Lees de ervaringen van onze gebruikers Het leukste en veiligste platform voor huurcampers en caravans ter wereld

Beoordeling: 9.0 uit 5387 ervaringen

Ontdek het huren van particulieren bij Camptoo

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

over Camptoo

Apr. 2018
Was heel vlot, alles was snel geregeld, het overzichtje van wat we moesten doen in welke tijd was ook wel handig. Ik heb wel 2x geprobeerd de waarborg over te maken, voor één of andere reden kon dit maar 24u voor aanvang van de reis, maar is uiteindelijk wel goed verlopen. Dit had beter gecommuniceerd mogen worden.

over Camptoo

Apr. 2018
Super goed geregeld. Regelmatig contact en goede informatieverstrekking. Ik had het gevoel dat alles prima geregeld zou worden en dat is helemaal uitgekomen.

over Camptoo

Apr. 2018
Hopelijk komt de verhuurmodule snel op Camptoo, of issie er al?;) Berichtencentrum werkt ook goed. Snappcar en Mywheels hebben een eigen app, waarin je je boekingen eenvoudig zichtbaar zijn. Overigens werkt de mobiele site van Camptoo prima en eenvoudig.

over Camptoo

Apr. 2018
Tot heden niet gelukt om het overdrachtsformulier te printen of in te vullen vanwege de foutmelding met betrekking tot de verzekering gegevens. Dit is reeds gemeld, zou verholpen zijn, maar nog steeds niet mogelijk overdracht te printen. Daarnaast worden de wijzigingen die ik nog aangebracht had op het inventarisformulier niet opgeslagen .. Verder alles prima verlopen, maar overdracht is wel essentiële zaak.

over Camptoo

Apr. 2018
Via Camptoo huren is prettig verlopen. Een zoekfunctie naar verhuurder op afstand van postcode zou een pluspunt voor mij zijn. Wellicht in plaats van zoveel losse mails, een idee om dat centraal op de website te houden? Ik zal zeker terugkeren. Bedankt.

over Camptoo

Apr. 2018
het zou mooi zijn om na gebruik van filters om te zoeken op de wensite ook de mogelijkheid te hebben om de zoekresultaten te sorteren, bijv. op prijs, ophaal afstand, populariteit etc.

over Camptoo

Apr. 2018
Dit was de derde keer dat ik gebruik maakte van Camptoo en weer een fijne ervaring. Goede communicatie, ruime keus en weer gelukt een geschikte camper te vinden. Tot de volgende keer weer!

over Camptoo

Apr. 2018
Via een zoekmachine bij Camptoo terecht gekomen. Met het grote aanbod van campers was het niet moeilijk om via de site een juiste keuze te maken. De communicatie en het reserveringsproces verliep allemaal prima, alsmede de financiële afhandeling. Bij een volgende huurcamper zullen we ons zeker weer bij Camptoo melden

over Camptoo

Apr. 2018
Wij kunnen alleen maar heel erg positief zijn over Camptoo. De communicatie was perfect, het reserveren verliep vlekkeloos. Hulp hebben we niet nodig gehad, alles verliep zeer goed, maar Camptoo heeft ons zeker het gevoel gegeven dat we er bij terecht konden in het geval van calamiteiten. Heel erg bedankt en ga zo door. We kunnen jullie alleen maar van harte aanraden bij iedereen! Hartelijke groet, Deborah en Rob

over Camptoo

Apr. 2018
Heel prettig, voor ons de eerste keer en toch wel spannend hoe het een en ander zou gaan verlopen. De info was ruim op tijd en duidelijk. We wisten wat we moesten doen. Vragen die we nog hadden werden dezelfde dag (of de maandag na het weekend) meteen beantwoord. Geeft vertrouwen voor de toekomst!

over Camptoo

Apr. 2018
Prima bevallen om via Camptoo een camper van een particulier in onze omgeving te huren. Ook het zoeken op het mee nemen van onze hond maakte de zoektocht simpel. Tijdens het huurtraject wordt je goed op de hoogte gehouden van de relevante informatie. Zeker een aanrader!

over Camptoo

Apr. 2018
Het contact vooraf met Job en de afhandeling door Camptoo verliep makkelijk en goed. Alle stappen in het proces werden duidelijk gecommuniceerd. En in geval van vragen was de informatie op de website onder "Hoe werkt het" voldoende.

over Camptoo

Apr. 2018
Contact met Camptoo verliep goed en de site werkt ook prima. Persoonlijk zou ik nog wel graag nog wat meer mogelijkheden willen hebben om te filteren. Bijvoorbeeld de externe maten van de camper en de afmetingen van de bedden, Het aanbod op de site is namelijk erg groot en extra mogelijkheden om nog gerichter te selecteren maakt het zoeken makkelijker.

over Camptoo

Apr. 2018
Handige website, door de filters. Groot aanbod, dus er is altijd wel een camper te vinden die bij jou en je reisbestemming past. Ik heb al veel enthousiaste kampeerders aangestoken met het Camptoo-virus.

over Camptoo

Apr. 2018
Prima service. Alleen had het mij iets duidelijker mogen zijn dat er voor 'teveel' gereden kilometers extra betaald moet worden. Dit werd mij pas duidelijk bij de afrekening.

over Camptoo

Apr. 2018
Contact met Camptoo verloopt erg goed. Enige punt van aandacht is dat de focus vooral op campers ligt. Bijvoorbeeld: in de voorwaarden en op het overdrachtsformulier wordt gesproken over een groene kaart. Deze is bij een caravan niet van toepassing, omdat deze op de openbare weg onder de autoverzekering valt.

over Camptoo

Apr. 2018
Het verliep prima, het enige minpunt vind ik dat je de overdrachtsformulieren wat aan de late kant ontvangt. Dit zie ik liever een paar dagen van tevoren.

over Camptoo

Apr. 2018
Prima, maar wel veel berichtjes! Vreemd was wel dat 1 reservering niet in Mijn Camptoo, stond! Geen beroep hoeven doen, bij problemen van welke aard dan ook, kan daar dis niets over zeggen! Oordeel zeer tevreden!

over Camptoo

Apr. 2018
Het verhuren via Camptoo bevalt perfect. Soms een beetje veel emails.. Vreemd vond ik dat van deze huurder de verificatie mislukt is ( nog steeds zo) maar daar geen consequenties aan zaten of communicatie over geweest is. Huurder kwam betrouwbaar over en mijn camper heeft een tracker dus met een gerust hart meegegeven.

over Camptoo

Apr. 2018
Heel tevreden over jullie manier van werken, alles verliep prima. Ik mistte wel wat gegevens van de huurder, zoals hun adres, na het accepteren van hun huurverzoek.

over Camptoo

Apr. 2018
Prettig om via Camptoo te huren: zeker toen we met pech kwamen te staan bleek het handig om goed vast te hebben gelegd wie waar verantwoordelijk voor was en iemand te kunnen bellen om te vragen welke procedure te volgen.

over Camptoo

Apr. 2018
Het was even wennen aan het boeking systeem, waardoor ik in het begin een paar keer van camper veranderd ben omdat de preis niet overeenkwam met mijn verwachtingen. Na even Doorzoeken vond ik een prima camper en de mails daarna waren prettig. Ook her formulier waarmee je samen met de verhuurder de camper eerst bekijkt vond ik prettig. Berichtjes op mijn telefoon hoef ik niet.

over Camptoo

Apr. 2018
Verhuur is prima verlopen. Een verbeterpuntje; attendeert de verhuurder de eerste keer op waar hij de inventaris en overdrachtformulier kan vinden. Ik heb even lopen zoeken totdat ik erachter kwam dat deze op de pagina van de reservering te vinden was. best een logische plek, maar toch.

over Camptoo

Apr. 2018
Het stappenplan met checklist en de bereikbaarheid zijn top. De borg overmaken vonden we nog wel even een spannend dingetje, maar we snappen dat het nodig is (helaas). Keurig op tijd terug gestort, dus helemaal in orde!

over Camptoo

Apr. 2018
De site Camptoo is erg goed. Alles was heel praktisch en de financiële transactie was heel veilig en eerlijk. The site Camptoo is very good. Everything was very practical and the financial transaction was very safe and honest.

over Camptoo

Apr. 2018
Camptoo informeert je goed over de mogelijkheden en voorwaarden. Hele fijne website en regelt keurig alle betalingen. Ik maak zeker nog vaker gebruik van camptoo! !

over Camptoo

Apr. 2018
Voor onze telefonische vragen over de gang van zaken rondom het verhuren (het was de 1e x) en de nog niet betaalde borg, waren jullie goed bereikbaar. De antwoorden waren helder

over Camptoo

Apr. 2018
Best goed alles wordt duidelijk gecommuniceerd via mail. Alleen wie er verantwoordelijk is voor uploaden naheffings formulier is niet helemaal duidelijk als huurder. De filter opties voor het vinde van de caravan zijn ook lekker compleet met festivals toegestaan hadden we zo een ideale caravan gevonden. Enige wat nog chiller zou zijn is als hij aangeeft hoe ver een caravan is vanaf een bepaalde locatie is.

over Camptoo

Apr. 2018
Er is tegen mij bij inleveren gezegd dat er 2 verschillende ongelukjes zijn geweest.er is echter bij ons maar 1 gemeld. Als ik de schade zie is het volgens mij 1 schade. Is hier bij jullie iets van gemeld?

over Camptoo

Apr. 2018
Zeer snelle behandeling daar ik de reis pas 1 dag van te voren con confermeren, nu nog even wachten op de afhandeling van het garantie gedeelte, mijn dank.

over Camptoo

Mrt. 2018
Zeer vlotte en duidelijke regeling, Je wordt tijdig aan alles herinnert zodat je niks zou vergeten. Alle documenten staan ook printklaar. Alles overlopen met de huurder en klaar! Is voor onze eerste verhuur ervaring zeker goed meegevallen.

over Camptoo

Mrt. 2018
prima begeleiding maar het mag iets minder met de hoeveelheid mails ! voor de rest super ! ik hoop dat de feedback om het aantal vrije km’ers is verholpen, lees de offerte.

over Camptoo

Mrt. 2018
Alles is prima verlopen, enkel kwam de wagen terug zonder poetsen. Blijkbaar hadden zij (aldus Mariska) een mail van Camptoo waarin stond dat de wagen niet buiten gepoetst diende te worden. Wat ons verwonderde, misschien even kijken waar dit misverstand kan vandaan komen? (ik heb hem ondertussen netjes gepoetst :) ! mvg, Wim

over Camptoo

Mrt. 2018
Prima! Goed te vinden wat je zoekt, ook prima een schifting te maken in het aanbod voor wat betreft eigen wensen.Snel en duidelijk contact, ook de afhandeling nadien. Ik ga het zeker nog eens gebruiken.

over Camptoo

Mrt. 2018
bij toeval op de website van Camptoo gekomen. En voor het eerst een camper op deze manier gehuurd. Is ons prima bevallen, goed contact en duidelijke mails met herinneringen en tips.

over Camptoo

Mrt. 2018
Op zich prima, alleen jammer dat je niet kan bellen om dingen te overleggen voordat er een aanbetaling is gedaan. Ook vind ik de tijd die je krijgt om te reageren als verhuurder en ook als huurder om aan te betalen vrij kort.

over Camptoo

Mrt. 2018
Ik vond het zeer prettig om via Camptoo te boeken! Voelde veilig om een tussenpersoon te hebben bij het regelen, zeker financieel! Alle communicatie was erg helder en het boekingsproces simpel. Mijn enige onduidelijkheid lag bij de verzekering van de camper. Misschien kan daar wat duidelijker over gecommuniceerd worden. (Al kwam jullie antwoord hierover ook weer supersnel!) Zou een volgende keer weer via jullie boeken!

over Camptoo

Feb. 2018
Prima! Alles is duidelijk en wijst zich vanzelf. Fijn om indicaties van response tijden te zien, zeker als je op korte termijn nog een camper wil huren.

over Camptoo

Feb. 2018
Het huren via Camptoo verliep prima, niks op aan te merken. Het vinden van een geschikte camper verliep ook goed. Uiteindelijk hebben we een camper gevonden die heel goed aan onze verwachtingen voldeed.

over Camptoo

Jan. 2018
Ik vond het super geregeld via Camptoo. Wat ik fijn vond was de statusberichten via mail mbt de huur, de kosten en de reis, bij terugkomst over de borg. Alles heel duidelijk en super snel een geschikte camper gevonden. Ik ga zeker vaker huren via Camptoo!

over Camptoo

Jan. 2018
De camperervaring was geweldig, heerlijk die vrijheid. De camper is erg praktisch, handig in gebruik en wij hebben echt genoten. Een camper huren via camptoo is echt een aanrader. Goede service, prettig telefonische contact en goede bereikbaarheid. Wij gaan vast nog vaker met een camper op pad, zijn ook besmet met het virus. Nogmaals bedankt voor deze bijzondere ervaring.

over Camptoo

Jan. 2018
-borg best wel veel -voorbanden waren glad van de camper en de schade van de vorige verhuurder was niet hersteld waardoor wij nog tijdens de rit de achterbumper zelfs moesten vastklemmen omdat anders alles wegwaaide.

over Camptoo

Jan. 2018
Via Camptoo hebben wij een zeer betrouwbare en eerlijke verhuurder ontmoet die ons een geweldige camper verhuurd heeft. Alles ging soepel en ik ben blij met jullie!

over Camptoo

Jan. 2018
Een zeer fijne en geslaagde eerste ervaring bij Camptoo! Van oriëntatie tot daadwerkelijk boeken en nazorg, alles super geolied. Voor herhaling vatbaar én jullie hebben er een ambassadeur bij. Dank!

over Camptoo

Jan. 2018
Na 7 (!) verhuurders zelfstandig te hebben aangeschreven en nul op het rekest gekregen te hebben, heb ik Camptoo via Google gevonden. Jullie site is erg overzichtelijk en makkelijk in gebruik. De geschikte camper was snel gevonden. De betaling van huur en borg is eenvoudig. Ook de communicatie met de verhuurder verloopt vlot. De heldere feedback / bevestiging via email geeft een gevoel van zekerheid.

over Camptoo

Jan. 2018
Eerste verhuur ervaring bij camptoo is ons prima bevallen. Goede communicatie met zowel camptoo, als met de huurders. Duidelijke Afspraken en instructies. Camptoo regelt alles keurig wat betreft betalingen, en borg enzo. Alles prima verlopen!

over Camptoo

Jan. 2018
Eerlijk gezegd ging het zoeken en reserveren van een camper best wel stroef. Ik heb op heel wat campers gereageerd, die beschikbaar zouden zijn, en pas na meerdere pogingen kreeg ik een positieve bevestiging. Dus dat viel tegen.

over Camptoo

Jan. 2018
Uitstekende service, vlotte boeking en afhandeling. Wel is gebleken dat indien men vanuit België een camper boekt en men het eigen risico wenst af te kopen dit via de website mogelijk is. Echter bij de voorwaarden van Allianz staat dat deze verzekering alleen telt voor personen met de Nederlandse nationaliteit. Hier ligt dus nog een grijze zone.

over Camptoo

Jan. 2018
Handige site om op te zoeken, en communicatie met camptoo en verhuurder liep goed. Zelf zou ik wat makkelijker willen zoeken op campers die bij mij in de buurt verhuurd worden.

over Camptoo

Dec. 2017
Ook van jullie hadden wij meer verwacht wij hebben constant doorgegeven wat voor problemen wij hadden. Als er betaald moet worden hoor je het wel maar helaas voor compensatie niks erg jammer.

over Camptoo

Dec. 2017
De gegeven informatie over de camper was correct, behalve de opgegeven dagprijs (zie onder). En het was plezierig dat ik redelijk vlot contact kon opnemen met de eigenaar van de aangeboden camper, zodat ik informatie kon inwinnen alvorens tot huur over te gaan. Wel bleek dat de opgegeven dagprijs voor het verhuur sterk afweek van de door de eigenaar bedoelde prijs: Euro 34,- i.p.v. Euro 100 per dag.

over Camptoo

Dec. 2017
Het systeem is uiteraard bekend en werkt erg fijn en makkelijk. Het meeste heb ik via m'n smartphone kunnen doen en is het de makkelijkste en snelste manier van betalen. De kalender-up-to-date-campagne mag misschien toch iets eerder. Ik heb minstens 10 aanvragen moeten doen om een beschikbare camper te vinden.

over Camptoo

Dec. 2017
Wij vonden snel een geschikte camper. Prettig dat je op de kalender kan zien of de door jou gewenste periode vrij is. Reserveren is eenvoudig. Wat wij vonden tegenvallen is dat het lang duurde voordat de borg door Camptoo was terug betaald.

over Camptoo

Nov. 2017
Camptoo een prima tussen persoon, alleen de borg is echt absurd! Voor 1 dag huren van een camper van 40 euro, 1000 euro borg!! Dat heeft niet iedereen op even op zijn rekeing staan.

over Camptoo

Nov. 2017
Service verliep heel goed, alleen vervelend dat er zoveel mails binnen zijn. Ook de aangeven datum wanneer betaald moet worden krijg je contstant dwangmatig mail binnen. Ik ben heel secuur met betalingen en werk zelf ook in loondienst. Dus kan ik niet elke moment gaan internet bankieren. Tips: geef mensen ruimte om betalingen te kunnen doen.

over Camptoo

Nov. 2017
De boeking en het verloop van de huur van de camper ging soepel. De informatie over de voortgang van het huurproces is duidelijk maar wel wat veel. Wat ons betreft is de duidelijkheid goed maar zou de hoeveelheid mail wat minder mogen. Maar overal prima geregeld

over Camptoo

Nov. 2017
De formule van Camptoo is een beetje vergelijkbaar met die van Airbnb. Doordat je huurt van particulieren blijven de huurprijzen heel redelijk. Maar je bent wel afhankelijk van de particulier voor wat betreft de kwaliteit. Ook hier geldt: Kwaliteit en prijs hebben vaak een relatie met elkaar. Camptoo zelf is goed georganiseerd. Goede tijdige informatie, goede website, snelle reactie snelheid. Kortom een aanwinst in de branche.

over Camptoo

Nov. 2017
het was niet onze bedoeling om op vakantie te gaan we zochten enkel een praktische manier om te slapen vlakbij activiteiten waaraan we deelnamen (na inschrijving) ergens midden het platteland ; het geheel is prima geslaagd

over Camptoo

Nov. 2017
Vanaf de aanvraag tot aan het inleveren van de camper ontvang je overal bericht van en een persoonlijke mail dat als je nog vragen hebt men bereikbaar is.

over Camptoo

Nov. 2017
Prima service om te huren via Camptoo. Alles geregeld, verzekerd, .... . Aanrader voor de eerste keer met een camper weg gaan en voor de volgende keren natuurlijk ook. Thumbs Up for Camptoo !

over Camptoo

Nov. 2017
Het huren ging prima. Wel onhandig dat de borg via de creditcard pas op de dag voor vertrek kan, maar dat ligt denk ik niet aan Camptoo. Verbeterpunt: een goede procedure hoe te handelen in geval van pech. Over schade is wel eea te vinden, maar bij pech was er onduidelijkheid.

over Camptoo

Nov. 2017
Camptoo hebben wij helaas zeer vaak aan de lijn gehad ivm de camper pech . Je wordt altijd netjes en correct te woord gestaan. Helaas vonden wij de afronding toen we terug waren,niet naar ons tevredeheid.

over Camptoo

Okt. 2017
Camptoo heeft alles goed geregeld, de communicatie verloopt zonder meer perfect. Zeker voor herhaling vatbaar. NB. Verbeterpuntje: de website is niet altijd even accuraat (zoek je bv binnen 30 km, dan kun je toch nog worden verwezen naar de andere kant van het land).

over Camptoo

Okt. 2017
Goede website, campers makkelijk te vinden. Er was een bug, die, nadat ik contact had opgenomen, binnen een dag weer weg was! Goede, vriendelijke service.

over Camptoo

Okt. 2017
Huren via Camptoo was super. Uitleg, verhuur etc. competent en snel. Goede bereikbaarheid. Jammer dat men aan de telefoon of per mail getutoyeerd wordt, doet af aan de professionaliteit van het team.

over Camptoo

Okt. 2017
Het is geen vw geworden maar na overleg is het de Livingstone 2 geworden het was zeker geen straf. Alles is na tevredenheid verlopen en we gaan zeker op herhaling. gr. Willem en Colette

over Camptoo

Okt. 2017
De site op zich is super, zeker als je voor het eerst een camper zoekt. Je kunt veel leren van de ervaringen van anderen. Een groot nadeel vond ik de veelheid aan berichten/notificaties in de mailbox. Soms volledig onnodig (twee keer een berichtje over een verificatie die nog moest plaatsvinden terwijl ik ook al een berichtje had dat die was gelukt) en een hyperpopulair mailtje van 'de oprichter'. Niet zo tof. Kan als je hele platform een 'cool blue'-stijl heeft, anders niet.

over Camptoo

Okt. 2017
Een zeer prettige eerste ervaring met Camptoo goede afspraken goede manier van klant informeren via de mail. Voor ons was het de eerste camperhuur ervaring en ik kan niets anders zeggen dat Camptoo voor ons top was. Er waren wat kleinigheden in de verhuur maar ook daar nogmaals top verhuurden en een goede klantenservice van Camptoo. Omdat alles via een duidelijk website verliep was ook het persoonlijke contact echt top. En was geen vraag van mij te veel chapeau hiervoor.

over Camptoo

Okt. 2017
Tot op dit moment verloopt alles op rolletjes. Veel communicatie vanuit Camptoo, wordt nog niet als niet prettig ervaren. Hopen dat de borg nu snel terugkomt? Bedankt voor de bemiddeling. Erik

over Camptoo

Okt. 2017
in aanloop totverhuur was Camptoo slecht telefonisch bereikbaar. Het lukte de huurder maar moeilijk zijn borg op tijd te voldoen. Op de website stond het borgbedrag op 0, wat eerder op 1000 stond...? Verder alles prima!

over Camptoo

Okt. 2017
Alles perfect geregeld. Enige vervelende was de naheffing op het teveel gereden aantal kilometers. Verwarring ontstond doordat de 1000 km per week werden vertaald naar 571 km voor vierdaagse-trip. Als ik dat vooraf had geweten, was het geen enkel punt geweest. Achteraf vind ik dat irritant. Kleine moeite om dat vooraf even goed te communiceren...

over Camptoo

Okt. 2017
Over de camper en de verhuurder zijn we zeer te spreken. Een groot minpuntje was echter dat, ondanks herhaalde pogingen daartoe van de verhuurder dit aan te passen, het afhaaladres niet bleek te kloppen. Vervelend om op een verkeerd adres mensen te moeten lastigvallen met een vraag over een camper!

over de camper van Kristel

Heel fijne camper, rijdt prettig, het was voor mij de eerste keer maar ik was er gelukkig snel aan gewend. Alles wat je nodig hebt is voorzien en alles werkt ook goed. Camper GPS is echt handig. Beetje stevige bedden idd maar ook niet steenhard. Volgende keer boeken we weer hier!

over de camper van Gerrit

We absolutely loved this camper! We had it for 14 days and made a trip through Belgium, Germany, Italy and Switzerland. It was our first time to hire a camper through Europe and were super happy with our choice. We are a family of 4 and 2 friends joined us for the most part. 6 of us slept comfortably and the kids loved the above bed! It has all you need for a great holiday, we only needed to stock the fridge! Gerrit is a great guy, super friendly and so helpful. We will definitely be booking again!

over de camper van Eliza

Fijne buscamper, met 6 meter precies goed voor 2 personen (die niet te lang zijn). Verder alles op en aan de camper aanwezig wat je nodig hebt. Contact met verhuurders ook prima. Vatbaar voor herhaling!

over de camper van Peter

Fijne niet te grote camper en daardoor goed te hanteren. Reed lekker vlot. Prima voor een gezin van vier personen. Wij hebben er een topweekend mee gehad!

over de camper van Rens

We hebben een heel fijne trip gehad. De camper voldeed aan alle verwachtingen. Rijdt prima en alles is aan boord. Het voordeel van toeren met een camper is dat je op veel plekken stopt en daardoor veel onderneemt tijdens de rit naar je bestemming. We gaan dit zeker nog een keer doen.

over de camper van Peter En Astrid

Ik ben in totaal drie dagen op pad geweest met de Adria Matrix SP 680 van Peter & Astrid. De camper voldeed volledig aan de verwachting en is als ruim en luxe ervaren. Het contact met de verhuurder is ook prettig verlopen. Buiten het reserveren om was er ruimte voor maatwerk omtrent halen & brengen. Leuk om te zien hoe gepassioneerd de verhuurders zijn over hun eigendommen, Al met al, een hele fijne drie dagen gehad en een adres voor het huren van een camper erbij. Ga zo door, bedankt.

over de camper van Roald

Een heerlijk weekend gehad met de camperbus "cut the crab" van Roald. Een zeer compacte camper met alles erop en eraan, ik heb me verbaasd over de volledigheid. Zeer efficient ingericht en een fijn groot bed. De bus rijdt ook nog eens heel prettig. Roald is zeer vriendelijk, goede uitleg en heel flexibel wat betreft haal en breng tijden. Zeker voor herhaling vatbaar.

over de camper van Ad

We hebben het gebruik van jullie camper als zeer positief ervaren. De camper had alles wat je er van verwacht. Bijv.: prima slaapgedeelte met goede matrassen; (bijna) alles werkte elektrisch: binnen 10 minuten is alles op de camperplaats geïnstalleerd! Het rijden met de camper ging uitstekend. Als we weer een camper gaan huren komen we hier zeker op terug!

over de camper van Marco

Wij hebben echt genoten van onze eerste camper ervaring! Erg mooie nette en complete camper!! Goede matrassen en heerlijk om de vrijheid van kamperen mee te maken!

over de camper van Wiebe

Onze eerste camperervaring; Het was een warm welkom bij Wiebe, We kregen een rondleiding door de compleet ingerichte camper, er was echt aan alles gedacht. Ook veel info van Wiebe gekregen voor we op pad gingen. Het rijden ging ook prima. We hebben vijf fijne dagen gehad, Een mooie compacte camper, echt een aanrader.

over de camper van Tonie

Het was erg werkelijk fantastisch om met de camper van Tonie en Jeanette op pad te zijn! De camper is echt zo ontzettend fris en fijn ingedeeld dat je echt een heel ruimtelijk gevoel hebt en het is echt van alle gemakken voorzien! We gaan hopelijk zeker nog een keer met deze camper op pad. Wat een heerlijk gevoel, nu al heimwee!

over de camper van Jaap

Wij hebben erg genoten van deze fijne camper en hiermee een rondrit door Denemarken gemaakt. De camper is van alle gemakken voorzien waarmee een onbezorgde vakantie gegarandeerd is. Iedereen die net als wij eens met de camper op vakantie wil gaan, raad ik deze camper zeker aan. Mede gezien de redelijk compacte uitvoering van de bus die het rijden simpel houdt. Daarnaast vriendelijke mensen en alles was prima geregeld ook door Camptoo zelf overigens. Groet Hans

over de camper van Job

Wij zijn twee dagen op pad geweest met de zeer mooie VW camper van Job. Het contact vooraf met Job en de afhandeling door Camptoo verliep makkelijk en goed. De camper is erg goed onderhouden en rijdt als een zonnetje! De uitleg vooraf over de camper was uitgebreid en alles werkte prima. Kortom, we hadden een fantastische tijd met het campertje!

over de caravan van Jolanda

We zijn heel fijn ontvangen de caravan stond al klaar. We hebben deze voor een weekend gebruikt en alles was naar behoren. We kregen netjes een MAP mee waarin alles staat uitgelegd. Al met al zeer tevreden

over de caravan van Rebecca

Een weekend weg en voor het eerst met de Eriba van Rebecca. Ik wist niet wat ik kon verwachten dus ging er open in. Totaal verbaasd was ik! Wat een super mooi mini huisje ! Zo Ongelooflijk compleet en zo vol liefde aangekleed en verzorgd! Het voelde meer als een "bed en breakfest" op wielen. Ik mag me nu al weer gaan verheugen op mijn volgende trip in juni!!!!

over de camper van Jos

Het was voor ons de eerste maal dat we met een camper op stap zijn gegaan en dat was super meegevallen. De camper van Jos had alles wat we nodig hadden. Groot genoeg om met z'n vieren in te logeren. We hebben hem heel netjes mogen ontvangen en zijn altijd heel vriendelijk te woord gestaan door Jos. Voor ons voor herhaling vatbaar!

over de camper van Jankees

De Bohemian is een gezellige en betrouwbare retro-camper. Verwacht geen spliksplinternieuwe mobilehome, maar een auto met heel wat kilometers op de teller en een eigen verhaal. Het confort is tamelijk basic maar de inrichting is degelijk en volledig. Deze camper is niet zo geschikt voor lange stukken snelweg en voor bergachtig gebied. Maar als je als een echte zwerver de tijd hebt om kleine afstanden af te leggen over landelijke weggetjes, geeft dit een heerlijk gevoel van vrijheid.

over de camper van Carlo

Wij hebben een super vakantie gehad in Scandinavie met de camper van Carlo. De camper reed goed, was van alle gemakken voorzien en het contact met Carlo was goed. Hij was goed bereikbaar voor vragen en heeft ons alles goed en duidelijk uitgelegd. De camper is een oudje, maar heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. De enige feedback die wij voor Carlo hadden was dat de camper wat schoner mocht van binnen bij aflevering. En de douche op dat moment niet te gebruiken was.

over de camper van Annelies

We hebben een fantastisch weekend gehad met Cobie de campervan. Alle onderdelen zijn, ondanks de leeftijd, in topvorm. Deze campervan rijd erg prettig (en vlot) dankzij haar krachtige motor. Voortent, luifel, luchtbed (en electrische pomp), stoelen, percolator etc. zijn aanwezig. Alles wat je nodig hebt is er gewoon. Je kunt binnen makkelijk met vier personen slapen! Annelies is een topverhuurder die snel reageert. Aanrader!

over de camper van Jankees

Verhuurder Jankees denkt goed met je mee en communiceert duidelijk. Wij hebben de camper alleen als slaapplek gebruikt en er sliepen zelfs 2 volwassenen in de alkoof, ging prima! Het campertje rijdt helemaal oké en is een relaxed reisgenootje!

over de caravan van Paul

Wij hebben een super weekend gehad! Een hele fijne service van Paul gekregen. Op ons verzoek is de caravan netjes gebracht en gahaald en opgezet etc. Ook de caravan zelf is super, van alle gemakken voorzien, complete inboedel, en fijne bedden! Zeker een aanrader!! Bedankt voor deze ervaring!

over de camper van Marc

We hebben Marc ervaren als een ontzettend behulpzame, vriendelijke en flexibele verhuurder. De camper voldeed precies aan de verwachtingen en heeft ons een mooi weekend verzorgd. Ik kan zowel de camper als Marc zeker aanraden om een keer mee in zee te gaan!

over de camper van Kristel

Om het kort te houden, gewoon een absolute aanrader Perfect ingerichte en goed onderhouden camper en zeer vriendelijke en professionele, ervaren eigenaar. Topvkantie gehad !

over de camper van Vera

Vera is heel aardig en flexibel in het afspreken rond het ophalen en inleveren van het campertje! Van te voren bekijken van de camper was ook geen probleem. De camper en inventaris is zeer compleet en in prima staat. Hij rijd prima, stuur soepel, mijn vrouw kon er ook prima mee overweg. We kijken er alweer naar uit deze zomer er weer mee op pad te gaan.

over de camper van Martine

Ons oog viel vrijwel direct op ROSA, een compacte, schone, betrouwbare camper met een ietwat vintage uitstraling. Precies wat we zochten. De communicatie met Martine verliep fijn en soepel. Wij hebben een geweldige week met ROSA gehad! We zijn via Denemarken helemaal naar Zweden gereden, een prachtige reis. ROSA en Camptoo zijn ons zeer goed bevallen, zeker voor herhaling vatbaar!

over de camper van Didier

Onze 10dagen Schotland waren super dankzij de mobilhome en de goede zorg van Didier, zowel voor als tijdens de reis. Het is zeker een aanrader en zal voor ons 4 altijd onvergetelijke zijn. Hartelijk dank aan Didier! PS, Didier, Je telefoonnummer blijft in mijn gsm staan voor de volgende keer! ;-)

over de camper van Brenda

De ontvangst Van Stefaan was top met veel uitleg, maar eigenlijk ontdek je alles wel op reis zelf, wat het dan ook weer leuk maakt. Onze eerste camperreis was van Knokke (t'zwin) , Groede,Zoutelande,Renesse,Lisse (keukenhof),Gouda,Drimmelen,Kalmthoutseheide en zo terug huiswaarts. Het was koud maar overdag scheen toch de zon. We een aantal keren op een minicamping gestaan bij de boeren en dat veel reuze goed mee. Zeker voor herhaling vatbaar

over de camper van Huib

Hoi, mijn dochter en ik gingen voor het eerst met een camper op stap. De camper van Huib. Prima camper. Faciliteiten aanwezig. Niet de nieuwste versie maar dat merkte ik met name aan sloten die ik moeilijk open en dicht kreeg. Prima camper voor 4 personen als je niets wilt verbouwen. Er kunnen 6 personen slapen maar dan moet je de eettafel ombouwen tot slaapplek. Camper zag er verder verzorgd uit. Huib en zijn vrouw zijn erg aardig en behulpzaam. Nemen de tijd om e.e.a. uit te leggen en je kunt ze altijd bellen voor vragen. Al met al een hele leuke eerste ervaring.

over de camper van Marius

Heerlijke paar dagen in de camper gehad. Ging prima met onze drie dochters. Helaas pech onderweg, maar ook toen waren eigenaar Marius en Camptoo goed bereikbaar. En met z'n allen in de sleepwagen hebben we maar beschouwd als extra attractie...

over de camper van Rene

Het contact met de Rene en Elly verliep erg vlot en ze waren erg vriendelijk. Vragen die ik per mail aan hen heb gesteld, werden zeer snel beantwoord. De camper was tip top in orde en al wat je nodig hebt is aanwezig.

over de camper van Marjon

Ik heb een heerlijk lang weekend gehad met deze camper. Hij was schoon, alles werkte goed en hij reed soepel. De eigenaren heb ik ervaren als heel aardige, ontspannen en flexibele mensen die er van genieten als anderen ook plezier hebben van hun camper. Ik kreeg een goede uitleg, er zit een uitgebreide beschrijving bij en ik kon altijd bellen als ik een vraag had. Dat laatse was echter niet nodig.

over de caravan van Danny

Wij hebben het afgelopen Paasweekend de 3-persoons caravan gehuurd van Danny en dat is uitstekend bevallen. De caravan is uiterst compleet ingericht. En de matrastopper was een echte topper!! Fijne voortent die makkelijk op te zetten is en gecompleteerd wordt door een tuinset. Verhuurder heeft werkelijk overal aan gedacht. Zeker voor herhaling vatbaar.

over de camper van Roald

Heerlijk weekend gehad mede door deze top camper met prima compleet inventaris. Je persoonlijke spullen pakken en wegwezen klopt dan ook helemaal. Het contact met de verhuurder verliep net zo soepel en ontspannen als je vooraf hoopt bij het huren van een camperbus. Geen gestress met tijden wat betreft terugbrengen zolang een nieuwe huurder hem niet nodig heeft, alles was snel geregeld en de camper voelde al snel als een rollend thuis. Dank hiervoor!

over de camper van Hans

Heel praktisch ingerichte en mooie camper. Veel opbergmogelijkheden. Ook de fietsen konden mee. Voor 2 volwassenen en 3 kinderen was het ideaal. Een geslaagde vakantie !

over de camper van Bianca

Het was heerlijk om met Tuv te touren. We hadden veel bekijks en iedereen werd er spontaan vrolijk van als wij langs reden! De camper is echt geweldig! Rijd heerlijk, bezit alles wat je nodig hebt en brengt je meteen bij het instappen al in vakantie stemming! Wij zijn verkocht... Dat wordt sparen voor onze eigen Tuv!

over de camper van Wim En Marjo

We hebben een hele leuke vakantie gehad in deze camper. Zouden hem zeker aanraden en zelf ook nog een keer willen huren! Busje rijdt erg lekker en alle faciliteiten in het busje werken goed! Het voelt echt als een klein comfortabel huisje waar je overal mee naar toe kan. Super leuk!

over de camper van Arno

Wij zijn in 2018 tijdens een lang paasweekend op pad geweest met de camper van Arno. Voor ons als "niet-campingmensen" de allereerste ervaring. Arno heeft daarbij enorm fijn geholpen en gaf ruim een uur uitleg over het functioneren van de camper en allerlei tips en trics. Ik heb dat als heel positief ervaren. De camper zelf is van alle gemakken voorzien en compleet uitgerust. Voor een gezin van 4, waarvan 2 jonge kinderen (8 en 4) is de camper prima geschikt. Voor 4 volwassenen en bij wat minder weer, is het aan de krappe kant. Al met al een aanrader voor iedereen.

over de camper van Jankees

Heerlijk weekendje paaspop gehad met de camper van Jankees. Ideaal voor zo’n festival! Jankees was ook erg vriendelijk en legde alles vol trots uit voordat we vertrokken. Volgend jaar gaan we waarschijnlijk weer een camper huren bij hem, alleen een maatje groter zodat we extra zitplaatsen hebben.

over de camper van Pieter

Pieter is een hele vriendelijke verhuurder en heel enthousiast over zijn camper. En terecht. Tof ding. Je moet geen haast hebben want je gaat lekker met 90 over de snelweg. Dat is overigens geen straf want je hebt zo veel bekijks dat je er vrolijk van wordt.

over de camper van Hans En Nel

We hebben een prima korte vakantie gehad. Camper was uitstekend en in goede staat. Hans en Nel waren erg gastvrij en flexibel qua ophaal en het terug brengen. Een prima ervaring Esther & Jeroen

over de camper van Lucy

We zijn een weekend met de camper van Lucy naar Cardiff geweest. De camper is meer dan prima bevallen,ziet er netjes uit en rijdt prima.zeer zeker aan te raden.erg gastvrije aardige mensen! Het contact met Camptoo was ook prima, alles was goed geregeld.

over de camper van Wewe

We hebben een super weekend gehad in de camper! Heel zeeland doorgereden zonder problemen. Camper rijdt fijn en was schoon en van alle gemakken voorzien! Ook de verhuurder was aardig en heeft alles goed uitgelegd , en was bereikbaar tijdens onze rit

over de camper van Wilfred

We hebben een geweldig paasweekend achter de rug in de buscamper. De camper was goed uitgerust, schoon, leuk ingericht en reed prima! Het contact met Wilfred en Kim verliep heel prettig, ook veel waard! We zouden bijna zeggen: We huren nog een keer....maar door deze ervaring nog enthousiaster geworden om zelf een kleine bus om te bouwen naar een camper dus waarschijnlijk is onze volgende trip in een eigen bus! Maar het huren raden wij zeker heel erg aan!

over de camper van Andre En Kate

Het is geweldig om met deze Grand old dame te rijden! Je krijgt absoluut veel bekijks :) Het is een camper om zonder haast in te rijden, lekker touren over provinciale weggetjes dus. De camper biedt ook een erg fijne plek om te slapen en te kamperen en is van alles wat je nodig hebt voorzien. Leuk ingericht, alles heel praktisch en netjes. Je kunt er gemakkelijk met een gezin in verblijven. En bij het ophalen krijg je van André een uitgebreide uitleg over de auto. Absolute aanrader!

over de camper van Martin

We zijn inmiddels een paar dagen thuis na ons eerste camperavontuur rond Friesland en Texel. Wat was het fantastisch! We wilden graag een camperbus proberen. En de bus van Martin rijdt formidabel! Daar waren we echt van onder de indruk. Ook genoeg (opberg)ruimte en heerlijk groot bed! (Wel even rekening houden met dat je de kastjes achterin niet meer kan openen als het bed eenmaal uit is geschoven). Enorm fijne dagen gehad. Een prachtbus. Bedankt!

over de camper van Marthe

Ik kan echt iedereen aanraden deze prachtige t2 bus te huren. Deze met liefde ingerichte complete bus maakte mijn lang gekoesterde droom waar! ! Aan alles is gedacht! Het bed is voorzien van stevige kussens en ik als vroegere rug patiënt heb zonder last goed kunnen slapen. Onderweg heb je veel bekijks. Ik heb met vier personen goed kunnen overnachten in deze bus. Marthe is heel toegankelijk in het contact! !! Ze zorgt voor een hele goede overdracht! Leef je droom en fijn jezelf een weekend of langer in deze t2!

over de camper van Peter En Astrid

Wij hebben genoten van een heerlijke paasvakantie. Mede door de prettige camper en de plezierige wijze van contact met Peter en Astrid. Wij zullen zeker vaker gebruik maken van hun diensten.

over de camper van Sabrina

Wat een heerlijk oud campertje! Het is natuurlijk een beetje zoeken hoe alles werkt, maar dat is de charme van zo een auto als dit. We hebben de camper gelijk al weer gereserveerd voor een volgd weekend.

over de camper van Vibeke

Het is een camper die met liefde en oog voor detail is gemaakt. Alles is aanwezig voor een heerlijke vakantie. Het is een knusse bus, die stoer door het landschap rijdt.

over de camper van Marc

Marc heeft een zeer nette camper! Er zit alles in wat je bij dit type camper kan verwachten. Marc onderscheid zich door zijn vriendelijkheid & service. Hij geeft snel en correct antwoord op je vragen. Wanneer je op zoek bent om je eigen pad te volgen, huur dan je camper van Marc!

over de camper van Henri

Henri heeft ontzettend fijn meegeholpen om een ware jongens droom in vervulling te laten gaan! Dank Henri voor de gastvrijheid en flexibiliteit en jouw retro camper is geweldig!

over de camper van Carla En Maarten

Carla en Maarten, Wat hebben jullie een supercamper. Een parel om mee te rijden en een briljant om in te wonen. ons doel was het ardennenoffensief en we zijn dus lekker door de Ardennen gereden, de camper kon het allemaal prima aan. ‘S nachts was het nog wat koud (maart18) dus af en toe de kachel aan en de camper was snel comfortabel warm. de doiche is zeker een aanrader maar let dan wel op je water voorraad. Kortom heel erg genoten en we waren blij dat we jullie eerste huurders waren (reisboek) Jullie zien onze volgende reservering wel tegemoet !

over de camper van Didier

Zeer fijne reiservaring dankzij deze camper! De camper bevat alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze reis of weekend. Ook de verhuurders zijn heel vriendelijk! De communicatie verliep dan ook vlekkeloos. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

over de camper van Aaldrik & Aletta

Wij hebben 2 onvergetelijke weken in Schotland meegemaakt met "Duco". De camper is niet de nieuwste, maar alles werkte en zelfs over de hobbelige weggetjes van Schotland zijn er geen mankementen geweest. Boven de 80 km/u is hij wat luidruchtig, maar onder de 80 rijden is een deel van het onthaastingsproces van de vakantie ;-)

over de camper van Wim

wij hebben een weekje heerlijk genoten in jullie camper. het camperen is ons zeer goed bevallen en gaan dit zeker vaker doen, willen dan graag weer gebruik maken van jullie camper, tenzij we zelf een camper hebben aangeschaft.

over de camper van Henk

wij hebben een goede "camper-experience" gehad. Was voor ons de vuurdoop. Camper was helemaal OK. alles aanwezig en verhuurder zeer vriendelijk. Hij heeft ons heel goed te woord gestaan met prima uitleg omtrent de camper. Kortom; aanrader wanneer je met 2 personen weg wilt.

over de camper van Jankees

Hallo Jankees, Bedankt dat we je gave retro-camper mochten huren. Het verrassende aan deze compacte camper is dat hij meer plaats biedt dan je zou verwachten. Daarnaast rijdt hij ook nog eens super lekker en vlot en kun je hem op iedere parkeerplaats kwijt. Kortom: top-ervaring! Wat ook mooi is: de camper-passie straalt van Jankees af!

over de camper van Kristel

Kristel en Jean-Pierre zijn behulpzame en professionele mensen die de gemaakte afspraken vlot nakomen. Ze zijn ook steeds breikbaar indien nodig. Bedankt.

over de camper van Peter

Daniel (en Peter) hebben een mooie camper, vriendelijke mensen die ons graag op weg wilden helpen en tot in detail alles over de camper hebben uitgelegd!

over de camper van Evelin

beste Evelin, super bedankt voor het gebruik maken van jullie pareltje. wat een goedverzorgde nette camper, daar mag je best een beetje trots op zijn!!!Hopen graag in de toekomst nog een keer gebruik te maken van jullie camper. mvg. Clemens p.s. wat is je partner een super spontane man(lekker druk,gezellig,lachuh)

over de camper van Rens

Hallo, Dit was mijn eerste ervaring met een mobilhome en met camptoo. Ik moet zeggen dat alles zeer vlot is verlopen qua communicatie en afspraken. Ons weekend was zeer leuk met de camper van Rens. Gezien de prijs/kwaliteit een topper. Mijn vrouw vond hem zelfs “schattig” Merci Rens en camptoo, Mvg Gunther

over de camper van Lien

Zeer nette, complete camper. Zeer goede uitleg van de eigenares. We hebben een geweldige week beleefd in Normandie. Camper rijdt prima en redelijk gunstig in gebruik, absolute aanrader! Contact met verhuurder verloopt snel en soepel. Absoluut waar voor je geld.

over de camper van Sander

Wij hebben met deze mooie camper 3 weken door Noorwegen getrokken. Een aanrader!! Deze fijne compacte camper met heerlijk motergeluid zet je overal neer en is van alle gemakken voorzien. Sander is een fijne verhuurder die alles voor vertrek goed uitlegt. Wij hebben dan ook een hele fijne tijd gehad mede dankzij de camper en dus zeker voor herhaling vatbaar! Thnx groet Michiel & Nienke

over de caravan van Barry

We hebben een geweldig weekend gehad met de caravan van Barry. Het contact via email en telefoon vooraf verliep heel positief. Barry's vrouw ontving ons heel hartelijk enlegde alles heel goed uit. De caravan was perfect voor ons gezin met twee kleine kinderen. Alles wat je maar nodig kunt hebben zit er op en zit er in, inclusief spelletjes voor de kinderen en een lekkere fles wijn voor de ouders. Hartelijk dank voor een geweldige ervaring!

over de camper van Jankees

De mini campervakantie was te gek!!! Jankees heeft ons super geholpen en meegedacht zodat onze eerste ervaring met het camperen geslaagd zou zijn. Een intensief weekendje in spa, met de hond aan het canicrossen geweest! Alles werkte goed aan de camper en we hebben heerlijk geslapen!!!

over de camper van Pascalle

Ik heb een heerlijke tijd gehad met deze camper. Ik had al eens eerder een vw bus gehuurd maar als je een echt praktisch ingerichte camper zoekt kom je toch bij deze uit. Compact maar toch van alle gemakken en ruimte voorzien en hij rijdt super! Pascalle en Marno zijn echte camper fans. Prima correcte afhandeling . Volgende keer zeker weer !

over de camper van Boris

Onze eerster camper ervaring begon bij een leuke, flexibele en snel reagerende verhuurder. De camper is ruim en van alle gemakken voorzien. Goede service ook na huurperiode. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Aanrader!

over de camper van Peter

Top weekend gehad. Wat een luxe. Automaat. Lekker met 120 naar wintersport. Geen water of stroom nodig. Camper verwarmd. Peter, top geregeld. Aanrader!!

over de camper van Kristel

Het was een nieuwe, doch zeer leuke ervaring om onze trip ditmaal met een camper te doen. Zowel het afhalen van de camper tot het terug inleveren enkele dagen later verliepen zeer aangenaam en relax. Duidelijke uitleg over het gebruik van de diverse toestellen en alle faciliteiten aan boord. Ik kan het iedereen aanraden...

over de camper van Jankees

We zijn een nachtje met de Globetrotter weggeweest, geweldig!! Het is een oud ding, maar met veeel karakter! Jankees is een echte camper-kenner en je kan veel van hem leren over campers! En elke vraag konden we via de app aan hem stellen en we kregen direct antwoord. Voor herhaling vatbaar!!

over de camper van Richard

We had an amazing trip with Richards campervan! Absolutely no problems, the van is in very good condition and Richard was very relaxed about everything! Pick up and drop off both went very smooth and quick. Great communication from Richard before the trip and he was able to quickly answer any questions for us. The campervan was great, basic inside but has everything you could need and feels quite spacious inside. Good price for what you get! We loved how it felt that it was our own van.. because it looks like it is! I would definitely make a road trip with “The Beast” again!

over de camper van Bianca

We hebben niet gekampeerd met het busje, we hebben 'm gebruikt voor filmopnames. Allerlei zorgverleners uit het land hebben plaatsgenomen in de camper en hebben hun verhaal uit de zorg met ons gedeeld. Iedereen werd blij van het busje, heel grappig om te zien. En, we zijn er in de allerkoudste week mee op pad geweest, het was overdag zelfs -8 graden maar het busje vond het geen enkel probleem!

over Fred

Fred en Petra wilden graag langskomen om kennis te maken met mij en de auto. Prettig om elkaar zo te leren kennen: informeer en vriendelijk. De communicatie met Fred verliep uitstekend. De auto met daktent werd schoon en keurig netjes ingeleverd. Ze zijn er echt zuinig mee omgesprongen. Zoals het hoort. Dank je wel Fred en Petra en wellicht tot een volgende keer!

over Inge

Via "berichten Camptoo" hadden we contact. Vragen en antwoorden werden vrijwel meteen beantwoord en dat was prettig, gaf mij vertrouwen. Een paar dagen voor verhuur ook via de Whatsapp om de laatste zaken door te spreken. Inge leek een ervaren campeerder en bij aankomst werden de zaken vlot doorgesproken. Zij had "een missie", en deze bleek geslaagd! Bij terugkomst een goede overdracht gehad en de papieren werden ingevuld. Voor ons een prima huurder.

over Nicole

Nicole heeft bij ons last minute de caravan voor een weekend gehuurd. Op haar verzoek hebben wij de caravan gebracht en gehaald. Zij en haar medekampeerders zijn keurig netjes met de caravan omgegaan. Een kleine schade aan de luifel hebben wij in goed onderling overleg opgelost.

over Gert

Het contact makkelijk en verliep vlot en we zijn zeer tevreden en blij met deze mooie start van ons verhuurseizoen. We hopen dat er nog vele mogen volgen!

over Martine

We hebben aan Martine en haar kids fijne huurders gehad, hele vriendelijke dame. Ze hebben de camper ook weer keurig netjes terug ingeleverd. Dergelijke huurders zijn hier altijd welkom. Bedankt Martine.

over Helene

Helene heeft de camper een lang weekend meegenomen.. Ze is erg enthousiast over het camperen en we kregen de camper keurig en schoon weer terug. En netjes een belletje of ze de camper een uurtje later dan gepland terug kon brengen, wat voor ons geen enkel probleem was. Ik zou de camper zo weer aan Helene verhuren.

over Obbe

Het verhuren aan obbe is goed bevallen al heeft obbe wel pech gehad met de camper omdat de camper de code vd sleutel niet meer kon lezen. En de camper naar huis gesleept is maar dat is allemaal ook weer opgelost.

over Machiel

Het was erg prettig om kennis te maken met Machiel. Het tussentijdse contact is steeds goedverlopen en de camper is met veel plezier gebruikt en keurig retour geleverd. Fijne huurder met veel belangstelling voor camperen.

over Bram

het contact met Bram was vooral gezellig! gelukkig hebben ze heerlijk geslapen in onze caravan op paaspop. en huurders die een kratje bier achterlaten in de caravan als extra dank verdienen al 10 punten voorsprong!!

over Ahmadsyah

De 1e keer dat wij onze camper verhuurden.De familie was engelssprekend. Voor beiden kanten was dit een uitdaging. Ws was dat ook de reden dat de borg, na herinneringen vanuit Camptoo, laat betaald werd. Ook werd de camper later ingeleverd dan de afgesproken tijd. De uitleg verliep ondanks taalbarrierre redelijk goed. Camper kwam schoon terug.

over Hilde

Hilde en Frits zijn hele vriendelijke huurders. Ze hebben de camper heel netjes weer teruggegeven. Alles keurig op zijn plek, alsof onze camper niet weg is geweest! Prettige ervaring met deze huurders.

over Anouk

Anouk had een middag de camper gehuurd om haar vriend te verrassen. Een stralend gezicht van iemand die z’n grootse wens in vervulling ziet gaan. Zo leuk om dit te zien en mede mogelijk te maken..

over Nicolette

Contact ging goed. Ondanks dat ze nog nooit een camper had gehuurd of gereden had ik alle vertrouwen om hem mee te geven. Alles wat ik vertelde over de technische aspecten van het camperleven werd snel begrepen en nuttige vragen werden gesteld. Tijdens het terugbrengen was ze zo alert om een te laag tunneltje wat op de route zit, als je een navigatie systeem volgt wat geen rekening houd met de afmetingen van een camper, juist in te schatten en zo een hoop schade te voorkomen. Dit ga ik voortaan zeker melden aan nieuwe huurders. Nogmaals bedankt Nicolette !

over Martijn

Martijn is een gedreven avonturier. Tenminste, zo kwam hij op mij over. Serieus, gepassioneerd en een ervaren camperaar. Hij was voorkomend, informatief en... kwam zijn afspraken na. Fijn toch?

over Bas

Bas is een vriendelijke en zorgzame huurder aan wie je met een gerust hart je camper meegeeft. Afspraken worden goed nagekomen en aan het eind van de periode hebben we de camper weer schoon en opgeruimd teruggekregen.

over Tom

Zeer correcte firma. Duidelijke afspraken en zeer veel feedback. Nacontrole en aanrekening zelf te doen zoals afgesproken daar ze met externe chauffeurs werken naar ophaling en teruggave.

over Tom

Het verhuren aan Tom verliep echt vlekkeloos. Regelmatig updates gekregen van de afhaal en terug breng tijden en netjes mooigemaakte camper terug ontvangen via de aangeduide bestuurder. Alles echt ok en een aanrader om aan deze huurder te verhuren! Alvast bedankt Tom en misschien tot later?

over Marlot

Het busje heeft het heel goed gehad bij Marlot! Ze werd goed verzorgd tijdens de extreme kou in een mooie schuur. De communicatie verliep heel fijn , alles was eigenlijk heel okee!

over Jacob

Beste Jacob en Lianne. Jullie waren de eerste van dit jaar met het huren van onze Caravan Ik mag gerust zeggen dat het een prima contact was met jullie. Open sweer en eerlijk de dingen vermeld wat voor ons ook weer een leerpunt is ter verbetering voor de andere huurders. Bedankt!! En graag tot de volgende keer. Groetjes Cees en Astrid.

over Steven

Wij hebben de camper verhuurt aan Steven,camper is heel netjes teruggekomen en keurig alles volgens afspraak . Ik zou de camper graag weer aan Steven verhuren.

over Sandy

Positief! Aardige mensen, goede communicatie met deze huurders. Afspraken netjes op tijd. Ze hebben onze Camper weer netjes schoon en volgetankt ingeleverd, precies zoals hij ook was meegegeven. En ook nog een leuk positief stukje in ons gastenboek geschreven. Top!

over Richard

Communicatie met Richard verliep hartstikke goed. Verhuur van de camper is probleemloos verlopen en camper is weer netjes afgeleverd. Aanbevelenswaardige huurder. Met een woord TOP!!!!

over Kees

Kees had vele problemen met de camper. Via communicatie per whatsapp geprobeerd de problemen op te lossen, met als resultaat, de camper aansluiten op stroom daar de accu's leeg waren. Deze raad gegeven op zondagavond. Maar Kees is derhalve toch op maandag reeds teruggekomen. Thuis bleek na aansluiting op stroom dat de problemen totaal opgelost waren. Achteraf gezien is waarschijnlijk dat er een zekering stuk was, die het opladen tijdens het rijden verhinderde.

over Bart

Zeer zorgzame en eerlijke familie. Een aanrader voor wie zijn camper wil behandeld zien alsof hij van de huurder zelf is. De camper werd heel net terugbezorgd en alles volgens de afspraak. Dankjewel Bart en Eline om ons verhuurseizoen in schoonheid af te sluiten. Dankjewel Femke voor jouw mooie tekening in ons gastenboekje.

over Johan

Hallo Johan , Wij hebben het als zeer prettig ervaren dat wij jullie een van onze campers hebben mogen verhuren.Ook vinden wij het fijn dat we jullie hebben kunnen ontzorgen dmv het brengen van de sleutel. Groeten Christian

over David

David, Anja en de kids hebben een onvergetelijke reis gemaakt naar Zuid Italië en hebben tijdens deze reis heel goed voor onze camper gezorgd. De camper hebben ze netjes en schoon teruggebracht met volle tank zoals afgesproken. Ze hebben ook geen enkele keer hoeven bellen omdat iets niet duidelijk was of iets niet werkte. Prima huurders dus om je camper toe te vertrouwen.

over Patrick

Hallo Patrick, het was een genoegen om de Witte Muis aan jullie toe te vertrouwen. Jullie hebben goed voor de camper gezorgd en weer smeteloos teruggebracht. Dank daarvoor.

over Phwm

Peter & Germaine zijn zeer prettige huurders geweest. Goed in de Communicatie en zij zijn met respect met mn Camper om gegaan. Kortom, een aanrader voor andere verhuurders.

over Saida

Hallo Saida, Helaas was er een misverstand betreft de € 0,15 per extra gereden kilometers boven de overeengekomen 1000 km. Je hebt dit zeer coulant opgevat waarvoor mijn dank. Ik heb begrepen dat je ondanks het aangepaste reisplan toch een fijne vakantie hebt gehad. De camper is in goede orde weer teruggebracht en ik hoop dat we in de toekomst toch elkaar weer kunnen zien. m.vr.gr. Wouter

over Gw

Wat een lieverds, de camper heeft hun een fantastische vakantie bezorgt. We kregen een mooi verslag en de camper kwam keurig netjes terug. Huurders waar je van droomt.

over Pauline

Pauline en Huub zijn bijna een maand met de camper weg geweest. Ze hebben ook veel gebruik gemaakt van de 'off grid' campeermogelijkheden. Prima communicatie en de camper is netjes terug gekomen. Kan deze huurders aanbevelen!

over Gerrit

Zeer leuk contact gehad met de huurder Gerrit en partner tijdens eerste contact en laatste contact . Ondanks een kleine daklekkage (inmiddels gerepareerd ) gaf Gerrit mij het gevoel dat ze genoten hebben van onze camper . De staat waarin de camper werd terug gebracht was uniek , zeer fris en schoon dit hebben wij nog niet eerder meegemaakt . Kort gezegd een voorbeeldige huurder!

over Maud

fijne enthousiaste huurder. Had de camper gezellig versierd met kleurrijke vlaggetjes! Goed om te horen hoe leuk ze het hadden, en hoe ze genoten hadden.

over Wendeline

Een paar dagen voordat de camper verhuurd was kwam de aanvraag binnen. Daarna ging het allemaal erg snel! We hebben goed contact gehad met de huurders en de camper netjes weer terug gekregen. Een goede ervaring (wel spannend zo'n eerste verhuur). Hopelijk volgen er velen!

over Ronnie

Beste Ronnie en kids, We hebben met veel plezier de camper aan jullie meegegeven. Het was een hele prettige samenwerking en we zijn blij dat jullie het goed naar je zin hebt gehad in Normandië. En dat jullie zo positief waren over onze camper. Groetjes Peter en Astrid

over Jaap

Beste Susan & Jaap, Fijn dat jullie tevreden zijn met de camper. Ondanks dat de reis iets eerder eindigde was het prettig om met jullie contact te hebben vooraf, tijdens en na de camperhuurperiode. Tot een volgende camper roadtrip met meer geluk met t weer. Enthousiaste camper groeten Roland & Nicole

over Frank

Het verhuurseizoen loopt ten einde, Frank was de laatste voor dit seizoen voor ons, de reis ging wellicht niet zonder slag of stoot, maar met een busje van 40 jaar oud is het altijd een avontuur! Gelukkig werd dit ook wel erkend. Het was echt super dat de probleempjes onderweg (die buiten hun toedoen ontstonden) goed werden opgepakt en de vakantie toch een succes bleek!

over Hetty

Hetty en haar man waren prettige mensen om de caravan aan te verhuren. Tot hun spijt hadden zij schade opgelopen, maar zij maakten daar verder geen enkel probleem van. De caravan zag er verder prima uit.

over Stan

Omdat we allebei voor het eerst kennis maakten met Camptoo jij als huurder en ik als verhuurder heeft het langer dan normaal geduurd voordat de huur helemaal rond was. Samen met je vriendin heb je een fantastische tocht naar het noorden van Noorwegen gemaakt. De schitterende foto's van jullie reis spreken boekdelen. Jullie waren prima huurders.

over Jan

Jan en Els zijn prettige huurders. Opbouwend kritisch; er miste een inventarislijst. Daar gaan we voor zorgen. Er was tussendoor een kleine stroomstoring, die hebben we telefonisch snel en adequaat kunnen oplossen. Doordat we zelf geen koffiedrinkers zijn, miste hierdoor een koffiefilter; dat hebben we meteen op kunnen lossen met een koffiezetapparaat. De camper is verder schoon en netjes en met voldoende diesel achtergelaten. Er is goed voor onze camper gezorgd, dat is altijd prettig.

over Henk

Uitstekend contact gehad met Henk. Camper kwam spic en span terug. Onderweg heeft Henk een klein mankement ook zelf verholpen na ruggespraak met ons. Super!

over Peter

Peter en Toos zijn zeer vriendelijke mensen. We hadden al eerder kennis gemaakt toen zij samen een keertje kwamen kijken, wat wij erg prettig vonden. Onze buscamper kwam spik en span weer terug!

over Jos

Jos was voor mij een prima huurder, makkelijk in de omgang en prettig contact onderhouden over verhuur e.d. Jammer voor hun beiden was het slechte weer en een schade opgelopen tijdens hun vakantie. Alles tezamen de reden om de camper een week eerder terug te brengen.

over Kees

Onze camper 3 weken verhuurd aan Kees en zijn vrouw. Prima contact gehad voor en tijdens de vakantie , super aardige mensen die echt genieten van de camper . Ik hoop tot de volgende keer .

over Jan

Het verhuren aan Jan is ons prima bevallen. Jan had de vakantie goed voorbereid en is netjes met onze bus omgegaan. Ik zou de bus direct weer verhuren aan Jan.

over Hans

Hans en zijn vrouw hebben als verrassing voor hun 18 jarige dochter de camper gehuurd. Zij hebben er Nederland mee door gereden. De camper is goed bevallen en wij hebben een compleet schone camper zonder schade terug mogen ontvangen. Onze dank daarvoor.

over Roy

Roy en zijn gezin waren onze eerste huurders. Fijne mensen, afspraken zijn netjes nagekomen, flexibele instelling en netjes omgegaan met de camper. Ideale huurders dus!

over Rob

Met Rob en Anke had ik mijn eerste en probleemloze verhuurervaring. Zeer net contact en ik kreeg alles super netjes weer terug. Ik heb het zeer op prijs gesteld dat zij ook wat verbeterpuntjes aandroegen. Zo kan ik misschien volgende huurders nog meer tevreden stellen. Ik kan iedere verhuurder Rob en Anke aanbevelen!!

over Wim

Wim kwam bij ons als "zoekende" camperaar in spe. Ze wilden onze buscamper ter oriëntatie gebruiken bij hun keuze voor de aanschaf van hun eigen camper. Inmiddels zijn ze de trotse eigenaar van een mooie sunliving. Uiteraard hele fijne huurders, de bus kwam weer tiptop terug

over Hans

Camper is keurig terug gebracht en Hans heeft alles netjes achter gelaten ook melde hij enkele kleinigheden die we direct verbeterd hebben nieuw raam dranger geplaatst en schroefjes in bed rand aangebracht top Huurder aardige mensen

over Frank

Geweldige lieve mensen, en heerlijk om als verhuurder je camper mee te geven. Daarbij erg leuk contact en allles keurig weer terug en schoon. Groet Karin en Johan

over Kevin Patrick

Kevin and Brenda are the perfect renters. Communication up front and during the trip was great, and our van Jo was returned in good condition. They are very welcome to return next year!

over Joke

Joke is een vrolijke, enthousiaste huurder. Het contact was vlot en de caravan kwam piekfijn weer retour. Leuk om te zien dat anderen zo van mijn caravan genieten :-)

over Dennis

Dennis, en zijn vrouw zijn twee rustige mensen en zeer prettig in de omgaan, ze hadden onze camper uitgekozen nadat de camper welke ze gehuurd hadden een paar dagen van tevoren in Frankrijk met pech kwam te staan. Na uitleg zijn ze voor een week vertrokken voor een rondje Nederland en hebben de camper keurig op tijd en netjes schoon teruggebracht. Zulke huurders willen wij wel continue hebben!!!! Met vriendelijke groet, Alexander

over Patrick

Patrick en zijn vrienden hebben er een mooi weekend van gemaakt in Spa. De camper was keurig opgeruimd maar niet overal schoon te noemen. Het was ook jammer dat er al in Meerkerk, op ruim 30 km van Zeist getankt is. Maar ze zijn de volgende keer weer van harte welkom.

over Lukas

We hebben in vol vertrouwen onze caravan meegegeven. Van te voren was er goed contact. Lucas gaf goed aan waar hij van plan was heen te gaan, en wat zijn gezinssamenstelling was. Dit vonden wij erg prettig om te weten. De caravan was weer schoon teruggebracht, dus wat ons betreft kunnen ze hem vaker huren!

over Maroeska

Het was een prettige ervaring om de camper aan Maroeska te verhuren. Zij is een erg ervaren rijder,en de camper kwam onbeschadigd en brandschoon terug.

over Frederik Hubertus

Deze mensen hebben zelf veel ervaring met kamperen, ze zijn erg zorgvuldig met onze camper omgegaan en we hebben de camper perfect schoon terug gekregen. Betrouwbare, eerlijke mensen. Ze mogen onze camper vaker huren!

over Soraya

Soraya was in het begin een beetje nerveus om zo een grote bis te rijden maar ze deed het prima. Al gauw had ze volledig controle over de handeling van de wagen en rijden leek alsof ze in een personen wagen zat. Soraya heeft de camper netjes terug gebracht. Soraya kan ik iedereen aanraden. Ze is beleeft en Super vriendelijk

over Jan

Beste Jan, wat hebben jullie de camper netjes terug gegeven! Alles keurig geleegd en schoongemaakt. Super bedankt! We zouden de camper graag nog een keer aan jullie verhuren. Chapeau! vriendelijke groet Joffry

over Theo

Theo en Hannie Stevens bedankt voor de goede zorgen voor onze camper. Zo is verhuren voor iedereen een plezier. Hopelijk tot nog eens een andere keer. Mvrgr Frank en Marijke

over Jeroen

Leuke huurders, die op ontdekkingsreis langs de Franse kust en de Loire zijn gegaan op terreinen hebben gestaan van France Passion, ze hebben de La Strada gebruikt zoals ik het zelf ook doe en hebben hem keurig schon afgeleverd. Zulke huurders hebben we bij Camptoo graag

over D.

Danny heeft de camper 3 weken gehuurd voor een vakantie met z'n gezin. Alles netjes volgens afspraak, heel vriendelijk en open, en ze hebben de camper schoon terug gebracht. Wel een aanrijding gehad met wegwijzer, maar is netjes opgelost.

over Jan

Jan is met mijn camper naar het Formule 1 raceweekend geweest in België. Ondanks de pech van Max heeft hij een mooi weekend gehad! Jan is een betrouwbare huurder die netjes met de camper omgaat en de gemaakte afspraken nakomt. De volgende keer mag hij mijn camper zo weer meenemen.

over Marten

Marten heeft met zijn gezin onze camper ruim een week gebruikt en de camper in prima staat weer teruggebracht. De camper werd zowel van binnen als buiten zeer schoon opgeleverd, zelfs de dode muggen waren van de buitenzijde van de alkoof gepoetst. Een volgende keer geven we de camper zeker weer mee met Marten.

over Joke

Correcte contacten, waren vrij druk en continu beweging(aldus de buren) maar vlot verlopen. Schade zelf door hen aangegeven, verwerking is nog bezig via camptoo maar ok

over Dion

Beste Dion en Anja. Het contact met jullie hebben we als heel prettig en gezellig ervaren. Jullie hebben de caravan netjes achter gelaten en zijn met de caravan omgegaan alsof hij van jullie zelf was. We genoten van jullie enthousiaste verhalen over de caravan, b.v. over de airco en vloerverwarming. Graag verhuren we de caravan nog eens aan jullie en wensen jullie het allerbeste. Vriendelijke groet van Familie H.

over Jeanet

Jeanet heeft 3 1/2 week onze camper gehuurd voor een reis naar Noorwegen. Wij hebben hen ervaren als fijne huurders en al was het voor hen de eerste keer, zij hebben, na overleg, een paar keer een storing zelf uitstekend opgelost en de camper keurig bewoond. Mocht je in de toekomst een huuraanvraag van Jeanet krijgen, dan kun je die met een gerust hart accepteren.

over Teus

Een aantal jongeren met je camper naar de F1 van Spa Franchochamps. Ik moest er even over denken. Maar Teus is de perfecte huurder! Makkelijk afspreken en goede communicatie (via o.a. WhatsApp) De camper kwam perfect schoon terug. een volgende keer geven we de camper zonder aarzeling weer aan Teus en zijn vrienden mee.

over Sanne

Voor ons was dit de eerste keer dat we onze camper verhuurden. Sanne was een hele fijne huurder. Enthousiast, zuinig op onze spullen en de camper was bij terugkomst superschoon. Een fijne kennismaking met Sanne en het verhuren dus.

over Julius

Julius is een prettige huurder. Wat fijn is aan Julius is dat hij zich aan de afspraken houdt en netjes met de camper omgaat. Julius heeft ook vaker in grotere bussen gereden. Julius heeft de camper keurig schoon en zonder schade weer ingeleverd.

over Muriel

Deze mensen zijn zeer vriendelijk en netjes. Alles kwam helemaal schoon en heel terug. Toppers zijn ze. Wij hopen ze een volgende keer terug te zien..