Voordelig campers huren

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 100 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers


Reviews van medekampeerders

Camper is super goed bevallen. Hij is goed uitgerust en van een hoop voorzien. Er mogen wel een paar stoelen bij.
Verder goed en leuk ontvangen door Christie.
Bekijk camper
Het was een geweldig weekend pinkpop! De camper was de kers op de taart! Super service,heerlijk de ruimte en netjes! Leo super bedankt! We weten je te vinden als we volgend jaar weer gaan!
Bekijk camper
Het was voor ons de eerste keer dat we een camper huurden via Camptoo, en die is ons uitstekend bevallen. Vanaf het eerste contact was Wim zeer behulpzaam en klantvriendelijk. We trokken veel bekijks tijdens ons weekendje Bospop met onze grappige camper, die verder prima voldeed. Volgende keer zullen we dan ook niet verder gaan zoeken, en direct contact opnemen met Wim
Bekijk camper

In de media: