Voordelig campers huren

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 100 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers


Reviews van medekampeerders

Superleuke fietsuitdaging gehad in Noorwegen. We hebben de lange afstandstocht Trondheim - Oslo met succes binnen de 24 uur gehaald!! We hadden voor deze tocht de camper bij Boris gereserveerd. De 7 persoons camper leek ons het ideale vervoermiddel voor deze trip. Vanaf het begin tot het einde verliep de samenwerking met Boris (en Camptoo) bijzonder prettig. De reservering verliep soepel en tijdens het ophalen in Bennebroek werden we meteen met koffie ontvangen en hebben we honderuit gebuurt over van alles en nog wat. De camper was volledig uitgerust, zag er uitstekend en schoon uit en voldeed tijdens de tocht prima. Onderweg informeerde Boris of hij nog ergens mee kon helpen. Prima toch! Ook bij terugkomst en oplevering verliep alles bijzonder prettig en soepel. Kortom ik heb Boris leren kennen als een uiterst betrouwbare en fijne vent. Prima contact en de camper beviel uitstekend!! Een aanrader! En Boris..., ik hoop dat je genoten hebt van de halve fles single malt whisky die we hebben laten staan!!!! :-)
Bekijk camper
We zijn naar Zeeland met de Kampeer van Julia
Dat was geweldig.
de kampeer is voorzien van alle benoddigheden
En ziet heel mooie er uit
Rijd heel goed en alles werk
We hebben heerlijk geslapen
Allen de auto stoelen zijn beetje Hard
Bekijk camper
Alles wat je nodig hebt is aan board. Goed geslapen, veel ruimte. Heel netjes.
Bekijk camper

In de media: