Grote camper huren

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 100 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers


Reviews van medekampeerders

Nette wat oudere camper, maar prima in orde. Bedden zijn goed. Aardige verhuurders die je 24 uur per dag kan bellen voor vragen. We zullen vast nog een keer huren!
Bekijk camper
Het is een geweldige kennismaking met het op reis gaan in een camper. 2 nachten staan rondkijken en weer naar de volgende locatie en zo voorts.

Het ophalen en weer terug brengen bij de familie Dekker is heel gezellig weest bij terugkomst hebben ze belangstellend gevraagd hoe het is geweest en of we alles plaatsen hebben gezien die we van plan waren.

Kortom een hele goede ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

Bedankt Familie Dekker voor de goede uitleg en de snelle reactie op een vraag die nog per mail heb gesteld is toen we al onderweg waren.

Bekijk camper
Uitstekende, goed onderhouden, ruime 2 persoons camper voor een alleszins schappelijke prijs. Goed geoutilleerd, alles d'r op (o.a. fietsenrek) en d'r aan. Prima motor, stuurt en schakelt probleemloos. Kon er met m'n + 1.90 m overal recht op in staan. En dat vaste bed is ook een zegen. Roelf en echtgenote zijn aardige verhuurders. Kortom; een aanrader.
Bekijk camper

In de media: