Grote caravan huren

Huur voordelig een caravan van een particulier

Vind beschikbare caravans

Huur voordelig een caravan van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 100 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare caravans


Reviews van medekampeerders

Fijne vakantie gehad
Bekijk caravan
Wij hebben genoten van onze 9 dagen in Belgie. De caravan is ons prima bevallen. Het was voor ons uitproberen of een caravan wellicht iets voor ons was, we kamperen namelijk al jaren met een tunneltent. Denken echter niet dat het een caravan wordt, wellicht liever een vouwwagen achter de auto, maar nu was het comfort en gemak met een kleine van 8 weken ideaal! Caravan ook uitstekend en gezellig voor onze zoon van 12 en dochter van 8 op het stapelbed. Al met al een aanrader voor degene die tegen een klein prijsje wil kamperen zonder de kosten te hebben van een eigen caravan.
Bekijk caravan
Graag wil ik een kort berichtje schrijven over onze ervaringen met Camptoo en onze contacten met de verhuurder van de caravan. Een leuk en spontaan contact, gezellig en open maar ook gewoon zakelijk waar nodig. een vlotte afhandeling. Caravan keurig in orde, schoon en met alles erop en eraan. Enkel lof voor de manier waarop dit weekend voor ons is georganiseerd. Omdat we in het buitenland wonen gaf dit in de communicatie met Camptoo soms wat ongemakken maar ook deze konden gemakkelijk worden ondervangen. Onze dank voor ieders inspanningen en mogelijk tot een volgende keer.
Bekijk caravan

In de media: