Voordelig campers huren

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 100 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers


Reviews van medekampeerders

Prima camper. Leuk om met het gezin of met een groep vrienden mee op vakantie te gaan. De communicatie met de eigenaren was goed en verliep soepel.
Bekijk camper
Wij zijn in de herfstvakantie 2016 met de camper van Richard op pad geweest. Het is een ruime camper met rondzit, alkoofbed, extra bed/dinette, keuken, WC en wasgelegenheid, kachel en koken op LPG. Het is een camper op de basis van de MB 310, met 70 kW dieselmotor. Deze voldoet prima op de snelweg (max. 100-110 km/h) maar op de hellingen van Luxemburg gaat het wel wat langzamer. De luchtgeveerde bestuurder- en bijrijderstoel zitten super en maken het reizen zeer aangenaam, te meer omdat de kinderen achter op de rondzit DVD konden kijken. Richard had ons van tevoren een uitgebreide uitleg gegeven incl. proefrijden. De uitrusting is compleet, we hebben een heerlijke herfstvakantie gehad, niet in het laatst door het fantastische weer.
Bekijk camper
We hebben de vakantie met de camper heel leuk gevonden. Het was onze eerste keer met de camper op pad. Even wennen in het begin, maar daarna ben je snel thuis. Alles werkte prima. Het mooie is dat je snel weer weg bent en ergens anders kan installeren. Ook de trekkracht van de camper in de bergen was zeer prettig. Al met al een heel leuke ervaring. Naast de camper zelf, was het maken van afspraken met de verhuurders heel prettig en flexibel. Tevens kregen we een prima uitleg bij het vertrek. Absoluut een goeie manier voor ons om zo eens kennis te maken met een vakantie met een camper.

Groet, Stefan en Mariska.
Bekijk camper

In de media: