Grote caravan huren

Huur voordelig een caravan van een particulier

Vind beschikbare caravans

Huur voordelig een caravan van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 100 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare caravans


Reviews van medekampeerders

Super caravan om mee op reis te gaan! Alles aanwezig voor een geweldige vakantie.
Bekijk caravan
We waren super tevreden met de caravan van Tom! De uitleg was goed, Tom was erg flexibel met halen en brengen en de caravan was erg netjes en compleet uitgerust. Kortom, echt een aanrader!
Bekijk caravan
Deze caravan en de verhuurder kan ik iedereen aanraden. De caravan wordt zeer compleet en uitmuntend schoon overgedragen. Gerard neemt alle tijd om alles uit te leggen. Het enige wat tegen zat was het weer maar daar kunnen zij niks aan doen.
Bekijk caravan

In de media: