Grote caravan huren

Huur voordelig een caravan van een particulier

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Huur voordelig een caravan van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

Aug. 2017
Beste Jan, Super hoe je ons geholpen hebt met vervoer caravan, neerzetten en opzetten tent! Voor ons was het de eerste ervaring op vakantie in een caravan. Leuke ervaring ondanks het slechte weer. Nette caravan en met Jan zijn goede afspraken te maken. Bedankt voor alles. De kans is hierdoor groot dat we zelf op zoek naar een caravan gaan.
Bekijk caravan

Jun. 2017
Prima caravan!
Bekijk caravan

Mei 2017
De caravan is ons erg goed bevallen. Geheel compleet, alles wat we nodig hadden was aanwezig. We troffen de caravan niet helemaal schoon aan, maar het was geen probleem om het zelf even schoon te maken. praktische extraatjes zoals een extra wateraansluiting op de juiste plek ,een mover, een ledstrip etc. maakte onze vakantie nog gemakkelijker en hadden we meer comfort.
Bekijk caravan

In de media: