Grote caravan huren

Huur voordelig een caravan van een particulier

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Huur voordelig een caravan van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare caravans


Reviews van medekampeerders

We wilden eens een caravan uitproberen om daarmee een paar weken richting Frankrijk te gaan. Wat een heerlijke caravan vonden wij via Camptoo. Een Eriba Pan met een zeer complete inventaris, lekker licht in gewicht en met een prima wegligging. Wat een avontuur leek werd een leuke ervaring en volop genieten van de caravan. Een aanrader voor wie iets makkelijks mee wil nemen om goed te kunnen slapen. Frans de eigenaar van de caravan gaf ons bij het ophalen goede instructies mee en gaf ons ook een goed gevoel bij vertrek. Ook bij het inleveren (helaas!), de vakantie was voorbij, een fijne ontvangst. Dit alles smaakt naar meer.
Bekijk caravan

Afgelopen weken een heerlijke vakantie in de Ardéche gehad met mijn gezien (vrouw + 3 kleine kinderen) de fijne caravan en voortent van Willem. De caravan rijdt stabiel en is van alle gemakken voorzien. De uitrusting is heel compleet en comfortabel. Ook het contact met Willem was heel prettig. Hij communiceert goed en vind het oprecht fijn om je een fijne, onbezorgde vakantie te bezorgen. We kunnen de caravan en Willem als verhuurder dan ook zeker aanbevelen!
Bekijk caravan

We hebben een weekendje gebruik mogen maken van de caravan Het is een leuke en compacte caravan waar we prima in hebben kunnen slapen met onze kinderen van 2 & 3. Ernst is een enthousiaste man en fijne verhuurder.
Bekijk caravan

In de media: