakantie in deze camper. Alles wat we nodig hadden was aanwezig. Zelfs een airco die we op warme dagen even aanzetten voor we gingen slapen. De camper rijdt goed en alles functioneerde. Het is geen al te grote camper maar met twee personen was het goed te doen. De ontvangst van Joke en haar man bij ophalen en terugbrengen was erg hartelijk. Al met al een zeer positieve ervaring om met een camper op vakantie te gaan. We vonden het wel erg sneu voor Joke en haar man dat de vorige huurders nogal wat schade hadden veroorzaakt.

over de caravan van Liane

Heel fijn contact, snelle reactie en uitgebreid antwoord op mijn vragen. Compleet uitgeruste caravan die er super uit ziet en in goede staat is. We hebben een fijne vakantie gehad met zn viertjes in de Kip :) Bedankt Liane!!

over de camper van Martijn En Quirine

Wij hebben genoten van de camper. Zeer comfortabel, van alle gemakken voorzien.en alles werkt goed en ziet er schoon en nieuw uit. Goeie bedden. Leuke verhuurder, erg attent en fantastische vakantie gehad.

over de camper van Jos

We hebben een prachtige vakantie gehad in de camper van Jos. De camper rijdt heerlijk (je kan net als met de auto de 130 makkelijk halen). Hij is compleet ingericht met alles wat je op de camping nodig hebt. Daarnaast is er genoeg opbergruimte en ziet alles er nog mooi uit. Toen de airco ermee stopte hadden we goede communicatie met Jos over een oplossing. Kortom, een aanrader!

over de camper van Nick

Wij zijn een lang weekend op pad geweest met de Mercedes camper van Nick en Eline. We hebben erg genoten. Nick en Eline namen alle tijd om alles uit te leggen en zijn zichtbaar heel zuinig op hun camper. Alles ziet er perfect uit. De camper rijdt perfect en de airco was heel prettig in deze warme zomer.

over de camper van Wim

Positieve punten: De Possl camper heeft ons vier heerlijke weken door Noorwegen bezorgd. We hebben meestal wild gekampeerd. Dat kan want de wagen heeft een grote watertank, 12 volt licht, warm water op gas en voldoende opbergruimte voor boodschappen enz. De camper rijdt goed, heeft airco en de zit van de stoelen is uitstekend. Prima inventaris en accessoires. Goede verduistering en ik alle ramen en dakluiken horren. Beetje jammer: Met de hoge temperaturen was een werkende koelkast fijn geweest. Nu deed hij het alleen als hij reed en op elektriciteit. Maar ja... alles went

over de camper van Marcel

Wij hebben genoten van onze tijd met de camper. De camper, Marcel en zijn vrouw hebben ons goed op weg geholpen en behulpzaam. Het bracht oude gevoelens van vroeger naar boven, een echte leuke authentieke camper wat heel maar dan ook heel compleet is! Namens mijn vrouw, ouders en mij enorm bedankt en beterschap toegewenst! Groetjes, Eric

over de camper van Gerda

Het was voor ons het eerste camper avontuur We wilden graag het een en ander uitproberen Wij zijn met z'n drieën en hebben twee borders Het ging verassend goed en we hebben genoten van twee weken naar en door Denemarken geweldig Leuke Camper en voldeed aan onze wensen en ook veel geleerd waar we rekening mee moesten houden om in de toekomst zelf een camper te kopen Gerda bedankt voor het ontvangst en de leuke camper Groetjes Fam Verrijt

over de camper van Hans

Wij (man, vrouw en twee kinderen van 10 en 12 jaar) hebben een heerlijke vakantie gehad met de camper van Hans en Hennie. De camper rijdt geweldig, is zeer compleet uitgerust, uitstekend onderhouden en biedt veel bergruimte. Wij zijn er in 2,5 week mee naar oost-Denemarken gekomen. Waarbij we wel blij waren dat we tentjes voor de kinderen hadden meegenomen. Zeker met het warme weer waren de bedden in de camper toch eigenlijk wel te klein voor 2 personen. Het contact met Hans verliep altijd vlot, correct en prettig. Gemaakte afspraken werden vlot nagekomen. Al met al een aanrader dus.

over de caravan van Richard

Hi Richard, Caravan was great. I would like to follow up on my caravan rental as I noticed that I have been charged for the cleaning (-€150) on the 8th August which was agreed but I have not received the €500 deposit back.

over de caravan van Henk

De caravan is ons heel goed bevallen. Hij is niet te groot, wat wij heel fijn vonden omdat we op kleine campings kwamen waar je met een grote caravan niet terecht zou kunnen. We kregen hem netjes en schoon geleverd, veel kastruimte. De hangmat die erbij zat heeft ons dochtertje veel plezier van gehad. Met z'n drieën konden we prima slapen in de caravan. Het topmatras zorgde ook voor een comfortabel bed. We hebben een hele fijne vakantie gehad.

over de camper van Arie

Camptoo is een ramp. Reken er niet op. Reageren niet op mail als je op vakantie bent en in de problemen zit. Camper was niet in orde, Arie heeft dat achteraf gecompenseerd. Zoals het hoort.

over de camper van Cees

Helaas hebben we niet lang gebruik kunnen maken van de camper. Het is een handzame fijne bus waar wij prima met drie konden slapen. Ook had het meer opbergruimte dan gedacht. Door de luifel heb je een fijne buitenruimte. Cees is zeer behulpzaam en gastvrij. De opvang na het onverwachts afbreken van de reis was heel fijn.

over de camper van John

Wij hadden geen enkele camper-ervaring, wat voor beide partijen best spannend was. Door de duidelijke uitleg van John gingen we met een gerust hart op vakantie. Wat een vrijheid als je op pad gaat met zo'n luxe camper met alles erop en eraan. Vooral de krachtige motor heeft voor een positieve rij-ervaring gezorgd. We hebben een geweldige vakantie gehad en de reden daarvan was het prachtige Noorwegen en de geweldige camper. Ik kan dit iedereen aanbevelen!

over de camper van Roald Matthijs

Erg handig en leuke camper maar de eigenaar en zijn broer zijn nog leuker en liever. Alles werkt prima en rijdt erg goed. We hebben veel plezier gehad en ik wens nog veel plezier voor de volgende mensen.

over de camper van Elnor

Het was een fijn rijdend campertje.hij is niet groot maar alles zit er op en eraan.elnor is een makkelijke verhuurder.wij kunnen hem zeker aanraden,en de huurprijs was ook oke.

over de camper van Eef

Wat een reis zeg! We zijn met de camper van Eef drie weken onderweg geweest. Door Nederland, België, Frankrijk, Engeland, Wales en Schotland. Drie man op de fiets, twee man in de camper. Echt een super camper om mee op reis te gaan. Uiteraard was het met regenachtig weer soms krap met z’n vijven, maar dat hoort er een beetje bij. Eef is ook een topverhuurder. Hij stond bij vragen altijd klaar en was nauw betrokken bij ons project Ploegmaats.cc.

over de camper van Gerrit

Hoi Gerrit, Onze reis door Engeland en Wales was fantastisch en had nooit zo kunnen zijn zonder jouw camper. We konden met deze camper bijna overal terecht en hebben daardoor op heel veel verschillende plaatsen kunnen overnachten. Tussen de paarden, koeien en schapen, aan het strand of gewoon op een camping of bij een pub. In een woord, een supercamper, praktisch ingericht en handzaam in het gebruik. Groeten Jan

over de camper van Elnor

Prima contact met Elnor voor onze reis. Alles was bespreekbaar en hij heeft zelfs nog een mobiele wc aangeschaft (erg handig voor ‘s nachts op de camping). Zeer snelle en flexibele reacties van Elnor per mail. Camper rijdt soepel, vlot en zuinig en heeft alles wat wij nodig hadden. Wij hadden een heerlijke vakantie.

over de camper van Patrick

Super camper waarmee we leuke roadtrip hebben gemaakt (met 2 kleine kinderen). Ideale grootte en meer dan complete inventaris! Patrick is altijd bereikbaar voor vragen. Thanks!

over de caravan van Fam Sijm

De eigenaars zijn geweldig hebben ons ook nog geholpen met het lenen van hun persoonlijke auto , omdat onze auto de caravan niet kon trekken waar wij heel dankbaar voor zijn, De caravan op zich is wel ok, alleen het bed is aan vernieuwing toe.

over de camper van Martijn

De camper van Martijn en Vincent is super. Goed onderhouden en rijdt zeer lekker; alles zit erin en de voortent is erg gemakkelijk om op te zetten en af te breken Wij waren een lang weekend weg met drie personen (2 volwassenen en 1 peuter), en hadden voldoende ruimte. Daarnaast liep het contact erg soepel, inclusief whatsapp groep, uitzonderlijke drop-off van de bus door Vincent en een smoothe instructie-video. Aanrader.

over de camper van Johnny En Nancy

Onze vakantie met de camper is in 1 woord samen te vatten “ super “ De vrijheid van het verplaatsen die je met een camper hebt samen met je gezin is grandioos, Zweden is een prachtig land en zeer geschikt om met een camper rond te trekken. De camper van Johnny en Nancy was prachtig, wij hadden dan ook het geluk dat we op pad mochten met een nieuwe!

over de camper van Ruben

originele en avontuurlijke camper beperkt comfort goede bedden motor maakt veel lawaai tijdens het rijden dus ideaal voor vakantietrips in de buurlanden wij hebben er een fantastische vakantie mee gehad.

over de caravan van Marit

Ik heb een week heerlijk genoten van Marits knusse en prima caravan . Zeker voor herhaling vatbaar . Ook de sympathieke aanpak en benadering van Marit

over de caravan van Coen

Wij hebben een zalige vakantie gehad in Engeland en Schotland, voor de eerste keer met een caravan. Prima ruimte voor 2 volwassenen, 3 kinderen en een hond. De extra matrassen op het 2-persoonsbed lagen goed. De bedden voor de kinderen waren ook prima. En snel om te bouwen tot een klein zitje. Er is zoveel opbergruimte dat we nog wel eens iets kwijt waten. Met de luifel die snel op te bouwen is, heb je snel schaduw of bescherming tegen de regen. Ik zou deze caravan zeker aanbevelen.

over de camper van Peter

We hebben de buscamper voor 2 personen 2 weken gehuurd en het is ons zeer goed bevallen. Volop ruimte en comfort. De motor heeft voldoende pk’s zodat we moeiteloos de bergen in konden. En een heel groot pluspunt, de bus is automaat, echt ideaal. Kortom genoten en voor herhaling vatbaar.

over de caravan van Jorn

Deze kip smaakt naar meer! Twee weken in Engeland geweest met deze toffe caravan. Uiteraard wat regen gehad, maar dat ging prima met de voortent er aan. Wel het hefdakje even laten zakken, omdat het stormde. De caravan ligt heel stabiel achter de auto en biedt veel comfort, omdat hij erg compleet wordt verhuurd (tafel, stoelen, etc) Contact met Jorn en Sanne verliep erg prettig en prima afspraken kunnen maken over halen en brengen van de kip. Kortom: super!

over de camper van Els

Met veel plezier hebben we met deze vintage camper door Bretagne gereisd. Deze leuke, betrouwbare en ruime camper bracht ons op alle mooie plekjes. Daarbij werden we geen enkele keer in de steek gelaten. De camper was compleet voorzien van servies, stoeltjes, een tafel, lampjes tot handveger en blik. Het slapen was even wennen maar de matrasjes sliepen prima. De camper leende zich er prima voor om zelf leuke sfeerelementen toe te voegen, zoals kussentjes en sfeerverlichting. Reden om deze camper wellicht volgend jaar weer te huren.

over de camper van Walter En Vera

We hebben een heerlijke vakantie gehad met deze camper! Van alle gemakken voorzien en alles bij de hand. Ruim genoeg voor 3 volwassenen. Ieder een aparte slaapplaats. Voor herhaling vatbaar! Groet, Kim

over de camper van Ties

De camper van Ties is erg leuk. Eenvoudig, maar daarom voor mij juist tof. Hij rijdt erg lekker en stuurt makkelijk. Het bed ligt prima, ik heb er goed in geslapen. Wat ik heel tof vond was het buiten koken. Doordat de bus ook aan de kant van het keukenblok open kan, hoef je niet binnen te zitten/staan om te koken. En voor mij heel fijn: mijn hond mocht mee! Het was een erg leuke ervaring!

over de camper van Roel

Wij hebben een hele leuke vakantie gehad met de camper van Roel. Eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik iets meer 'luxe' verwacht had. De camper is veel gebruikt en dat zie je zo hier een daar. Verder bleek de airco in de cabine kapot en lieten er wat sierstrippen los onderweg. Ook heeft het lampje van de motor de hele reis gebrand. Roel heeft ons gerust gesteld voor wat het laatste betreft gelukkig. Al met al wel een hele leuke vakantie gehad maar de volgende keer een nieuwere camper!

over de camper van Johan

We hebben de camper van Johan 1.5 wk meegehad en er erg van genoten. Johan heeft een duidelijke uitleg gegeven en ook het e.e.a. op papier meegegeven, maar de uitleg was zo helder dat we die niet hebben gebruikt. We zijn met z'n tweeën weggeweest en hadden geen camper-ervaring. Het is ons zo goed bevallen dat we dit zeker meer gaan doen. De camper zit alles op en aan , dus zeer compleet. Ook de afhandeling na de vakantie was prima, gewoon top! Groeten Arjen en Thea St. Nyk

over de camper van Rianne

We hebben 3 weken door Noorwegen gereden met de camper van Rianne. De camper geeft je in de bergen heel veel vertrouwen en rijdt ook comfortabel als je op de snelweg 130 km/uur wilt rijden. Het contact met Rianne was heel prettig. Ze is heel zorgvuldig, zorgzaam en je kunt bij haar altijd terecht als je vragen hebt, ook tijdens de vakantie. Je merkt in alles dat ze de camper in goede staat wil meegeven voor een onbezorgde vakantie!

over de camper van Jan

Wij hebben een prima vakantie gehad met de camper van Jan. Hij was gedurende de trip voortdurend bereikbaar voor vragen over functionaliteit en bij problemen. De camper rijdt goed en heeft heel veel bergruimte (fietsendrager zit in het ruim). Wij zijn met een gezin met drie tieners op vakantie geweest dit was krap vanwege de grote vaste tafel. De camper is m.i. prima voor 4 personen. Helaas was tijdens onze reis de boiler defect, we zijn hiervoor voldoende gecompenseerd

over de camper van Johan

We zijn echt super gastvrij ontvangen en daardoor ging onze vakantie fijn beginnen. We hebben genoten. Ondanks persoonlijke omstandigheden, hebben we er niet optimaal van kunnen genieten, helaas. De camper was echt super! We gaan zeer zeker nog een keer jullie camper huren. Met een hartelijke groet, Tijm en Leona

over de camper van Henk

Hoi Henk, Je camper is perfect. Loopt als een zonnetje en is als nieuw. Naar Italië en terug. Neerzetten luifel uit en genieten maar. Top. Dank voor het verhuren, de koffie en prettige omgang. Gr. Armand en Ilse

over de camper van Wim

Fijne vakantie gehad. Goede service vanuit Roadvip. Heel persoonlijk en fijn contact! De camper die wij mee hadden was, op enkele schoonheidsfoutjes na, erg fijn. Heel fijne lengte om mee te rijden. Top

over de caravan van Lydia

Na een uitgebreide uitleg over caravan door Lydia konden we aan onze zomervakantie beginnen. Waar we met de caravan naar toe zouden gaan maakte niet zo veel uit. Het is een complete caravan met een ruime voortent welke te verlengen is met een luifel. Voldoende ruimte dus. De caravan ligt prima achter de auto en is door vele auto's met een B rijbewijs te trekken. Ook het inleveren van de caravan gaat zeer soepel en een dag later inleveren vanwege autopech was geen enkel probleem. Al met al een aanrader.

over de caravan van Gerrit

We hebben een erg leuke vakantie gehad in Duisland twee weken lang in de caravan zit echt alles wat je je maar kan indenken van een mieren doosje tot een vliegen vanger completer kun je het niet hebben de caravan ligt ook als een blok achter de auto heel stabiel je merkt niet dat er wat achter hangt. Ook het contact met Gerrit hebben we als heel gezellig ervaren hij denkt mee is erg vriendelijk en staat open voor dingen de caravan staat onder onze favoriete om deze nogmaals mee te nemen op vakantie echt een caravan uit duizende.

over de camper van Andrea

Beste Andrea, Wij hebben een super leuke vakantie gehad met deze camper. We hadden vooraf goede instructies gehad over hoe dingen in zijn werking gingen. Er was een snelle afhandeling wat betreft de reservering via camptoo. Berichten die wij stuurden met vragen werden vrijwel direct beantwoord. We werden goed ontvangen bij het bezichtigen van de camper en ook bij het terug brengen. Wij hebben het als ontzettend leuk ervaren. Een lange rit naar Kroatië toe maar deze ford reed erg lekker. Wij willen graag nog eens vaker boeken.

over de caravan van Anja

De caravan van Anja hebben we 3 weken meegehad naar de Pyreneeen in Frankrijk. Dat is ons prima bevallen, er is een goed vast bed waar we ons eigen dekbed op hadden. Daarnaast is er een compact keukentje, toilet en zithoekje. De caravan was schoon, de bekleding en gordijnen is allemaal nog heel. Alle ramen hebben horgaas (rolgordijntjes) tegen muggen en verduisteringsrolgordijntjes. De voortent hebben we niet gebruikt omdat de ruime luifel voldoende was. Zo nodig kun je aan de luifel nog zijwanden hangen tegen de wind.

over de caravan van Bobby

We hebben een heerlijke vakantie gehad met de knusse caravan van Bobby! Alles zit er op en aan voor een ontspannen vakantie. Het contact met Bobby verliep heel soepel en gezellig. Dat maakt de hele ervaring nog net even wat beter! Mochten wij weer een caravan willen huren dan weet ik al welke :)

over de camper van Karin

We hadden een topvakantie met deze VW bus. Hij rijdt lekker, handige inrichting en spullen en zeer relaxte verhuurders die ook zeer behulpzaam zijn. De bus is op 2200 meter hoogte geweest zonder problemen. Voortent is handig. En hij slaapt heeerlijk!

over de camper van Lars

Super vette bus! Leuk gedaan met al het hout aan de binnenzijde. Zelf ervaarde ik veel gedoe met het starten, dat is wel echt iets om rekening mee te houden! Maar een oude bus heeft nou eenmaal gebreken. Het is het heerlijke vrije gevoel met deze camper....

over de caravan van Fre

Het was een geslaagde vakantie met de caravan. Het was een nieuwe ervaring voor mij maar het viel allemaal mee, zelfs het rijden met een caravan was makkelijker dan verwacht. Het is een leuke en kleurrijke caravan waar de meeste huishoudelijke spulletjes aanwezig zijn. De rode koffiekan is zelfs bijna een sierstuk. Ik ben heel blij dat we Fre zijn caravan mochten gebruiken.

over Martin

We hebben de verhuur van onze Kippetje aan Martin en zijn familie als zeer prettig ervaren. Wat een fijne, vriendelijke en nette mensen! We zouden onze caravan met een gerust hart nogmaals aan ze toevertrouwen. Ze hebben de caravan met veel zorg behandeld en weer pico bello schoon afgeleverd. Hopelijk tot een volgende keer :) Gr, Sanne & Jorn

over Cees

Leuke, nuchtere mensen, die netjes met onze camper zijn om gegaan. Verschillende keren contact gehad tijdens de reis, af en toe vergezeld met mooie plaatjes. Camper in zelfde (goed en schoon) staat weer terug gekregen. Ik zou zo weer aan ze verhuren en als ze hier in de buurt zouden wonen nog een keer drankje mee doen ;-)

over Joris

In eerste instantie 'schrokken' we wel een beetje. Vier jongens van rond de 25 jaar, 3 weken in onze camper, die eigenlijk geschikt is voor 2 á 3 personen. Maar de verhuur aan Joris en zijn vrienden is toch goed bevallen. Op een paar kleinigheden na is het eigenlijk allemaal goed verlopen. Prima huurder dus!

over Will

Deze mensen voelden meteen vertrouwd aan. Ook hebben ze ervaring met het rijden van een camper, die ze zelf 9 jaar hebben gehad. Contact was goed en de camper is weer netjes ingeleverd. Helemaal super!

over Robert

Onze huurders hielden ons op de hoogte via WhatsApp met foto' s en verhalen hoe ze onze en hun droom ervoeren. Ze hebben een heerlijke vakantie gehad. Bij terugkomst hebben ze ons geholpen de caravan weer voor ons huis te parkeren. Het contact hebben wij als heel warm ervaren en nog steeds.

over Marcel

Marcel en zijn gezin zijn fijne huurders en begripvol ook wanneer er iets kan gebeuren van technische aard. Communicatie was prettig en er was ook begrip voor onze tijdverschil omdat wij zelf in Amerika zaten. Marcel en zijn gezin zijn welkome huurders!

over Kim

Het is heel spannend om je caravan voor de eerste keer te verhuren. Kim en haar gezin waren de eerste huurders. Het contact ging makkelijk en snel via WhatsApp. We hadden ins best gedaan de caravan zo compleet mogelijk mee te geven. Ze hebben de caravan opgehaald Op de afgesproken tijd en weer super netjes afgeleverd. Wat fijn als huurders omgaan met je caravan alsof deze van henzelf is. Ze hadden een top week gehad om een Brabantse camping.

over Paul

Paul en zijn gezin zijn fijne huurders geweest! Ze zijn een behoorlijke periode met de camper op pad geweest en hebben de camper weer keurig schoon en fris ingeleverd. Top!

over Raoul

We hebben het prima ervaren met Marielle en Raoul. Die 3 weken de camper hebben gehuurd. We hebben tijdens de reis een paar keer contact gehad of alles in orde was . Voor ons was dit de eerste keer van verhuur.

over Art

We hebben super goed contact gehad. de huurders hebben genoten van de vakantie met de camper. Ze hebben de camper keurig netjes gehouden en zonder problemen/schade terug gebracht. Ze mogen zo weer weg met de camper.

over Ieteke

Hallo Ieteke, voor ons is het prima verlopen en we waren blij dat jullie wilden meewerken om de camper ergens anders in te leveren. Jammer voor jullie dat nog de onbedoelde vakantiefoto's vanuit de Duitse justitie hebben moeten ontvangen.

over Myrthe

Het gezegde; Geen nieuws is goed nieuws is hier van toepassing. Myrthe en haar partner waren onervaren caravanners maar hebben op eigen kracht er een succesvolle vakantie van gemaakt. Alle afapraken zijn keurig nagekomen.

over Marijke

Prima en betrouwbare huurder die alles heeft teruggebracht zoals meegegeven. Prettige duidelijke en snelle communicatie. Ik kan huurder zondermeer aanraden.

over R

Vriendelijk klanten, alles netjes en schoon houden. Goed via SMS communicatie lopen (Omdat ik doof ben) Men vertelde ook zo eerlijk over stukje ring van remkabel dus kan ik meteen repareren. Voor mij is geen probleem met klant.

over Djoerd

Beste, De verhuur is soepel verlopen. Het contact met Djoerd en zijn vrouw was prima, zij hebben al eerder een camper gehuurd en waren dus goed op de hoogte hoe om te gaan met een camper. De camper zag er na inlevering netjes. De camper voor de eerste keer aan en stel met kinderen verhuurd, wat voor ons best spannend was. Djoerd en zijn vrouw gaven ons als advies mee hier wel nog eens goed over na te denken, de camper ziet er zo mooi uit en dan met kinderen er in is ook voor de huurder spannend is. Ook zij willen immers geen beschadigde camper inleveren. Gr. Hans

over Markus

Markus was de eerste aan wie we de camper verhuurde dus dan is het toch spannend. En ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben met Markus als huurder. Het belangrijkste is dat ze het heel leuk hebben gehad. En ik moet Markus en zijn gezin een compliment geven over hoe netjes en schoon de camper was toen ze hem kwamen inleveren. Zeker voor herhaling vatbaaR.

over Jhein

Heb Jhein ervaren als een mooi mens en ben blij dat hij samen met Petra drie weken genoten heeft van onze camper. Hij heeft ons goed op de hoogte gehouden en was zelfs zo vriendelijk om m aan de volgende huurders over te dragen.

over Perry

Perry en zijn gezin waren leuke huurders. Ze hebben de camper tot in de puntjes gepoetst terug gebracht, Fijne samenwerking, we zouden onze camper met plezier terug meegeven.

over Petra

Petra en haar gezin hebben onze camper 3 weken gehuurd voor een reis in Noorwegen. Enkele maanden vooraf is de familie bij ons langs geweest, ter voorbereiding op hun reis en ter kennismaking. Bij terugkomst was de camper zag de camper er zeer schoon uit en had Petra zelfs al een wasje van de hoezen voor ons gedaan! Super lief!

over Wijnand

Het was even wennen om onze camper uit handen te geven,maar met de gedachte dat we met camptoo het goed geregeld hadden. De camper is terug met helaas wel wat schades maar dat wordt wel opgelost, daar gaan we wel vanuit. Het is voor ons geen reden om het volgend jaar niet opnieuw te gaan verhuren. Dit jaar kan helaas niet meer, want volgende week gaan we zelf op vakantie en daarna zullen de schades gerepareerd worden.

over Arno

Hoewel het niet goed gegaan is met het betalen van de borg, zijn er van mijn kant geen klachten. De caravan is is dezelfde staat teruggebracht en jij bleek erg flexibel op het moment dat je bemerkte dat er geen haringen in de caravan lag. Ik vond het fijn dat je de caravan eerder op kon halen, zodat ik jou één en ander kon uitleggen.

over Armand

Het is voor mij de eerste keer geweest dat ik een huurder voor mijn camper had , en geheel volgens verwachting de camper weer super schoon afgeleverd als alle huurders zo zouden zijn super Armand bedankt

over Dirk

Huurders Dirk en Heleen hebben twee weken onze Chausson gehuurd en deze weer in perfecte staat terug gebracht. Het waren erg fijne mensen die wij zonder enige twijfel onze camper weer aan mee zouden geven.

over Maartje

Maartje en Jarno, hebben onze camper gehuurd in juli-augustus 2018. Ze zijn eerlijk, betrouwbaar en hebben de camper zeer schoon teruggebracht. Bedankt Maartje en Jarno voor het vertrouwen dat jullie hadden in onze camper.

over Jur

Jur en zijn familie zijn prima huurders die serieus en goed voorbereid op pad gaan. Ze hebben een mooie vakantie gehad met onze caravan en daarom is het leuk communiceren geweest. Ik zie ze graag een volgend jaar weer.

over Lisette

Het was erg prettig aan deze familie onze camper te verhuren ze waren enthousiast en betrokken maar ook heel fijn met hun over de vakantie te praten. Ze zijn voor het volgend jaar weer van harte welkom.

over Wouter

Wouter en zijn vriendin zijn super vriendelijke mensen, de communicatie verliep zeer vlot en ze hebben alles proper en netjes terug gebracht, top huurders

over Cindy

Ze wilde een keer een camper huren om te ervaren hoe het is om een camper te hebben, om erin te rijden/ te slapen etc. Omdat ze zelf ook misschien een keer een camper aan willen schaffen. Het was heel goed bevallen, kinderen waren ook erg enthousiast. Hele fijne/ lieve mensen. Top huurders!! :)

over Pierre

Aangename en enthousiaste huurders die met zorg met de camper omgesprongen zijn. Pech gevalletje met de luifel en tijdstip van terugkomst. Verder ok :)

over Jan

Jan, Onwijs bedankt dat je de caravan hebt gehuurd. Leuk ook om zo gezellig een familiefeest te houden. Alles is ook soepel verlopen wat mij betreft. Groet en wellicht tot volgende keer Marc

over Jeroen

Jeroen & Liesbeth zijn met de camper naar Noorwegen geweest. Ontzettend vriendelijke huurders, fijn en snel in de communicatie en erg netjes in het gebruik. De camper kwam perfect in orde terug. Kortom, enthousiast & vriendelijke mensen. Durf ik aan een ieder aan te bevelen.

over Mireille

Mireille en Krista 2 hele leuke leuke meiden Ze zijn zuinig met de camper omgegaan en hebben hem keurig netjes weer ingeleverd !! Dankjewel dames !!

over Pauline

Pauline en Gijs hebben met hun drie kinderen een mooie tocht gemaakt door Scandinavië met mijn oude VW T2 camper uit 1974. Ze hebben goed op de bus gepast, en zijn bij pech zelfs omgereden langs een garage. Verder zag de bus er blinkend schoon uit bij terugkomst, dus helemaal perfect. Ook communicatie ging soepel en vlot, dus mocht Pauline volgend jaar je camper willen huren: gewoon doen. Tenzij ze natuurlijk weer met mijn busje op reis gaan!

over Carmen

Carmen was mijn eerste huurder. Altijd spannend want je geeft toch wel iets weg. Ze nam de tijd voor mijn instructies en toelichtingen. Bij de inname leek het erop dat er schade was aan een van buitenspiegels maar dat bleek gelukkig simpel op te lossen. Doordat ik de camper niet persoonlijk heb kunnen innemen heeft het even geduurd voordat ze hierover duidelijkheid had en haar borg terugkreeg. Daar had ze geen problemen mee en dat waardeer ik. Camper is netjes gebruikt en ook niet hard gereden (ik heb het Camper Pro Management systeem).

over Nol

Beste Ans en Nol, Wij vonden het fijn om onze camper mee te geven aan zo"n enthousiaste huurders als jullie. We hadden een prettig contact en alles is zonder problemen verlopen. Jullie hebben de camper netjes en schoon weer teruggebracht. Groeten Louis en Ine

over Nico

Nico en zijn vrouw zijn ruim van te voren wezen kijken naar de caravan en hebben hem daarna voor een maand gehuurd. Nog even contact gehad over het inleveren en alles ging bijzonder soepel. Keurig schoon weer opgeleverd . Zij vonden het een heerlijke caravan en hebben er erg van genoten en daar gaat het ons natuurlijk ook om.

over Roel

Het verhuren aan Roel is niet goed bevallen. De caravan kwam niet schoon terug er zijn diverse schades. Het kost ons veel tijd om dit weer te herstellen en schoon te maken en dat voor een klein weekje verhuur.

over Jan

Jullie zijn toffe en nette mensen die goed voor de camper gezorgd hebben. Jullie hebben ervan genoten en dat is het belangrijkste. Alles is super verlopen en netjes afgeleverd. Zo geef je met een gerust gevoel je camper mee. Hoop jullie in de toekomst nog veel leuke vakanties te bezorgen met onze wonder op wielen. groetjes Wil en Chantal

over Hans

Hans en Marjan zijn enthousiaste camperaars, echter met weinig ervaring. Schade aan luifel, doordat de stormband niet was bevestigd. Schade aan fietsenrek, doordat er te hard over een verkeersdrempel was gereden. Echter..... zij hebben heel veel inspanning geleverd door zo goed mogelijk de problemen ,die er waren, op te lossen. Veelvuldig contact met hun geweest, zodat ik bij thuiskomst van de camper direct naar de schadeherstelbedrijf kon. Erg vervelend voor hun dat de vakantie deze problemen heeft gekend.

over Marissa

Het was voor mij de 1e huurder en inmiddels is de 2e opweg naar Denemarken. De voorbereiding, begeleiding en communicatie met Camptoo is prima verlopen. Ik merk wel dat je alle tijd moet nemen om de camper aan de verhuurder uit te leggen, dit waarderen de huurders zeker. Omdat het een oudje is rijd ik altijd een klein stukje met de bestuurder om aanwijzingen en tips te geven. Op naar de volgende.

over Ralph

Ralph en Suzanne hebben de caravan spik en span teruggebracht. Zelf de buitenkant heeft een wasbeurt gekregen en de vloer was gedweild. Als verhuurder kan je niet beter treffen!

over Arnold

Na een geweldige vakantie in eigen land is de camper weer keurig terug gebracht en de nieuwe huurder kon er die zelfde dag weer mee weg! Bedankt Aronold!

over Wim

Camper verhuurt, en camper netjes en schoon retour ontvangen. Prima contact gehad, met huurder. Mijn voorraad bakken waren kapot gegaan. Maar zijn door hun vervangen door nieuwe. Keurig opgelost.

over Alwin

Voor Alwin en mij de eerste keer via camptoo de caravan gehuurd en verhuurd Zeer prettig contact onderling en van beide zijdes meegedacht over samenwerking en oplossingen indien nodig Ook natijd nog even feedback ontvangen zodat wij alles kunnen optimaliseren! Waarvoor dank!

over Patricia

Familie Jaspers is een heel enthousiaste familie!!!! Één van hun zonen vond zelfs het bestek mooi haha. Ze hadden hun hele vakantie van het begin tot het eind helemaal uitgestippeld. Heel leuk omdat ze hun enthousiasme met ons deelden in persoonlijk contact en via de app. Ook tijdens hun reis naar Zweden. Het verhuren is heel goed bevallen. De camper kregen we schoon en netjes terug, terwijl ze toch 2 weken met 4 personen en een hondje daarin hadden geleefd. Als ik een cijfer kon geven voor dit gezin kregen ze van ons een dikke 10.

over Lindsay

Om een kort verhaal lang te maken, hebben wij een paar mensen ontmoet die zo ontzettend gepassioneerd en gemotiveerd op reis zijn gegaan met Floyd dat dit voor ons een onvergetelijke ervaring is, waar zelfs wij als diehard offgriders cq. boondockers nog een les van geleerd hebben. Lindsay en Thijs bedankt dat we jullie ontmoet hebben en for the future; HAPPY TRAVELS!!!

over Gerrit

Gerrit is overgekomen als een betrouwbare en betrokken huurder. Hij heeft een groot rijbewijs en heeft meer ervaring met campers. De camper is in nette staat teruggebracht en we zouden hem zo weer aan hem verhuren.

over Aren

Het was ons een waar genoegen om onze camper aan jullie te verhuren. Alles is prima verlopen en het contact buitengewoon goed. Ook je aanbod om een paar mooie plekken in Frankrijk met ons te delen stellen wij zeer op prijs. We houden contact.

over Maresi

Maresi en Peter hebben onze camper voor 4 nachten gehuurd voor een korte rondreis door België. Ze zijn zeer vriendelijk en netjes en we zouden ze zeker nog eens de camper verhuren.

over Peter

Het verhuren aan peter is goed bevallen, kregen de camper keurig netjes en schoon terug! Alleen de communicatie via mail/app had wat vlotter gekunt. Vrgr

over W.o.

Na wat communicatie problemen is het uiteindelijk goed gekomen en de caravan is zonder schade terug gebracht. De caravan mag door hun nogmaals gehuurd worden, maar dan maken we wel betere en duidelijke afspraken.

over Rob

Ron en de familie waren perfecte huurders, ik maakte me wel zorgen.. het is een oudere camper en je weet het nooit. Maar ze namen het voor wat het was, en kleine problemen werden zelf opgelost. De camper kwam schoon terug en alhoewel er iets aan de hand leek te zijn met de motor (maar dat zal ouderdom zijn!) was het voor mij een leuke ervaring om aan hun te verhuren. Nu is het tijd voor een opknap beurt zodat de kleine issues die ze ervoeren niet meer voorkomen. Rob: Ik hoop dat je een leuke tijd had! en je bent altijd welkom met je familie.

over Joske

Beste Joske en Paul, Ik wil jullie heel erg bedanken voor de perfecte en ,zorgvuldige afstemming van de verhuur van onze camper , en het prettige kontakt Fijn dat jullie ook uitgebreid de tijd hebben genomen om proefrit te maken en het gebruik van de camper nauwkeurig hebt bekeken en vastgelegd . En bovenal ook erg fijn dat het reizen met een camper jullie goed is bevallen . Gr Anneke

over Marieke

We hebben het contact met Marieke en Robbert als heel positief ervaren. De camper is heel netjes en schoon ingeleverd. Zeker voor herhaling vatbaar. Goede huurders dus. Groetjes Han en Lidie

over Cor

geweldige huurders! alles netjes achter gelaten. Me man lag in het ziekenhuis en het was voor hen geen probleem om de camper een dag later terug te brengen om dat er even niemand aanwezig was. en ze hebben me daarnaast ook nog geholpen met een nieuwe gas fles er in te zetten . helemaal top!

over Esther

Esther en haar gezin waren hele fijne en nette huurders! We hebben vol vertrouwen de camper aan hen meegegeven. Ze gaf ons het gevoel zuinig met de camper om te gaan, en dit is ook gebeurd. Goede communicatie en veel positiviteit, maakte dit voor ons een hele prettige verhuur-ervaring!

over Geert

Geert is beginnende caravanner, maar heeft de afgelopen huurperiode ruime ervaring opgedaan tijdens de tocht die hij met zijn partner door Frankrijk heeft gemaakt. Op naar de volgende huurperiode.

over Laurie

Laurie heeft samen met haar broer en zussen de camper gehuurd. Ze is zelfstandig en geïnteresseerd in de werking van de camper. De verhuur is netjes verlopen en ze zijn er zorgvuldig mee omgegaan. Een leuk gezelschap.

over Willem

Onze eerste verhuur ervaring met onze net aangekochte camper: Willem, Elza & de kinderen hebben we ervaren als zeer fijne huurders! Duidelijke communicatie, vriendelijke huurders en ze hebben de camper zeer correct weer opgeleverd. Kortom: een huuraanvraag van Willem en zijn gezin kan je met een gerust hart accepteren, je camper is in goede handen! Uiteraard zien ook wij ze graag weer een keer terug! Groetjes, Martijn & Brenda St.Jago

over Klaartje

Het was voor mij de eerste keer dat ik onze camper verhuurde en ik had geen betere kandidaat kunnen treffen. Klaartje en haar partner waren erg enthousiast en luisterde aandachtig naar de tips en aanbevelingen. En na afloop kreeg ik ook een uitgebreidt verslag van de bevindingen en enkele kleine aandachtspunten voor de volgende huurders. De auto werd in echt perfecte staat teruggeleverd. Alles zag er spik en span uit. Zulke huurders kan ik iedereen aanbevelen.

over Frans

Hallo Frans en Marina, Wij hebben jullie als fijne huurders ervaren. De camper zag er keurig uit bij terugkomst en was zelfs door de wasstraat gehaald. Super. Jan en Rita

over Frank

Het was een hele prettige ervaring met Frank en zijn gezinnetje. Alles verliep perfect volgens afspraak en de camper is schoon en zonder problemen afgeleverd. Graag tot een volgende keer Frank!

over Roland

De verhuur van de camper aan de huurder is goed bevallen. Aardige enthousiaste mensen die gewoon zin in hebben in hun vakantie en tijdens de verhuurperiode zelf een aantal kleine mankementen verhelpen zonder hier verder een probleem van te maken. Bedankt zover.

over Bart

Bart en zijn vrouw hebben de camper verzorgd alsof het de hunne was. Hij is netjes teruggebracht en de lichte schades hebben zij zeer correct aangegeven. Zij mogen een volgende keer zonder twijfel terugkomen.

over Julia

Julia heeft met 3 vriendinnen mijn camper gehuurd en het is allemaal goed gegaan. Camper netjes schoon terug gekregen en daarnaast ook prettig contact gehad . Julia had 1 klein onderdeel per abuis mee naar huis genomen maar dat is daarna keurig via de post weer bij mij thuis bezorgd.

over Maurice

De huurder MAURIC heeft de camper goed gebruikt. Ze hebben er van genoten en een fijne vakantie gehad. De camper is weer in goede staat retour gebracht. Voor mij is het prima verlopen. Groetjes Theo

over Luuk

Luuk en Roos zijn prettige mensen aan wie ik met een gerust hart nog een keer de camper zou verhuren. Luuk z'n handen jeuken om de kleine defecten te repareren, dus je hoeft niet bang te zijn om de camper aan hem uit te lenen: je zal 'm eerder beter terug krijgen :)

over Steven

Het was de eerste keer dat we de camper via Camptoo hebben verhuurd. We hadden ons geen betere ervaring kunnen wensen. We hadden direct een goed gevoel bij Steven. Als er iets was dat hij wilde weten, of overleggen hadden we goed contact via sms. Steven is een zeer betrouwbare huurder en de camper is bij hem in goede handen. De camper is netjes en goed schoongemaakt weer ingeleverd. Bedankt voor de prettige ervaring!

over Marcel

Het was superleuk om onze caravan aan Marcel te verhuren. Ook zo mooi om hun enthousiasme te zien. Ze hebben een geweldig lang weekend genoten en ook heerlijk geslapen. Ik had de caravan gebracht en opgehaald en het was een mooie ervaring weer eens op het circuit te zijn en dan nu op het raceteam gedeelte. Gaan we zeker nog eens doen, wat ons betreft.

over Robert

Het contact met Robert verliep prima. De camper kwam netjes terug. Ze waren zeer tevreden over de verhuur en we kregen en compliment. Het gasfornuis was waarschijnlijk vergeten.

over Rene

Rene en jose kwamen de camper ophalen, en voor mij was duidelijk dat onze camper bij hun in goede handen was. Ze hebben een rondreis door duitsland gemaakt en gaven aan Dat het een leuke trip was en hun vakantie geslaagd was. De camper was keurig schoon weer teruggebracht. Rene en jose zijn aardige mensen waar je gerust een camper aan kunt verhuren

over Stijn

Omdat wij net zijn begonnen met het verhuren van de caravan is het altijd even spannend als de caravan wordt opgehaald. Na een paar keer gebeld te hebben met elkaar hadden Stijn en ik al snel een duidelijk beeld van elkaar. Ik heb me dan ook geen betere (eerste) huurder kunnen wensen. Alles is netjes volgens afspraak gegaan en er is goed met de caravan omgegaan. De caravan weer keurig netjes terug gekregen. De verhuur en niet het onbelangrijkste, de vakantie waren beide geslaagd!