Grote caravan huren

Huur voordelig een caravan van een particulier

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Huur voordelig een caravan van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

Wij hebben een fijne lowlands gehad met de caravan. Communicatie ging prima vooraf en uitleg over de caravan was duidelijk bij ophalen. Arien nam alle tijd voor onze vragen. De caravan is een oudje maar alles werkt en het is heerlijk slapen. De voortent opzetten was een beetje zweten en behoorlijk ingewikkeld maar is gelukt met behulp van een voortent ervaringsdeskundige en wat ductape. Bedankt Arien!
Bekijk caravan

Voor het eerst dat wij een caravan gingen huren, veel gevraagd en kregen vaak dezelfde dag soms binnen een uur alweer antwoord terug, heel fijn! De caravan zag er netjes uit, spullen die erin stonden waren nog nieuw, alles zat erin wat we nodig hadden. We misten alleen een grondzeil bij de caravan. In overleg konden we de caravan eerder dan afgesproken terug brengen, dit was heel fijn. We zouden zeker nog eens huren bij Huib.
Bekijk caravan

Wij hebben deze caravan gehuurd voor een plekje op het “wedding festival” van vrienden. En gelukkig maar, het regende pijpenstelen en de tentjes om ons heen dreven bijna weg... keurige caravan, fijn contact met de verhuurders. Dit zouden we zo weer doen!
Bekijk caravan

In de media: