Grote camper huren

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 100 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers


Reviews van medekampeerders

Very nice and powerful unit allows you to travel with the regular traffic very nicely.
The shower facility is not really designed for daily use but it is possible to use the showered on the outside of the vehicle.
Other then that everything was nice and comfortable.
Recommendation to the owner, add a strong board on the foot end of the bed to make it easier to climb on to.
Bekijk camper
Prima contact met Karin, soepel met afwijkende haal-en brengtijden. Complete camper waar we veel plezier van gehad hebben.
Bekijk camper
We zijn met z'n tweeën twee nachten weggeweest met deze camper en dat is ons uitstekend bevallen! De communicatie met de verhuurders verliep prettig en toen we de camper ophaalden stond er een heerlijk flesje prosecco voor ons klaar. De camper is van alle gemakken voorzien en heeft een praktische en ruime indeling. De camper is schoon en alles in de camper werkt goed. Als we zelf geen camper gingen kopen werden we zeker vaste huurders!
Bekijk camper

In de media: