Grote camper huren

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 100 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers


Reviews van medekampeerders

De vakantie met de Sprinter is ons zeer goed bevallen. De Sprinter rijdt met gemak de prachtige bergen van Oost-Europa op en af, erg comfortabel.
Bekijk camper
De camper van Jan en Karin is werkelijk een geweldig ding! Alles wat je nodig hebt is aanwezig, ook dingen waar je zelf nooit aan zou denken. Die rare Fransen eisen alcoholtesters aan boord? In deze camper zijn ze d'r. Aluminiumfolie voor het bbq'en van een visje? Is er ook. Verbandtrommel? Yep. Kwaliteitsbibliotheekje met literatuur? Aanwezig. Lange lucifers voor een kampvuur? Zitten er in. Verzin het en je vindt het in deze prachtige camper!! Tot en met een state-of-the-art bbq met ventilator en usb (huh?)-aansluiting. Binnen 3 minuten heet en klaar voor gebruik.
Een goed onderhouden en perfect schone, luxe en moderne camper voor twee (drie kan), met inpandige fietsgarage, praktische douche en wc, driepits gasstel, spoelbak en goed (genoeg) werkende ijskast. Grote voordeel: een bed van 2 x 2 meter!!!
Een goed en soepel rijdende auto, die probleemloos een alpencolletje over trekt en zelfs in de smalste straatjes en steegjes past (echt waar, zelf geprobeerd).
Kortom, dit was genieten vanaf de eerste tot de laatste vakantiedag.
En daarbij komt: Jan en Karin zijn heel erg aardige mensen (echt waar, zelf geprobeerd). Ze geven een stortvloed aan heel erg nuttige tips (waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben), ze nemen ruim de tijd voor instructie (en eigenlijk werkt alles eenvoudig en vanzelf) en stoppen je vol met Brabantse gezelligheid, koffie en wat dies meer zij.
Als je een geweldige camper wilt, dan raad ik je aan te stoppen met zoeken. Je hebt 'm gevonden!!!
Groet,
Pieter
Bekijk camper
Beste Edward, Harm en Daniel,
Wat hebben wij een fantastisch weekend gehad met jullie gave camper. Het rijden met de camper was geweldig (haast moet je niet hebben...) en hij was compleet uitgerust.
Vooraf hadden we een duidelijke uitleg gekregen van Harm en het was erg makkelijk om afspraken met jullie te maken over het ophalen en terugbrengen van de camper.
Dit is zeker voor herhaling vatbaar!
Groetjes van Anne, Bo en Fleur
Bekijk camper

In de media: