Lees de ervaringen van onze gebruikers Het leukste en veiligste platform voor huurcampers en caravans ter wereld

Beoordeling: 9.0 uit 6525 ervaringen

Ontdek het huren van particulieren bij Camptoo

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

over Camptoo

Jun. 2018
Wat er op de website staat/stond komt niet overeen met de werkelijkheid. En de informatie die de verhuurder ons gegevens heeft klopte ook niet. Een vervelende nasmaak aan overgehouden. Dit geeft voor ons weinig vertrouwen om nog een gebruik te maken van Camptoo.

over Camptoo

Jun. 2018
Ik ben heel bij met Camptoo. Dank voor jullie goede service en aandacht voor zowel huurder als verhuurder. Echt erg professioneel én vriendelijk. Jullie marketing werkt voor mij in ieder geval top, merci!

over Camptoo

Jun. 2018
Communicatie via website met de huurder verliep goed. Communicatie met Camptoo neemt wat langere tijd in beslag voor er een antwoord komt op een vraag. Ik wilde de huurder een inventarislijst sturen maar dat kan niet via de Camptoo website. PS: Als ik op "download nieuwe inventarislijst" op jullie site klik gebeurd er niks. Kom dan weer op een pagina terecht maar zonder inventarislijst. mvg Jos

over Camptoo

Jun. 2018
Prima geregeld met veel berichtjes wat en wanneer alles te dien met informatie en betaalwijze! Als het goed is wordt ook onze borg morgen alweer teruggestort! Prima!

over Camptoo

Jun. 2018
Voor ons is alles vlot verlopen. Huurder had wel problemen met het betalen van de borg. Dit is de 2de huurder die aangeeft dat het betalen van de borg niet goed verloopt.

over Camptoo

Jun. 2018
Als prettig ervaren, wetende dat er een organisatie achter zit. Boekingsproces verliep natuurlijk, de stappen waren helder en ook de formulieren werden netjes gestuurd.

over Camptoo

Jun. 2018
Wij vinden het een supercorrect bedrijf. Duidelijke informatie vooraf en ook na dat we de caravan terug hadden gebracht. Snelle afhandeling van de borg. Gewoon Super.

over Camptoo

Jun. 2018
Als je 14 dagen voor je vakantie te horen krijgt dat de camper die je wilt huren kapot is en niet verhuurd kan worden is dat heel vervelend. Camptoo was daarbij niet hulpvaardig. Ik moest verschillende keren zelf contact zoeken hierover. Ik moest helaas door gezondheidsproblemen de vakantie eerder afbreken. Ook dit is doorgegeven aan camptoo. Je merkt dat dan ook alleen maar geautomatiseerde mails binnenkomen.

over Camptoo

Jun. 2018
De mogelijkheid om een camper te huren was niet moeilijk en het gaf een duidelijk beeld van wat er te bieden was. De communicatie liep soepel en ik zou zo niet weten wat er moet verandere

over Camptoo

Jun. 2018
Huren bij Camptoo betekent dat om te beginnen administratief alles prima geregeld is. Communicatie via de website verloopt zoals het hoort: snel en correct. De afhandeling van betaling etc. verloopt prima. Met zo'n start, ga je onbezorgd op pad.

over Camptoo

Jun. 2018
De site van Camptoo is overzichtelijk en duidelijk. De communicatie en afhandeling van zaken door de medewerkers van Camptoo is zonder meer goed te noemen. Score van 4 sterren, omdat er altijd ruimte voor verbetering moet zijn ;-)

over Camptoo

Jun. 2018
Camptoo zorgt voor een prima begeleiding tijdens de huur/verhuurperiode. Wij zijn erg tevreden. Puntje van kritiek: Wij hebben een 13 polige stekker op onze auto (multicon west). Daar past geen Jaegerstekker op. Er zijn goedkope verloopstekkers in de handel, maar dan doet alleen de verlichting het. Niet de koelkast en andere caravanafhankelijke functies. Wijs daar de potentiële huurders tijdig op.

over Camptoo

Jun. 2018
Het is zeer eenvoudig om een camper te boeken, daarbij is alles helder. Daarnaast vond ik het fijn dat camptoo veel informatie verstuurd wat de status van jou geplande vakantie is. Als enigste opmerking heb ik voor camptoo dat er slecht wordt aangegeven dat je ook een verzekering er bij kunt boeken waardoor je borg wordt gereduceerd naar 250,- euro en dat je eigen risico reduceert naar 0. Voor de rest, TOP Service!!

over Camptoo

Jun. 2018
Twee kleine puntjes van aandacht: 1: Het was voor mij een verrassing dat onze camper niet kon worden verzekerd via Camptoo, omdat de camper ouder is dan 20 jaar. Ik denk dat verhuurders daar duidelijk over geïnformeerd kunnen worden. 2: Alle communicatie loopt via de website van camptoo. Op mijn telefoon vind ik dit niet altijd duidelijk. Ik zou een app wel toegevoegde waarde vinden. Verder is veel belangrijker dat Camptoo prettig en helder communiceert en dat vragen heel snel en persoonlijk worden beantwoord. Ook de financiële afhandeling is vlot.

over Camptoo

Jun. 2018
Prima service. Makkelijk boekingsysteem. Prettige digitale boekingsomgeving en toegankelijk. Handig dat alles zich geautomatiseerd aandient, zoals betalingsmomenten en extra's bijboeken etc.

over Camptoo

Jun. 2018
Onze eerste ervaring met Camptoo is zeer positief! vlotte communicatie, heldere afspraken. Camptoo houd je zeer snel op de hoogte van De gemaakte afspraken, het bevestigen van de huur overeenkomst, de gedane betalingen en te terug te ontvangen borg. Zeer goede ervaring dus, voor herhaling vatbaar.

over Camptoo

Jun. 2018
Wij zijn erg tevreden over Camptoo. Alles was duidelijk en zoals het zou moeten zijn. Misschien wel handig om van te voren een kenteken check uit te voeren of de caravan geschikt is voor de auto.

over Camptoo

Jun. 2018
Ik heb het huren via Camptoo als prettig en correct ervaren. Toevalligerwijs zag ik van de week de televisie uitzending, die naar mijn idee een totaal verkeerd beeld schetste. Prima reactie van Martijn. Enig punt is het e-mail verkeer maag wel wat ingeperkt worden. succes verder

over Camptoo

Jun. 2018
ik vind 1000 euro borg voor 1 dag een camper huren wel heel erg veel voor zo'n oude camper. Maar los van de termijn vind ik het sowieso teveel voor zo'n oud ding. Ik zou het logischer vinden als de borg ook echt gekoppeld zou zijn aan de marktwaarde.

over Camptoo

Jun. 2018
Het was mijn eerste huren via Camptoo en jullie vragen mij om een oordeel terwijl mijn borg nog niet is terug te betaald. dat vind ik oncomfortabel. Dat geldt ook voor de review over de camper zelf. Die word hierdoor beinvloed. Hierdoor ontstaat een scheef beeld. Als ik vrij zou kunnen spreken dan zou ik iets anders hebben gezegd over de camper. Niet over jullie service!!

over Camptoo

Jun. 2018
Camptoo, bedankt. Het zoeken en huren van een camper via jullie verliep makkelijk. Het was makkelijk om vragen te stellen, ook al liet het antwoord één keer per vergissing lang op zich wachten. Wel vind ik dat we erg veel mails kregen voor en na de verhuur, waardoor het een beetje lastig was de relevante informatie te filteren. Maar zeker voor herhaling vatbaar.

over Camptoo

Jun. 2018
Hallo Camptoo team, de papieren waren vanouds goed geregeld en op tijd gestuurd. Alleen vond ik dat de info over de borg die betaald was relatief laat, de huurders waren al onderweg toen ik het bericht kreeg dat de borg voldaan was, groetjes Hendrik

over Camptoo

Jun. 2018
Gebruikersvriendelijke website met een goed aanbod. Ook goed te bereiken per telefoon en behulpzaam bij pech of schade. Werkt goed dus. Iets meer informatie over benodigde verzekeringen en risico's zou het nog toegankelijker maken.

over Camptoo

Jun. 2018
Het was een duidelijk en simpel proces via de site. Jammergenoeg werkte de site niet goed via mijn gsm. En ook kon niemand mij helpen bij de klantenservice mbt een pechhulpverzekering.

over Camptoo

Jun. 2018
Site werkt goed en is gebruiksvriendelijk. communicatie verliep goed. betaling en terugstorten van de borg ging snel en goed. Gaan we meer gebruik van maken.

over Camptoo

Jun. 2018
Over het algemeen goede manier om een camper te huren. Wel een onduidelijk betaalproces, waarbij ook na betaling van alle kosten, gemeld blijft dat 'gedeeltelijk betaald' is. Een helder overzicht van alle (bijkomende) kosten zou prettig zijn evenals een duidelijke balans van 'betaald' en 'nog te betalen'.

over Camptoo

Jun. 2018
Ik kan niet anders zeggen dan: PRIMA! De duidelijke overzichtelijke website, het reserveringsproces en de communicatie met zowel Camptoo als met de verhuurder zijn uitstekend!

over Camptoo

Jun. 2018
Geen problemen ondervonden om een geschikte camper te vinden. Communicatie tussen Camptoo en klant is uitstekend. vanaf het begin tot aan laatste dag heldere communicatie, Geen verbeteringen nodig.

over Camptoo

Jun. 2018
We vonden de service van Camptoo goed, maar zouden graag willen dat Camptoo ook zijn verantwoordelijkheid neemt voor de kwaliteit van de verhuurde Camper en hoe de verhuurder met de klanten omgaat. Uiteindelijk straalt dit ook af op Camptoo.

over Camptoo

Jun. 2018
Het bevalt me prima om via Camptoo te huren. Alle noodzakelijkheden zijn prima geregeld. Liever ontvang ik echter wat minder mails. En ook zou ik graag de mogelijkheid hebben om contact te hebben met de verhuurder en de camper te kunnen zien voordat ik ga huren.

over Camptoo

Jun. 2018
Het huren via Camptoo is prima verlopen. De communicatie via de website verliep heel goed, zowel in de contactsfeer als de zakelijke kant. Bij vragen kreeg ik snel op een zeer klantvriendelijke manier antwoord en ik werd steeds geattendeerd op de volgende te nemen stappen. Ik kan geen verbeterpunten bedenken.

over Camptoo

Jun. 2018
Zaken zijn op zich goed geregeld. Nadat ik een kleine schade had gereden,, bleek declareren een lastige route te zijn. Medewerkers gaven eerst verwarrende informatie. Later werd duidelijker hoe en wat

over Camptoo

Jun. 2018
Was fijn om via Camptoo een camper te zoeken en te vinden. Communicatie via de website soms wat verwarrend. Ook erg lastig in contact te komen met eigenaars om even een kijk afspraak in te plannen als je geen gegevens door kunt geven. Ook de eigenaars wisten vaak niet hoe dat ging. Vind ik veel gedoe. Verder prima en fijn dat er een bedrijf tussen staat.

over Camptoo

Jun. 2018
Alles wordt perfect geregeld. We hoeven zelf niets meer te doen, dan alleen de camper van buiten schoonmaken. Zouden jullie de huurders erop attent kunnen en willen maken dat zij de borg kunnen verzekeren?

over Camptoo

Jun. 2018
Het betalen bij camptoo is het even oppassen dit gaat niet helemaal van zelf en de eerste berichtgeving daar na ook niet maar in de loop van de week werd het wat beter.

over Camptoo

Jun. 2018
Er is altijd snel een reactie van Camptoo als je contact met hen opneemt. Een verbeterpunt op de site zou kunnen zijn dat een aanvraag voor een huurperiode direct op de site te zien is. Dat voorkomt een dubbele aanvraag van dezelfde camper (en dus een onverwachte afwijzing( en je kunt als aanvrager dan ook meteen doorzoeken naar een andere geschikte camper.

over Camptoo

Jun. 2018
Het is inmiddels bekend, maar wij vonden het bijzonder vervelend dat de bus die we gehuurd hadden niet door kon gaan. Uiteraard hebben wij een hoop plezier gehad met de bus van Lars, maar ik denk dat we met de bus van Lieke & Bart uitgeruster thuis waren gekomen! Compliment voor Anouschka die hard haar best heeft gedaan een vervanging te zoeken. Maar als tip geef ik, zeker bij oudere bussen, voer daar een hogere controle op uit, (Een bus gaat niet van de 1 op andere dag kapot) zodat je niet korter dan 24 uur een bus hoeft te annuleren!!!

over Camptoo

Jun. 2018
We hadden schade veroorzaakt in de camper. Jan wist niet helemaal hoe te reageren, dit bleek uit het bericht van hem. We hebben het zelf opgezocht in de reglementen en gecommuniceerd naar Jan. Dat was geen probleem verder. Camptoo communiceerde de procedure over afhandeling van de schade duidelijk naar ons na het inleveren van de camper toe via de mail.

over Camptoo

Jun. 2018
Kenden deze onderneming niet maar wat een aanrader! Alles wordt prima gecommuniceerd via mail. Echt van boeking tot thuiskomen en daarna met regelen terugboeken borg. Chapeau

over Camptoo

Jun. 2018
Alles is naar wens verlopen, wij hebben geen enkel probleem ervaren. Camper voldeed naar onze wensen, communicatie was goed, evenals het contact met de verhuurders. Zeker voor herhaling vatbaar!

over Camptoo

Jun. 2018
Prima, heb wel veel mailtjes met info van jullie ontvangen maar dat zal dan wel nodig zijn. Fijn ook dat jullie bereikbaar waren toen we met pech stonden.

over Camptoo

Jun. 2018
Camptoo is erg goed en compleet, jullie zorgen voor alle benodigde zaken en formulieren perfect. Ik hoop het niet mee te maken waar ik wel onzeker over ben is wat als er onder weg iets gebeurt, hoe gaat het dan. Moet ik dat dan zelf regelen of springen jullie daar dan ook bij.

over Camptoo

Jun. 2018
De communicatie omtrent de voorbereiding van het gehuurde met de medewerkers van Camptoo is erg goed. Duidelijke informatie. Dit geeft veilig signaal af. De afwikkeling van het gehuurde ging vlot en soepel.

over Camptoo

Jun. 2018
Communicatie goed, fijn dat we sms'jes krijgen bij elke vordering in het boekingsproces. Verder alles duidelijk voor ons als verhuurders, ook al was het onze eerste keer dat de bus werd verhuurd. Alleen de verzekering zijn we lang mee bezig geweest, vanwege de waarde van de bus alleen WA en dus moeten huurders ook een pechhulp afsluiten.

over Camptoo

Jun. 2018
De service van Camptoo is erg volledig, waarbij ik vind dat er te veel of te vaak een e-mail wordt gestuurd. Dit vind ik prima voor wat betreft de betalingen, maar andere e-mails hoeven niet steeds als reminder verstuurd te worden. De informatie vind ik erg fijn en ook het weten dat er contact opgenomen kan worden geeft een goed gevoel. De communicatie en het reserveringsproces was duidelijk, het enige minpuntje waren eigenlijk de herhalingen van de e-mails, dat mag minder.

over Camptoo

Jun. 2018
Wij hebben de bemiddeling en service van Camptoo als heel plezierig ervaren. Alles was goed geregeld en kregen steeds tijdig al onze informatie die we nodig hadden.

over Camptoo

Jun. 2018
Het huren via Camptoo maakt het eenvoudig om de juiste camper te vinden. De website is overzichtelijk, makkelijk in gebruik en de communikatie verloopt heel soepel.

over Camptoo

Mei 2018
Prima geregeld. Snelle reactie op vragen vooraf en tijdens de verhuur voor zowel de huurder als de verhuurder. Alles is gewoon goed geregeld zodat we daar niet zelf mee bezig hoeven te zijn.

over Camptoo

Mei 2018
Nou wij vonden dat Camptoo er goed werk van heeft gemaakt wij waren ook verrast hoe jullie de zaak begeleiden ,prima gedaan ,dank jullie wel ,groet De Camperraars .

over Camptoo

Mei 2018
De service van Camptoo voelt heel persoonlijk en jullie hebben alles fantastisch en duidelijk geregeld en voor elkaar! Mijn complimenten voor jullie team! Onze dank, en wellicht tot de volgende keer! Groeten, Thera.

over Camptoo

Mei 2018
Wij vonden het een goed idee voor een caravan te huren via jullie als wij ooit zelf een caravan zouden kopen zouden het ook via jullie laten uithuren goede begleiding en uitleg en snelle afhandeling Dank jullie wel grt fam. Holt

over Camptoo

Mei 2018
Heel goede ervaring, snelle en prettige interactie. Idee zou kunnen zijn om ook de huurders te raten zodat ook de verhuurders referenties kunnen opbouwen. De beschrijving van de campers is in een aantal gevallen miniem, misschien iets waar jullie strakker op kunnen zitten, is ook beter voor de verhuurders.

over Camptoo

Mei 2018
Het was heel eenvoudig om een geschikte camper te vinden via de site van Camptoo. Zodra je contact hebt gelegd met de eigenaar of eigenaresse van de camper of caravan word je door Camptoo heel goed op de hoogte gehouden en geïnformeerd over de verdere te nemen stappen. De betaling verloopt via Camptoo, dit geldt ook voor de borg en dat gaat ook allemaal heel helder.

over Camptoo

Mei 2018
Prettig om via jullie een camper te huren. Via de website kun je precies aangeven in welke periode je zoekt en voor hoeveel personen waardoor je meteen weet wat er beschikbaar is en waar. Wat ons betreft is er geen verbeterpunt.

over Camptoo

Mei 2018
Het huren van een caravan via Camptoo was voor ons de eerste keer, maar het is ons zeer goed bevallen. De goed beveiligde site vond ik zeer complex, maar het werkt goed. Het aanbod van caravans bij Camptoo is zeer groot. Wij hebben over Camptoo bij al onze familie en vrienden zeer positieve reactie's gegeven.

over Camptoo

Mei 2018
Ik vind het fijn bij Camptoo te verhuren. Erg duidelijk met de formulieren en het seintje wanneer alles betaald is. Ik mis de terugkoppeling wanneer er schade is gemeld. Ik krijg geen bevestiging van de melding

over Camptoo

Mei 2018
Vlot, wel wat meer makkelijkheid in het organiseren van de site... Vorige huurders( Annouchka) waren heel tevreden en we contacteerden elkaar daaromtrent; ze zouden trouwens graag opnieuw mijn camper huren. Toch kreeg ik maar drie sterren, zowel zij als ik begrijpen dat niet goed. Graag antwoord aub.

over Camptoo

Mei 2018
Hallo Paula De service was goed geregeld en kreeg meteen antwoord op mijn mailtje die over en weer gestuurd zijn. Ook nadat er een fout gemaakt was over (schade) die er niet was. Fout was meteen recht gezet . Verkeerde knop gebruikt met excuses erbij. Borg is netjes terug gestort. Groetjes Agnes en tiny

over Camptoo

Mei 2018
Heel vlotte service en goede informatie! Ook de afhandeling en terugbetaling van de borg lijkt vlot te verlopen. Doe zo voort! Hopelijk loopt het ook zo vlot als er eens iets gebeurd dat minder prettig is (zoals ongeval of pech tijdens de vakantie), gelukkig zijn wij hiervan tijdens deze reis gespaard gebleven.

over Camptoo

Mei 2018
Naast de complimenten voor de VW camper ook onze complimenten voor de organisatie CampToo. Alles keurig verzorgd en goede periodieke informatie verstrekking.

over Camptoo

Mei 2018
Fijn om steeds begeleid te worden in de volgende stap ! Veel mailtjes en info gevaar bestaat dat je niet alles leest !! Hoofdzaken en bijzaken misschien op een rij zetten .

over Camptoo

Mei 2018
Alles duidelijk en goed geregeld . Enige wat ik oovallend vond is dat als ik een camoer van zondag tot en met zondag huur. En voor alle 8 dagen huur betaal. Ik 1e dag vanaf 13u kan ophalen en laatste dag vraag is 12u in te leveren.

over Camptoo

Mei 2018
Voor het eerst te maken gehad met dat de borg nog niet betaald was de dag voor vertrek, daar kregen we gelijk bericht van, zodat ik de mensen dit kon helpen herinneren. Dat is wel fijn! Verder als anders, prima!

over Camptoo

Mei 2018
Voor ons was het een eerste kennismaking met een caravan. Het huren is dan een uitstekende manier om te ervaren hoe zoiets is. Bevalt een caravan uberhaupt, bevalt de grootte, hoe is het achter de auto etc etc. Wat dat betreft hebben we prima ervaringen opgedaan. Het boeken via de site gaat heel eenvoudig en de zorg van Camptoo naar zowel huurder als verhuurder is heel prettig. Alle gelegenheid om over en weer te communiceren.

over Camptoo

Mei 2018
Bij het zoeken kwam ik ook wat andere websites tegen die campers aanbieden van particulieren, maar jullie site vond ik wel overzichtelijker. Verdere communicatie ook prima,

over Camptoo

Mei 2018
Het zou handig zijn als je kunt sorteren op prijs na het instellen van de filters. Nu was het soms wat lastig vergelijken. Het is een fijn idee dat alles via een "tussenpersoon" geregeld is. Proces was verder helder, alles netjes per stap in de mail of per SMS.

over Camptoo

Mei 2018
Communicatie verliep prima. Maar doordat de huurder vrij laat was met reserveren kon de juiste datum niet ingevuld worden (volgens de huurder) verder helemaal top.

over Camptoo

Mei 2018
De organisatie rondom de verhuur is door Camptoo prima geregeld. Mede door de goede communicatie van de verhuurder is huren op deze wijze heel eenvoudig en betrouwbaar.

over Camptoo

Mei 2018
Camptoo heeft zich bij onze campertrip bewezen als een uitstekend intermediair tussen verhuurder en huurder. De zoekfuncties op de website zijn handig en de communicatie tijdens en na de boeking was prima in orde. Wellicht zou het leuk zijn om de huurders meer ruimte op de website te geven voor het uploaden van reisverslagen/blogs met grotere/meer foto's of video.s, en dit te koppelen aan de betreffende camper. Verder zou ik zonder nadenken zo weer een camper via Camptoo huren!

over Camptoo

Mei 2018
We zijn erg tevreden over camptoo. Bij vragen kun je altijd bellen, je krijgt heel duidelijk antwoord en wordt goed geholpen. De website is duidelijk.

over Camptoo

Mei 2018
Het contact met Camptoo verliep goed. zowel via de mail als per telefoon. De website is duidelijk. De borg was ook snel teruggestort op de bankrekening. Het is een aanrader om een camper via Camptoo te huren.

over Camptoo

Mei 2018
Een app zou wel handig zijn want elke keer inloggen is toch wat gedoe. Goboony heeft er ondertussen een, ik merk dat ik sneller reageer op klanten omdat het makkelijker is.

over de caravan van Rebecca

We hebben met het jonge gezin (dochter van 16 maanden) een super leuke vakantie mogen beleven in de keurig nette caravan. Alles was aanwezig (op de persoonlijke spullen na) wat je nodig had voor een week vertoeven op de camping. Tevens een heerlijke camping met diverse mogelijkheden. Luxe was de vaste wastafel met vers water. Contact met rebecca was heel goed en persoonlijk. Aanrader voor mensen die willen kamperen zonder te veel geronslomp.

over de caravan van Ines

Fantastische caravan met letterlijk alles er op en aan. Wat ons heel goed beviel, is het vaste grote 2 persoons bed deze ligt bijna net zo lekker als thuis. Wij moesten er 6 weken in overnachten met onze dochter, vanwege onze nieuwbouw woning. Verhuurders zijn vriendelijke, makkelijke mensen. Ik raad deze caravan een ieder aan, zeker als je kinderen hebt, er zit namelijk een mooie 2 persoons hoogslaper in.

over de camper van John

Zoals de naam van de camper al zegt Positive Energy, dat was het zeker. het besturen van een camper in Ierland op de kustwegen, kost energy maar je krijgt er zoveel van terug. Het is met deze camper uitstekend bevallen. Knus en compact, alles is aanwezig, je hoeft naast de kleren, weinig meer te mee te nemen. Erg handig de skottelbraai, het windscherm en de uitdraaibare luifel, die we hard nodig hadden. Niets dan lof over deze camper, erg compleet en dat is wat je wil tijdens een vakantie. Bedankt John en Ria.

over de camper van Rudie

Wij hebben de camper 14 dagen gehuurd en in frankrijk rond gereden en 8 campings aangedaan voor ons indeaal verlopen geweldige ervaring rijker en aan te bevelen voor andere het contacht met rudie en zijn vrouw zijn uiterst prettig verlopen helaas tikte ik met het achteuit rijden een boompje aan met de fietsendrager en is deze verbogen maar de verzekering regeld de schade al met al fijne vakantie gehad en camptoo bedankt voor de prettige bergeleiding groet Lia en Willem

over de camper van Marco

We hebben een leuke vakantie gehad in de Camper van Marco. De inrichting is heel compleet, alles wat je nodig hebt zit er bij. Het slapen in de alkoof was wel wennen. Als het niet waait buiten wordt het benouwd met 2 personen in zo’n kleine ruimte. De kinderen hebben zich ook goed vermaakt. De dvd speler was erg fijn om de kinderen op een regenachtige ochtend vermaalt te houden,

over de caravan van Paul

Hallo, Ten eerste zijn Paul en zijn vrouw superaardige mensen. Wij waren nog nooit met een caravan op vakantie geweest. De caravan was gewoon nieuw met alles erop en eraan. Duidelijke uitleg van Paul van te voren. Caravan lag super achter de auto. De Indeling van de caravan was voor ons niet echt nodig (waren maar met 2 personen maar het was gewoon de mooiste die te huur was. Wij vonden het een super ervaring. Ben van plan om er 1 zelf aan te schaffen. En anders gaan we zeker weer met Paul in zee. Groetjes Gerrit en Marianne.

over de camper van Ellie

Bijna 14 dagen een rondreis gemaakt door Duitsland en Polen, prachtige ruime camper waar we met plezier mee rondreden. Een vraag over de koelkastdeur werd snel beantwoord zodat we probleem snel hadden opgelost.

over de camper van Bart En Cora

Een week weggeweest met de camper van Bart en Cora. Het is een fijne camper die lekker rijdt en ook voldoende ruimte heeft. Er zit een prima bed in. Bart en Cora zijn heel hulpvaardig en met het ophalen en wegbrengen waren ze heel flexibel. Wij vinden deze camper een aanrader.

over de caravan van Gert

De caravan is ons heel goed bevallen en absoluut een aanrader. Fijne indeling, prima bed en zeer compleet. Sfeervolle verlichting binnen en de verwarming deed zijn werk prima op de avonden, dat het nodig was. Wij hadden de luifel er bij meegenomen en dat was zeker voldoende. Ook vrij snel op te zetten, wat wel zo prettig is.

over de camper van Ruud & Marjolijn

We hebben een heerlijke vakantie gehad met de camper van Ruud & Marjolijn, voor herhaling vatbaar! De camper is van alle gemakken voorzien. Fijne luifel, comfortabel bed, praktische kastruimte met kledinghangers. Ook het oventje is handig! Drie heerlijke weken achter de rug en de camper bracht ons op de mooiste plekken, top. Ook het contact met Ruud en Marjolijn is heel goed verlopen. We kijken terug op een fijne zomervakantie.

over de camper van Wim

We werden goed ontvangen door Wim, die de zaken goed uitlegde. De camper was compleet en het ontbrak aan niets. Ook het terugbrengen bij Siebren ging heel ontspannen. Wij kunnen dus ook op een mooie vakantie terug kiken mede door de camper van Wim en Siebren en het is gewoon zo dat dit zeker niet de laatste keer is dat wij een camper huren. Succes verder met alles. Groetjes Geert en Dina

over de caravan van Rebecca

Twee weken de Eriba gehuurd, geweldig. De caravan is mooi ingericht, alles is aanwezig, het bed ligt perfect en de koelkast doet het prima. Hij is licht en makkelijk wendbaar, wij huren zeker nog een keer de Eriba caravan. En Rebecca is rustig en duidelijk in het uitleggen van het gebruik van de caravan, dank hiervoor. Groetjes Hans Urban en Rini Suer.

over de camper van Jankees

ik moet eerlijk zeggen de camper heeft gelopen als een trein,maar meer goeds heb ik eigelijk niet de camper is zeker geen 6 persoons ja om te zitten maar niet om te slapen ik heb boven de cabine geslapen en dat is me zeer slecht bevallen,ik had geen reservesleutel van het contact ,ik had geen autopapieren van de camper ,we konden onze kleren niet kwijt dus al met al geen leuke ervaring voor de eerste keer ,dit is voor mij ook gelijk de laatste keer sorry ik kan het niet anders maken de heer jankees is verder een toffe vent daar valt niets slechts van te zeggen bijvoorbaatr dank jan

over de camper van Maarten

Ondanks de leeftijd van de camper hebben we een prima vakantie gehad. We wilden per see geen blinkend witte camper huren en juist met deze retro camper val je meer op. Hij is niet heel luxe ingericht, maar dat hoeft van ons ook niet, immers het blijft natuurlijk altijd camperen, ook al heb je een meest luxe camper. Een goede keus als je even lekker wil onthaasten.

over de camper van Jaap En Jenny

Heerlijke vakantie gehad met de camper van Jaap en Jenny. Alles bij de hand, het buitenleven, alle dagen prachtig weer, de rustige en schone campings in Scandinavië, kortom wij hebben het prima naar ons zin gehad!

over de camper van Nico

We hebben een geweldige vakantie gehad (4 weken) in de ford nugget van Nico. De camper is ons zeer goed bevallen. We zijn zeer vriendelijk ontvangen en Nico was erg behulpzaam. Een aanrader.

over de camper van Nicole

We hebben genoten van onze eerste camperreis. De VW camper is zo goed als nieuw en zeer compleet uitgerust! Roland en Nicole zijn enthousiaste en gastvrije verhuurders. Voor herhaling vatbaar!

over de camper van Jan Willem

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad met de camper, die ons helemaal naar Dubrovnik en weer terug heeft gebracht. Het maken van afspraken met Jan Willem ging op een ontspannen manier.

over de camper van Famke

Na een wat valse start met een uitgevallen en een niet beschikbare camper dan uiteindelijk de camper van Famke meegekregen. Uitgifte bij haar ouders was heel plezierig, vriendelijk. In de week (spiegelschade) gehad. In goed overleg met eigenaar aangepakt/opgelost. We zijn ivm het weer uiteindelijk vooral in NL gebleven. Dus korte ritjes. Prachtig weer, onontdekte plekjes. De camper is een oud beestje, maar rijdt prima en alles doet het ( hier en daar met een gebruiksaanwijzinkje). Prima te doen. Ook Camptoo dank voor jullie hulp en plezierig contact.

over de caravan van Bobby

Deze Kip is een hele fijne caravan, en een wonder wat er allemaal in past. Hij is netjes onderhouden, en compleet uitgerust. Bobby heeft ons fantastisch geholpen door mee te denken met onze verzoeken (komt nu ook een koffiezetter en waterkoker in begrijp ik), en de Kip te brengen en halen naar onze camping. Top dus!

over de caravan van Sonja

Wij hebben erg genoten van onze vakantie. De rapido was een schot in de roos. Precies de caravan die wij wensten. Hij past onder onze carport en op reis konden we volop gebruik maken van onze binnenspiegel (door de ramen van de caravan heen). De caravan was helemaal schoon en Sonja en haar man hebben ons prima begeleid. Kortom, wij zijn bijzonder tevreden.

over de camper van Danny

Wij hebben erg genoten van de vrijheid. We hadden ook heerlijk weer. Danny heeft de camper leuk en handig ingericht. Het contact was gezellig. We hebben Danny nog wat verbeter tips gegeven. Hebben zelf een aantal jaren een camper gehad en hebben dus al wel wat ervaring.

over de camper van Ardjan

Een zalige vakantie achter de rug met ons gezinnetje (koppel plus peuter) in Engeland. Mede dankzij de praktische, comfortabele camper en het aangename contact met de eigenaar!

over de camper van Job

Wij hebben deze mooie camper een weekend mee mogen nemen, en zijn er lekker mee gaan touren. Wat een toffe ervaring was dit. Job heeft vooraf alles goed uitgelegd en laten zien hoe alles werkt. Daarbij was de camper zeer compleet, aan alles was gedacht om een goede tijd mee door te brengen. Job was goed bereikbaar tijdens onze vakantie wanneer wij vragen hadden. Wij hebben een supertijd gehad met deze te gekke volkswagen t2 camper, en gaan dit zeker nogmaals plannen.

over de camper van Job

Deze heerlijke paar dagen weg voelden een eeuwigheid. Prima camper, van alle gemakken voorzien. Een aanrader om mee op pad te gaan. Schoon en comfortabel. Zeer goede en hulpvaardige verhuurder/gastheer.

over de camper van Maarten

Ideale camper om mee te toeren en om je huisje bij je te hebben op de camping. Van alle gemakken voorzien. Contact met zowel eigenaar Maarten als met Camptoo was super. Echt netjes!

over de caravan van Peter

De Vakantie met de gehuurde caravan van Peter was een klinkend succes! Keurige in z.g.a.n. staat verkerende caravan met alles aanwezig wat je tijdens de vakantie nodig hebt. Peter is betrouwbaar komt zijn afspraken na, makkelijk in de omgang en contacten verliepen prima, kortom zeer aan te bevelen. Peter nogmaals dank!

over de camper van Andy

Het was voor ons de 1e keer dat we met een Camper op vakantie gingen. We wilden het gewoon een keer ervaren. Het is goed bevallen. Veel vrijheid in de keuze van standplaatsen en alles bij de hand. We hebben veel geleerd van wat het betekent om met een Camper op stap te gaan. Andy stond altijd voor ons klaar.

over de caravan van Jos

Wij hebben genoten van onze dagen met deze caravan. Dit is een ruime caravan waarbij al het nodige aanwezig is. Ruim van binnen met 5 slaapplaatsen. Wij werden goed op weg geholpen door Jos en de communicatie was transparant en open.

over de caravan van Renso

We hebben een super weekend gehad. De afhandeling via camptoo en het contact met Renso was prettig. Aan alles was gedacht! Prima caravan voor een gezin met twee kleine kindjes.

over de camper van Martin

Beste Martin, Bedankt voor het gebruik van jou camper. Het was mijn eerste ervaring met een camper, zeker voor herhaling vatbaar. We hebben comfortabel 10.000 km gereden. Vooral de krachtige drie liter motor heeft er voor gezorgd dat we makkelijk door de pyreneen en alpen kwamen. Het is een leuke stoer bus om te zien. Enige aanmerking: Zet er een zonnepaneel op, dat maakt dat je niet afhankelijk bent van campings voor stroom. vriendelijke groet

over de camper van Karim

De perfecte Camper om op reis mee te gaan! Na een korte , maar bondige rondleiding van Karim doorheen de camper waren we klaar om te gaan! Voorzien van alles wat nodig is, met zelfs leuke extraatjes! Een aanrader voor iedereen! Of je nu met familie, of vrienden weg bent!

over de camper van Sander

De ontmoeting, communicatie en afhandeling met Sander is eigenlijk het begin van onze trip geweest. Een schitterende bus T3 trok veel bekijks maar vooral genieten. Dat is dan ook goed gelukt. 100% tevreden en beslist aan te raden! ☀️

over de caravan van Daisy

Daisy is erg behulpzaam. Alles was prima in orde en de formulieren al ingevuld. We hebben fijn gekampeerd. Voor 4 volwassene zijn de stapelbedjes wat klein. Grote bed was prima. Dus voor een gezin met 2 kinderen een fijne caravan.

over de camper van Bert

We hebben een heerlijke vakantie gehad met Bert zijn camper. De verhuur verliep soepel, Bert is een fijne verhuurder, die meedenkt en niet moeilijk doet. De camper was prima in orde.

over de caravan van Roy

Het contact verliep heel goed. Zeer vriendelijk en alles goed geregeld. Het is een oudere caravan, maar ziet er nog heel goed uit. Zeer compleet. Al meet al voor ons een goede ervaring met Roy

over de camper van René

We hebben een goeie tijd gehad in de camper van Rene! Rene stelt zich flexibel op en snelle en plezierige communicatie. Heldere check-in en instructies en alles goed op orde. Camper is comfortabel en van alle gemakken voorzien, alles functioneerde goed en verder alle charme van deze camper verwacht. Het was voor ons de eerste keer op pad met een camper en door deze goede ervaring absoluut voor herhaling vatbaar!

over de camper van Danikurt

We hebben een heel fijn weekend gehad met deze camper. Hij was netjes en de verhuurder was erg behulpzaam en flexibel. Ook met het terugbrengen. Kortom, ik zou hem graag nog eens huren :)

over de camper van Joeri

Prima camper waarin net geïnvesteerd was met een aantal vernieuwingen. Klein euvel met de frigo, maar daar ging Joeri meteen mee aan de slag. Uitstekende uitleg en vlotte /correcte afhandeling. Voor de kids was het balen dat we hem terug moesten brengen.

over de caravan van Anna

De Caravan is precies zoals beschreven: klein, maar fijn. De caravan verkeerd in goede staat en is bijzonder fris en schoon van binnen. Geen muffe geurtjes of vieze bekleding. De verhuurder was in mijn geval bijzonder flexibel wat betreft ophalen en inleveren van de caravan.

over de caravan van Karin

In een woord fantastisch goede uitleg fijn geholpen alleen dat alles van Tupperware is vinden wij iets minder vooral het bestek en de glazen maar dat zijn we ook niet gewend maar voor de rest top een aanrader voor iedereen gr Willemien

over de camper van Huib

Wij hebben een weekend in Nederland gekampeerd in deze degelijke en schone camper die van alle gemakken voorzien is (zelfs van een tv-tje!). Huib hebben wij als een betrokken en betrouwbare verhuurder ervaren die snel reageert op berichten, telefonisch goed bereikbaar is en ruim de tijd neemt om uit te leggen hoe alles werkt.

over de caravan van Sandra

Bedankt Sandra en Arno, Wij zijn met deze caravan op pad geweest met onze 3 kleine kindjes die heerlijk, warm en droog hebben geslapen en wij zelf ook! De caravan is ruim en compleet ingericht, heel fijn. Alles is netjes en verzorgt en je kunt zorgeloos op pad. Arno en Sandra zijn gemakkelijk in het contact en flexibel. Al met al een heerlijke mini-vakantie gehad!

over de camper van Willem

Wij hebben een hele leuke vakantie gehad met de camper van Willem, de Wi-Go. De Wi-Go heeft een goede motor en brengt je dus overal waar je naartoe wilt. Hij komt met alle gemakken, onder andere een lekker bed, een luifel bij regen, een fornuis en een koelkast. Willem is een fijne verhuurder, hij zet het vakantieplezier van de huurder voorop. Dat bleek toen we wat technische problemen hadden met de camper, het contact daarover was fijn. Al met al een aanrader en garantie op een leuke vakantie!

over de camper van Stefan En Gerda

Het huren, ophalen én terugbrengen van de camper van Stefan (en Gerda) ging ontzettend makkelijk en zonder problemen. Het is een zeer uitgebreide camper met meer dan genoeg ruimte. Bovendien ideaal dat je op elk gewenst moment je telefoon kunt opladen. :) Absoluut een aanrader, nogmaals veel dank voor het huren!

over de camper van Jelle

Het was een fantastisch avontuur om samen met mijn dochtertje van twee op pad te gaan met Tintin. Hij reed super en we sliepen er heerlijk in. Ideaal zo’n babybedje bovenin. Verder zat alles erin wat ik nodig had. Jelle en Carlijn zijn heel vriendelijk. Ze namen de tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen, ze reageerden snel op mijn berichtjes en ze hielpen me zelfs met het tillen van de tassen. Kortom, Tintin is zeer aan te bevelen voor iedereen die een fijne camper-ervaring wil beleven!

over de camper van Abke

Geweldige bus , echt het intieme gevoel van vrijheid... en Abke en Wouter zijn leuke mensen. Die voortent opzetten is wel een puzzel maar je krijgt meteen antwoord als je vragen hebt.

over de caravan van Patrick

Beste Patrick, Wij hebben een hele leuke en goede vakantie gehad met jou caravan. Alles zit er bij en hij helemaal verzorgd aangeleverd. Vooral de ruimte in de caravan en de goede matrassen zijn

over de camper van Henri

De camper van Henri was voor ons heel fijn om als verblijf te hebben tijdens Retropop. Wat mij verbaasde was de grootte van de luifel, voor mij leek deze op de foto voor mijn gevoel kleiner, maar in werkelijkheid dus groter. Een camper met alles erop en eraan, niks ontbrak. Prima verhuurder ook!!

over de camper van Tonie

Wat een heerlijke gezellige camper! Werkelijk alles is aanwezig, dus koken, cappucino’s maken, alles kan! Wij hebben twee nachten top geslapen samen met onze kleine man van 4 maanden oud. En Tonie en zijn vrouw zijn geweldig. Super gastvrij en behulpzaam. Het is dat wij nu overtuigt zijn en zelf een camper willen kopen, maar anders waren we zeker nog eens met deze gezellige wagen op pad gegaan.

over de camper van Dirk

We hebben een fantastische vakantie gehad. Natuurlijk is de camper niet gloednieuw en zijn er wat kleine mankementen opgetreden en zijn de rijeigenschappen wat gedateerd, maar niets noemenswaardigs dat onze vakantie beïnvloed heeft. Voor een ongecompliceerde vakantie met een camper waar alles op en aan zit, is deze camper beslist aan te raden!

over de camper van A

Een heerlijke week gehad met de camper van Pim en Marianne. Nog nooit met een camper weg geweest. 1865 kilometer in 6 dagen Naar Denemarken gereden me een gangetje van 80 km/uur. Met een camper die van alle gemakken is voorzien is dit een hele relaxte vakantie geworden met een oud beestje van 25 jaar oud dat het nog prima doet.

over de camper van Lorenz

Hoi Lorenz, Wij hebben een fantastische week gehad in de Elzas en Vogezen, door het prachtige weer, maar zeker ook door jouw fijne, uitstekend uitgeruste camper! Werkelijk alles is aanwezig! Ook het contact verliep uitermate goed. Dank daarvoor! Het was TOP!

over de camper van Koos

De camper was perfect de bedden waren goed en de camper was gewoonn perfect we hebben er van genoten en als we volgend jaar weer gaan huren we hem weer. Gr, perry

over de caravan van Gerrit

We zijn een week met de caravan van gerrit weggeweest naar Engeland en hebben een super vakantie gehad mede dankzij de caravan waar werkelijk alles op en in zat.Een echte aanrader,wij gaan er zeker weer gebruik van maken

over de camper van Marjon

Tien dagen deze camper gehuurd. Compleet ingericht. Eigen spullen inladen en vakantie! Leuke eigenaren die servicegericht zijn. Dat was heel fijn. De camper is goed bevallen en een extra pluspunt is dat de camper goed meerijdt in het verkeer. Kortom prima camper!!

over de camper van Bianca

Prettige flexibele mensen om mee te werken voor het verhuur van het vw busje. Het busje is echt even terug in de tijd voor een geweldige (reis)ervaring.

over de camper van Geert

Noorwegen is een prachtig mooi land. We hebben fantastisch mooi weer gehad, En jullie Trots heeft ons overal gebracht waar wij graag heen wilden. Veel zon en ook veel sneeuw gezien. Jan en Maaike

over de caravan van Richard

Ik kan terugkijken op een fijne kampeerweek in de fijne caravan van Richard op mijn favoriete plek aan het water. Mijn contacten met Richard waren prima! De kwaliteit van de caravan is goed en ik heb Richard ook enkele tips mee gegeven, zoals het uitbreiden van de inventarislijst omdat er veel meer inventaris aanwezig is dan genoemd. Ik heb de caravan mede geselecteerd op de prettige indeling én dat mijn hond welkom was. Kortom: ik kan een vakantie met deze caravan zeker aanraden!Hartelijke groet van Hetty en cockerdame Lune

over de camper van Marcel

Het bleek inderdaad nogal een oude camper... Je hebt even tijd nodig om de versnellingsbak te leren kennen. En je dient je in te stellen op maximaal 80 km p.u. Hier en daar laten wat gordijntjes los of een afdekkapje van de handrem, ach. Ook het oliepeil moet je regelmatig controleren. En de voorstoelen kregen we niet gedraaid. Maar hij rijdt verder prima, met een prachtig sonoor geluid. En onze hond had het prima naar haar zin. Wat wel fijn zou zijn, is als Marcel wat meer de tijd neemt voor instructie/uitleg....

over de camper van Jerry & Melina

Met recht kan deze camper Popeye genoemd worden. Met gemak trok ie de trailer met onze 2 motoren erop over de soms wel pittig weggetjes. We hebben 3 weken regen gehad, maar dankzij de uitstekende luifel hebben we nog lekker buiten kunnen leven en was de bus ideaal. Zelfs als je op de parkeerplaats van de camping moet overnachten omdat we te laat voor de slagboom waren. Je huis is, waar je de camper neerzet. De bus voelde als in nieuwe staat. Ook het contact met Jerry verliep soepel.

over de camper van Albert Jan

Op 25 mei 2018 camper opgehaald in Staphorst. Ontvangst en uitleg over de camper door Albert Jan zeer vriendelijk en professioneel. Camper rijdt fantastisch en is van alle gemakken voorzien. Wij hebben in de camper niets gemist. Als beginnend camper rijder een fantastische ervaring en voor herhaling vatbaar. Albert Jan bedankt voor deze ervaring met jou camper. Met vriendelijke groet René Nicole en de hond Kismet.

over de camper van Jan

Voor het eerst met een camper op pad , en we zijn compleet verliefd :-) Het contact met jan was erg prettig , we voelden ons welkom om vooraf te gaan kijken zodat onze vakantie pret vooraf kon beginnen . jan is meedenkend en reageerd meteen , en hij zet goeie koffie :-) De camper was top ! Erg fijn zijn de 2 aparte bedden . De camper is groot genoeg en ook makkelijk in dorpjes , erg fijn is de fietsen drager die elektrische fietsen kan dragen , de camper rijd erg fijn en is van alle gemakken voorzien . Kortom : zeer zeker voor herhaling vatbaar !

over de camper van Karin

Het was een mooi vakantie week met een zeer mooi camper die mooi is ingericht en van niet ontbreekt ee is zeker voor herhaling vatbaar en een zeer goed uitleg van de eigenaar voor vertrek we hebben er zeer van genoten

over de camper van Walter

We wilden een vrije vakantie, in zuid-europa. Nou dat is het ook wel geworden. s'ochtends wisten we meestal nog niet waar we die avond gingen slapen. Enkel een bezoek aan kennissen in Triest was ingepland. Het gaf echt een back to basics gevoel. Wel is het soms wat behelpen in een kleine camper, maar dat was een bewuste keuze. Misschien volgend jaar een rondje Griekenland

over de camper van Steffen

Steffen's bus was schoon, praktisch en goed gericht voor ons tripje. Voor twee is het prima slapen, mar zelf drie lukt met een betje wringen en passen. De bus had een leuke custom made look and feel en had ook een eigen karakter.

over de camper van Gerrit

Bij afhalen camper kreeg ik uitstekende toelichting en konden al mijn vragen goed beantwoord worden. De camper is meer dan uitstekend bevallen. Hij reed goed, was zeer goed onderhouden en de inventaris was optimaal. Een paar tips gegeven voor nog handiger gebruik.

over de camper van Eddy

Het kamperen met de sloop 2 is ons goed bevallen. Eigenaar Eddy heeft alles vooraf goed uitgelegd. Fijne camper om mee te rijden. Niet te groot en lekker wendbaar. Alleen is het 3e bed voorin niet groot genoeg voor een volwassene. maar een klein kindje zou er prima kunnen slapen.

over de camper van Gerda

Wij hebben bij Gerda, een leuke camper gehuurd, waar we mee naar de Mon Vertoux zijn geweest om onze dochter te verrassen op de top bij haar beklimming voor Joint 4 Energy. Het was een geweldige camper, en de afspraken met Gerda over het ophalen en inleveren waren zeer prettig en gezellig. Een aanrader voor iedereen die van een geweldige vakantie in een leuke betaalbare camper wil hebben.

over de camper van Els

We hebben een heerlijke vakantie gehad met de bus van Els en Emiel. Aardig wat bekijks onderweg en lekker terug zwaaien naar de andere oude busjes onderweg. De bus is wat gedateerd maar daar kies je dan ook voor. Het ophalen liep gesmeerd. De wagen wordt helder aan je uitgelegd en met een half uur kun je vertrekken. De auto mochten we bij Els op het erf achterlaten, wat ik een top service vind. Lekker relaxed op pad dus. Dit was onze eerste keer dat we bij Camptoo een camper hebben gehuurd kijken er met een positief gevoel op terug!

over de caravan van Bart & Cora

Wij hebben erg genoten van onze vakantie met de caravan van Bart en Cora. De caravan was keurig schoon en in goede staat. Daarnaast hebben ze uitgebreid de tijd genomen bij het ophalen om alles uit te leggen. Ook een uitgebreide uitleg over hoe de voortent snel kan worden opgezet. Contact liep soepel en de volgende keer zouden we heel graag weer de caravan van Bart en Cora willen huren! Alles was aanwezig wat je maar nodig hebt op vakantie, echt top geregeld!! Bedankt voor alles!

over de camper van Peter

was voor het eerst, het rijden erin was even wennen maar verder geen probleem, verder was de camper goed verzorgt en volledig ingericht , waren paar kleine mankementen die persoonlijk zijn besproken verder een erg leuke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar

over F.

Tijdens de huurperiode is er wat schade ontstaan, deze werd door de huurder netjes gemeld en een deel (kapot neuswiel) werd tijdens dhr. zijn vakantie ter plekke door hem hersteld. Toen de caravan terug werd gebracht is er het een en ander snel verrekend, er is dan ook geen verdere aanspraak gemaakt op borgkosten en dergelijke.

over Rolf

Vooraf, tijdens en erna hebben wij goed contact en overleg met elkaar gehad. Fijne huurders die wij onze caravan in vertrouwen 6 weken hebben meegegeven.

over J

Wij hebben onze camper met een goed gevoel aan jullie meegegeven, en deze ook met een goed gevoel weer teruggekregen. Fijn om zoveel zorgvuldigheid te ervaren! Dank voor deze positieve eerste verhuurervaring! Joop en Adrie

over Pieter

Zeer vriendelijke voorname mensen. Camper is tijdig en netjes gepoetst terug gebracht. Je kan je camper met een gerust hart meegeven met Pieter en zijn vrouw.

over Albert

Heel prettig verlopen met Albert. De overdrachten liepen soepel, vlot en in een ontspannen sfeer. Gedurende de vakantie heb ik een aantal keren, met tevredenheid, contact gehad met Albert. een modelhuurder, zo zou ik alle huurders willen.

over Sijmen

Sijmen was een enthousiaste huurder! Leuk om te horen hoe hij genoten heeft van de caravan. Helder in afspraken maken en de caravan is in prima staat terug gekomen :)

over Jip

Jip en Maurits waren super gasten. Ze hadden zich erg goed voorbereid, oa met behulp van mijn info, maar zelf hadden ze ook de leukste plekjes opgezocht en op een kaart genoteerd. Die voorbereiding zorgt ervoor dat je echt veel leuke plekjes kunt zien in relatief weinig tijd, en dat is dan hun eerste keer Ibiza... ze hebben super genoten en willen graag een keertje terugkomen, hun advies : Ontdek Ibiza met een camper

over Matthijs

Matthijs was een hele vriendelijke en enthousiaste huurder. De camper is weer helemaal goed en schoon terug gebracht. Goede ervaringen met de verhuur aan Matthijs. Matthijs mag zeker de camper nog een keer huren.

over Martien

Martien heeft de camper 3 weken meegehad en heeft de camper vandaag keurig schoon ingeleverd. Een ervaren chauffeur en camperparkeerplaats die zorgvuldig met onze camper is omgegaan en steeds alles goed heeft overlegd, aangezien hij wat pech heeft gehad. Hij is handig en heeft verstand van campers.

over Peter

Peter was mijn allereerste huurder, camper met een klein hartje meegegeven, niet omwille van Peter hoor, maar tis toch een deel van je materiaal waar je hard voor/aan gewerkt hebt... Ik hoop dat alle volgende ervaringen even positief mogen uitdraaien! Huurder eerste klas!

over Nico

Ik ben erg tevreden over hoe Nico met de camper is omgegaan. En de camper zag er bij terugkomst net zo uit als bij vertrek. Had netjes een lijstje gemaakt met wat stuk was, o.a. twee glazen en een bord. En tevens wat tips gegeven om bij de inventaris toe te voegen.

over Cas

CAS heeft onze camper gehuurd voor een trip naar Zeeland. De communicatie ging erg prettig. We hebben meerdere leuke foto’s gekregen van onze camper op mooie plekken. Ook enkele suggesties van Cas hoe we de inventaris completer kunnen maken waren erg nuttig. Al met al een prima huurder!

over George

Wij hebben het als prima ervaren met het verhuren aan George en zijn vrouw .Alles was keurig netjes perfect!Een heel klein minpuntje was dat alles verplaatst was ,dus dat was even zoeken maar we zijn er uit gekomen . Dus je kunt met een gerust hart je camper verhuren aan George en zijn vrouw.

over Rian

Het was een prettige ervaring mijn camper aan Rian te verhuren. Voor de huur periode is Rian langs gekomen om alvast kennis te maken en proef te rijden met de camper. De gemaakte afspraken werden keurig nagekomen. De camper kwam heel netjes en schoon weer terug. Ik zou de camper zeker nog eens aan haar verhuren.

over Rijkus

Een camper verhuren aan Rijkus en Geartsje zou ik iedereen aanraden. Gezellig enthousiast stel. Relaxed. Camper kwam perfect terug. Geartsje, Rijkus, nogmaals bedankt voor de goede zorgen voor mijn camper.

over Teun

Vanaf de eerste contacten via de mail tot en met het weer terug brengen van de camper, hebben Teun en ik een uitstekend contact gehad. Dat kan ik zeggen omdat er helaas wat pech dingetjes waren waar èn Camptoo èn ik Teun goed erdoorheen hebben kunnen helpen. Dan kun je met recht zeggen dat het ok was.

over Inge

Verhuur aan Inge was top. Prettig contact en camper kwam netjes en schoon terug. Aangezien ik niet thuis was heeft ze later nog per mail het overdracht formulier getekend. Fijn!

over Roel

Wat een relaxte huurders! Enige tegenslag op de heenweg gehad, actie ondernomen en door om te genieten van het weekend. Goed voor de camper en de spullen. Tot een vokgende keer!

over Gerrie

Beste, Het contact met Gerrie verliep erg soepel, ze was zeer te spreken over onze camper. Het weekend Frankrijk met de camper was haar zeergoed bevallen. Ze heeft de camper weer ingeleverd zoals ze hem mee gekregen heeft, Omdat dit voor ons pas de 2e keer is dat we de camper verhuurd hebben zijn we erg blij met Gerrie als huurder..

over Henk

Altijd leuk om zo een enthousiaste huurders over de vloer te krijgen die na de huur van Herveeke overtuigd zijn om zelf een camper te kopen. Herveeke kwam spic en span terug thuis met blije huurders. Bedankt Henk & Kristien om zo goed voor Hervé te zorgen! We zien jullie alsnog graag terug! Sylvie & Dirk

over Michael

Zeer enthousiaste huurders, leuk dat mensen zo kunnen genieten van onze camper. Meer dan keurig schoon retour met nog een bos bloemen er bij zelfs, het moet niet gekker worden.

over José

Jose is een uitermate nette huurder.Ik heb dan ook geen seconde getwijfeld dat ik de camper in een nette staat terug zou krijgen. Ook heel leuk in de omgang en komt de gemaakte afspraken goed na. Kortom een ideale huurder.

over Hennie

Vooraf hadden we al kennis gemaakt met Hennie en Kitty. Zeer vriendelijke huurders, die de camper keurig netjes en op de afgesproken tijd hebben terug gebracht!

over Marijn

Aan Marijn heb ik, voor de eerste keer, met volle vertrouwen mijn camper verhuurd. Hij kan zo'n groot apparaat goed besturen en ik vond het erg prettig dat hij mij af en toe op de hoogte hield hoe de reis verliep. Communicatie verliep snel en het is een aardige vent!

over Mandy

Mandy en haar vriend waren voor ons hele fijne huurders. Ze waren de eersten aan wie we onze camperbus meegaven, dus het was spannend. Het contact verliep soepel, ze waren enthousiast & betrouwbaar en ze brachten de bus in keurige staat weer thuis. Kortom: we zouden Mandy als huurder van harte aanbevelen!

over Kees

Kees is perfecte huurder, gaat netjes met de camper om en levert hem weer netjes in. Daarnaast was het een gezellig reisgezelschap en de hond kon het goed vinden met die van ons. :-)

over Enno

Enno heeft onze camper gehuurd. Hij en z’n vrouw zijn fijne, nette en rustige huurders. Ze hadden een paar mooie tips voor ons bij thuiskomst. Aan zulke huurders willen wij onze camper wel vaker meegeven.

over Dimph

fijne huurders met positieve kritiek waar je als verhuurder veel aan hebt. Dankzij hun ervaringen heb ik de uitrusting van de buscampers verbeterd voor mij maar zeker voor toekomstige huurders. bedankt Dimph

over Huub

Hallo Huub, Fijn dat je hebt genoten van je vakantie in onze buscamper. Je gaf aan dat de airco niet werkte, ik heb dit nalaten kijken en laten repareren. Gr. Ben

over Floor

met Floor en je Jeroen hadden we super huurders voor onze camper gaan zeer netjes met andermans spullen om . ook het contact was zeer goed . zeer leuke enthousiaste mensen.

over Madeleine

Deze mevrouw had nergens tijd voor, geen enkele uitleg. Dus mij 3x gemailt waar alles zit en hoe het werkte, verder door alle haast schade gemaakt erg vervelend. Bij terug komst nergens tijd voor en slecht achter gelaten. Jammer.

over Martin

Wat een geweldige mensen. Hier kun je gerust je camper aan meegeven. Martin en Maud zijn super vriendelijk en fijn in de omgang. Inmiddels ervaren camperaars. We kregen de camper bijna netter terug dan we hem uitgegeven hadden. Top. Hopelijk tot ziens!

over Frans

Frans was een prettige huurder. Hij huurde voor iemand anders, dus was het niet te controleren of een kleine aanmerking juist was. Wij vonden van niet. Verder prima contact..

over Judith

Judith en haar man kwamen samen met de kinderen de camper ophalen. Ze waren ontzettend enthousiast om voor het eerst met camper op pad te gaan. Leuke spontane mensen!! En het is ze goed bevallen, wie weet nog een keer

over Thera

Thera is een enthousiaste en vrolijke dame die zeer zuinig met je spullen omgaat. Zeer geïnteresseerd in hoe alles werkt. Ze heeft met veel plezier onze camper gehuurd en wil vaker met campers op reis. Wij verhuren onze camper graag weer aan Thera en haar vriendinnen.

over Jan

Jan bedankt voor feedback over de radio en de spiegel we hebben er van daag een nieuwe radio in gezet helemaal 2018 en de spiegel vast gezet hoop je volgend jaar weer te mogen begroeten gr Maarten

over Bob

Van overdracht bij het ophalen tot het terugbrengen is allemaal goed verlopen. Ons brilliand ideas boekje was weer zeer positief ingevuld. Dat doet altijd goed om terug te lezen. Zo ook weer onze uitgebreide informatie en handleiding map geeft de huurder een goed overzicht van hoe alles werkt. Dit voorkomt weer telefoontjes

over Mandy

5 meiden gaan een weekendje kamperen met de camper. Ze hebben volgens mij veel plezier gehad en dat is toch waar het allemasl om draait. Gemakkelijke communicatie en de camper tip top weer teruggebracht. Ze mogen zo weer een weekend weg met mijn camper.

over Taeke

Geen problemen, netjes de tijd genomen om deze op te halen en uiteraard weer terug te brengen. Ook melding gemaakt van klein scheurtje in de tent (kan gebeuren) dus netjes.

over Ludo

Ludo en Jacqueline zijn fijne huurders, die mijn 35 jaar oude Kip met respect hebben behandeld op hun eerste caravanreis, naar Duitsland. Ze zijn kritisch, denken mee, houden zich aan afspraken en communiceren helder. Je kunt je caravan rustig meegeven!

over Henk

Zeer prettige huurders. Gingen de eerste keer met de caravan op pad en kwamen twee kleine dingen tegen deze werden mede dankzij de huurders goed opgelost. Zij krijgen hem de volgende keer weer zo mee.

over Wim

Nette huurders die caravan voor een lang weekend hebben gebruikt. Caravan kwam weer keurig schoon terug. Een kleine beschadiging aan het interieur werd eerlijk gemeld. We lenen met een gerust hart de caravan nog een keer aan deze familie !

over Robin

Het was spannend voor mij omdat Robin en Karin mijn eerste huurders waren. Maar direct al na de kennismaking was het gevoel goed en dat bleek ook wel te kloppen . Robin en Karin hebben een fijne week gehad ,het was voor hen ook de eerste keer dat zij een camper huurde. En voor mij was het superleuk om mn camper te huren aan zulke lieve mensen die er enorm van genoten hebben en mn bus ook weer ongeschonden en schoon hebben teruggebracht !

over Sipke

Sipke en Petra waren hele enthousiaste positieve nette gebruikers van onze caravan. We hebben de caravan gebracht en gehaald      plus de luifel opgezet en afgebroken. Het was een hele klus maar  het   ging goed! We kregen zelfs eten aangeboden!

over Erik

Het verhuren aan Erik is mij minder goed bevallen, de caravan is niet terug gekomen zoals ik hem mee had gegeven, ze hebben de caravan gebruikt voor een afscheidsfeestje....niet gepoetst , Verkoelingsrooster van de koelkast aan de buitenkant was verdwenen en een rolgordijn was kapot.......Nu wil Erik alleen het rooster vergoeden omdat ik dit alleen opgemerkt had met het terug brengen.......Camptoo doet ook verder niets dan het geld voor de rooster inhouden van de borg, jammer allemaal!

over Bart

Even een persoonlijke noot dan onzerzijds. Eerst vonden wij het een beetje eng om ons persoonlijk bezit uit te lenen. Je weet tenslotte nooit wie er in jouw caravan komt en hoe zij het weer achter laten. Maar deze zorg was geheel onterecht. Wij werden door Camptoo echt ontzorgd en gerustgesteld. Zeker een aanbeveling aan mijn vrienden. Totdat de caravan verkocht is, blijft hij lekker bij jullie in de verhuur. Nogmaals bedankt voor het ontzorgen. gr.

over Eh

Zeer prettige mensen om contact mee te hebben en ze hebben enorm goed voor de camper gezorgd. Hij was zelfs misschien nog frisser van binnen toen hij terug kwam dan toen ik hem meegaf :) snel contact en ik kreeg zelfs geregeld updates en foto’s. Alles tiptop dus! :)

over Claudio

Grazie Claudio, Ho trovato Bello e speciale che tu come primo inquilino hai Le tu radici dall’area in cui sono stato campeggio per 34 anni. Dank Claudio, een leuke en bijzondere ontmoeting. Geboren en getogen in caldonazzo. Het meer waar ik al 34 jaar kampeer. Alles weer netjes ingeleverd en wie weet tot een volgende keer. Ciao

over Gaby

De verhuur is goed verlopen, het waren leuke mensen en we hadden er volop vertrouwen in toen ze weggingen. Ze hebben een leuke tijd gehad, de camper zag er netjes uit toen ze terugkwamen, het was voor ons de eerste keer dat we hem verhuurden, dat was spannend, maar we waren erg tevreden,top!

over Willem

Willem is een ervaren kampeerder en heeft aan een half woord genoeg. De communicatie verliep goed en na 2 weken is de caravan weer netjes en schoon terug gebracht.

over Joris

Het uitlenen van de Eriba is prima verlopen. Voor beide kanten volgens mij. Joris is even wezen kijken laatst. Na uitleg een inventarislijst gestuurd voor een totaaloverzicht van de caravan. Alles is gemoedelijk gegaan. Voor herhaling vatbaar. Groet, en nogmaals bedankt Joris.

over Melany

Hele relaxte dames die zichtbaar erg genoten hebben van ruim 1000 veilige en probleemloze kilometers. Tijdens hun reis door België en de Duitse Eifel is er nog wat contact geweest via WhatsApp wat erg prettig en snel verliep. Onze buscamper in weer netjes teruggebracht!

over Peter

Peter en Teun waren fijne huurders, welke netjes en goed zijn omgegaan met onze camper. De feedback op onze camper was goed om te horen. De camper is weer heel netjes schoon ingeleverd, dat waarderen wij!

over Jolande

Jolande is een nette en vriendelijke huurder. Daarnaast heeft ze veel ervaring met het rijden met aanhangers. We hebben de caravan met een gerust hart meegegeven en hij kwam weer spik en span terug.

over Elke

Elke is duidelijk in haar communicatie en zij reageert vlot op de berichten. Wij hadden een fijn contact en ze heeft met haar familie genoten van haar vakantie in onze caravan. Ze heeft de caravan netjes achter gelaten volgens afspraak.

over Leon

Leon, bedankt voor het willen gebruiken van onze caravan. Bij terugkomst hebben we de inklapbare tafel samen kunnen herstellen. Het vaste bed bleek echter ook niet helemaal correct in elkaar te zitten. Jammer dat dit niet gemeld wordt. Daarnaast was hij toch niet helemaal schoon, terwijl hij nauwelijks gebruikt zou zijn..? De communicatie vooraf was goed. We hopen steeds dat tijdens/na afloop ons duidelijk wordt als er iets mankeert.

over Raymon

Afgelopen weekend de caravan voor het eerst verhuurd en alles is positief verlopen. Omdat we voor de eerste keer de carvan verhuurden was het ook wel een beetje spannend. Achteraf zijn we alleen maar positief, contact met huurders verliep soepel en voor ons was het fijn om te zien dat er netjes met de spullen werd omgegaan en alles schoon en netjes opgeruimd terug kwam! Kortom het was fijn om de caravan op deze wijze te kunnen verhuren!

over Evelyne

Super correcte aangename huurders, alles piekfijn achtergelaten en een plezier om naar hun reisverhaal te luisteren. Ze hebben blijkbaar van zodra ze vertrokken zijn met de mobilhome een reisgevoel gehad want blijkbaar niet op de geplande bestemming geraakt :-) . Vele groetjes Geert en Griet

over Désirée

Desiree ging met haar gezin kamperen op een camping midden in de Drentse bossen. We hadden voorafgaand aan de huurperiode al een paar keer prettig contact gehad via de mail. Ook aan het einde van de huurperiode elkaar nog even gezien en contact gehad via de app!

over Miranda

Miranda is een prima huurder. ze wilde mijn camper even huren om te kijken hoe deze beviel om in de toekomst eventueel zelf een dergelijk type aan te schaffen. heeft de camper supernetjes en schoon achtergelaten met zelfs nog een heel mooi zelf gemaakt creatief kunstwerkje wat ze met haar kids gemaakt heeft dat weekend en een mooi geplukt veld boeketje.

over Peter

Peter was een top huurder totaal geen moeilijkheden mee eerlijk, oprecht en had een leuke babbel En niet te vergeten zuinig op de caravan geweest Al bij al, een huurder die wederom zo mijn caravan mee krijgt

over Christian

Het was fijn Christian en Rosanne (en hun kleine van 3 maanden) als betrouwbare huurders te hebben. Ze hebben me nog een punt van aandacht gegeven, bedankt!

over Vera

Een nette huurder! Alles werd netjes en schoon ingeleverd. Als deze huurder van u wilt huren, hoeft u niet te twijfelen. Ik hoop dat ze nog eens bij mij huren.

over Tom

Hoi Tom, Fijn je via deze weg te leren kennen. Je was een toffe huurder die hopelijk ook een fijne tijd heeft kunnen doorbrengen in onze motorhome. Alles perect afgehandeld en voor herhaling varbaar. Groetjes, Kooen

over Sander

Beste Sander. je bent de eerste die de Mini Caravan van ons hebt gehuurd. en je was gelijk een gelukkig man. de foto's die je gestuurd hebt spreken van zelf. wij vonden je een fijne huurder en hopen dat er in de toekomst een vervolg komt. heel veel geluk en plezier toe gewenst. groetjes peter en mirjam

over Remko

Remko en Maaike waren vriendelijke huurders en ik heb geen enkel probleem met ze gehad. De camper was keurig schoon bij inleveren en de diesel was bijgevuld zoals afgesproken. Top!

over Han

Hoi Han, Vorige week heb je de caravan bij ons gehuurd. Ik vond en vind je een hele prettige en eerlijke huurder. Dat stel ik erg op prijs. De caravan heb ik met een gerust hart aan je meegegeven en dat zou ik zo een volgende keer weer doen! Groet Wendy

over Johan

Het contact met de huurder was prima. Hij heeft voor de tijd de camper gezien en de instructie verliep daardoor goed. Alle formaliteiten zijn voldaan en de afhandeling was ok.

over Luc

Het was erg leuk om te horen dat Luc en Isabella het zo naar hun zin hebben gehad met de camper tijdens hun gezinsvakantie met hun jongens. Het was vooraf erg makkelijk en duidelijk communiceren met Luc en ook was het fijn te merken dat ze met zorg omgingen met onze camper. We hebben het als zeer positief ervaren!

over Ineke

Ineke en haar partner waren zeer enthousiast om onze camper te gebruiken en zijn daar zorgvuldig mee omgegaan. Zij wilden op die manier enige camperervaring opdoen en overwegen mogelijk een kleine buscamper aan te schaffen. Wij kregen de indruk dat de missie is geslaagd.

over Rob

Beste Rob, wij hebben het contact tijdens de verhuur van onze caravan als prettig ervaren. Je wist ons te vinden met vragen en je hebt eerlijk melding gemaakt van een klein schade van een spiegeldeurtje. De caravan was netjes bij terug komst en we kregen zelfs een flesje wijn als dank!

over Song

De verhuur n Song is op zich goed gegaan. Helaas heeft hij 1 dag met pech gestaan. Na een paar handigheidjes is hij toch terug gekomen met de camper. VErde, op een kapot raam na is alles goed verlopen. MArco St-Nicolaas