Grote camper huren

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers


Reviews van medekampeerders

Mijn vrouw en ik zijn voor het eerst met een camper op pad gegaan. We hebben meteen maar een grote uitgekozen en het was een goede keus! We zijn maar een viertal dagen weggeweest maar het is ons goed bevallen. Ondanks de lengte viel er prima mee te rijden.
Genoeg comfort: grote bed achterin sliep prima,keukentje,toilet,verlichting, alles dik in orde! Eigenaar is vriendelijk en staat open voor tips.
Bekijk camper

Fijne camper, een paar jaartjes ouder maar rijdt super. Persoonlijk vinden wij een camper met airco in het rijgedeelte wel erg fijn en dat miste we soms een beetje (in de file bijvoorbeeld). Verder is de camper van alke gemakken voorzien en heeft het een vernuftigd koelsysteem voor als je op een plek staat.
Bekijk camper

Fijne camper waarmee we een fijn weekend hebben gehad.
Vooral veel slaapplaatsen voor 7 personen.
Compleet uitgerust om ook lekker buiten te kunnen zitten.
Bekijk camper

In de media: