Voordelig campers huren

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 100 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers


Reviews van medekampeerders

We hebben een heerlijk festivalweekend gehad met het stoere campertje van Maaike en Jorrit. Het regen nu en dan wel waardoor we creatief met de kleine ruimte om moesten gaan. Het campertjes is prima voor 2 personen, zeker als je veel buiten bent.
Bekijk camper

Super leuke vakantie gehad in de brandweerwagen. Hij is ruim, van alle gemakken voorzien en de bedden sliepen goed. Zeker voor herhaling vatbaar!
Bekijk camper

Het contact met de eigenaren hebben wij als zeer prettig ervaren. Reageerden vlug op onze mails met vragen en we mochten vooraf aan de huurperiode de camper komen bekijken, we werden gastvrij ontvangen en kregen direct een uitgebreide uitleg over het hoe & wat van de camper. Het was voor ons de eerste keer dat we met een camper zouden weggaan, dus dit was voor ons heel prettig.

Onderweg hadden we een paar vragen, vaak over het werken van het een of ander, en daar hadden we zonder problemen telefonisch of per what's app contact over, fijn! Werd zeer gewaardeerd door ons!

De camper zelf is voorzien van ruime informatie over plekken waar je heen kan gaan, maar was ook overcompleet aan huisraad, stoelen, tafel, servies, tv, etc.

Wij zijn 19 dagen weggeweest in Frankrijk samen met onze twee jarige dochter, en het was een onvergetelijke ervaring die we graag nog eens over gaan doen ( maar wie weet dan met een eigen camper? ;-) Zo niet, dan hebben we een heel goed alternatief in deze camper gevonden)

Bekijk camper

In de media: