Voordelig campers huren

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers


Reviews van medekampeerders

We hebben de camper van Harm Jan een weekend geleend om te kijken hoe een camper bevalt - ook als het wat kouder is buiten. We hadden een prachtig weekend op de Veluwe, waar we op de wintercamping Beek en Hei hebben gestaan. Zodra je wegrijdt met de camper begint de vakantie. En met een dik dekbed of slaapzak is het ook als het buiten wat kouder is ('s nachts 4 graden) goed te doen. De elektrische kachel maakt veel goed in de camper.

De camper van Harm Jan ziet er, gegeven de leeftijd, nog heel goed en schoon uit. Er zijn al veel spullen aanwezig in de camper, waardoor je 'm makkelijk "zo even" mee kan nemen.

Het overleg met Harm Jan was zeer prettig. Hij heeft ons goed wegwijs gemaakt in de bus. Zijn ervaringen helpen ons weer in onze afweging om zelf ook een camperbus te kopen.
Bekijk camper

Geweldige "short break" gehad met een zéér nette camper en een vriendelijke begeleiding/afhandeling. Cker de moeite waard om nogmaals te boeken!! Gr. Theunis & Yvonne.
Bekijk camper

In augustus 2017 zijn wij met deze fijne camper naar Noorwegen geweest. De camper was zeker krachtig genoeg om steile bergpassen (oa de Stalheimskleiva!) te rijden.

Ons reisgezelschap bestaat uit twee kinderen (4&8 jaar) en twee volwassenen. De camper voldeed voor ons prima aan de gewenste eisen. Erg prettig dat er vaste bedden in zitten en je niet alles hoeft te verbouwen elke nacht.
Relatief weinig kast ruimte (1 hangkast) voor kleding waardoor wij er voor hebben gekozen om onze kleding in hand bagage koffertjes te verpakken (heb je gelijk een goeie grens aan wat je mee kunt nemen want je neemt vaak teveel mee) en die hebben wij tijdens de reis aan het voeteneind van ons bed gelegd. In de nacht haalden wij onze koffertjes weg maar voor onze kleine mannen konden de koffertjes gewoon op bed blijven liggen.

De doucheruimte hebben wij benut als opslag voor boodschappen dus hebben wij de douche niet gebruikt. Al zag het er wel uitnodigend uit voor in geval van nood. Wij hebben vaak op campings overnacht dus dan kies je toch eerder voor een campingdouche.

Weinig tot geen inventaris aanwezig waar ik van op de hoogte was van tevoren dus zelf eea aan campingservies aangeschaft en wat uit eigen keuken mee genomen. Stoelen en tafels ook zelf meegenomen. Wel enkel ruimte hiervoor onder het stapelbed waardoor je niet alle vormen en maten campingstoelen en tafels kunt meenemen. Mits je het onderste bed niet gebruikt dan.

Een reservesleutel zou geen overbodige luxe zijn. Eigenaren staan open voor tips en ideeën en reageren snel wanneer er een vraag is.

Al met al zijn wij zeer tevreden over onze eerste camperervaring via Camptoo en bij deze adverteerder! Zeker voor herhaling vatbaar!
Bekijk camper

In de media: