Annuleer je reservering kosteloos als je vanwege Covid-19 niet op reis kan

In deze onzekere tijden is het belangrijk te weten waar je aan toe bent. Daar helpt Camptoo graag bij. Indien Covid-19 het onmogelijk maakt om je camper of caravan op te halen, kun je je beroepen op overmacht en krijg je gelijk je geld teruggestort (exclusief Camptoo boekingskosten). Heb je liever helemaal geen kosten, dan kun je ervoor kiezen om kosteloos je geld als huurtegoed te laten staan voor een nieuwe boeking in de toekomst. Wel zo fijn toch?

Heb je een camper geboekt bij Camptoo, maar val je niet onder de onderstaande spelregels, dan kunnen jij en je verhuurder er ten alle tijden voor kiezen om kosteloos om te boeken naar een andere periode.


Heb je een betaalde boeking die je moet annuleren om deze reden, annuleer dan niet via het systeem maar stuur een berichtje via het Helpcentrum.


Spelregels


Uiteraard gelden hier een paar spelregels voor, zodat het fair blijft voor verhuurder en huurder. Huurders moeten aan alle spelregels voldoen:  1. Annulering vindt plaats vanaf 4 weken tot 24 uur voor vertrek.

  2. De overheid van het land waar jij woont heeft een negatief reisadvies afgegeven waardoor je niet kunt reizen van de regio waar jij woont naar de regio waar de camper/caravan die je hebt geboekt staat. Een negatief reisadvies voor je uiteindelijke bestemming geldt niet als reden om te annuleren; een camper of caravan geeft je de vrijheid om je plannen te wijzigen, en je camping kan in dat geval wel geannuleerd worden. 

  3. De ophaallocatie is in hetzelfde land als waar jij woont. *

  4. los van regels 1-3 is er ook nog de optie om te annuleren indien iemand in jouw reisgezelschap positief getest wordt op Covid19 in de 10 dagen voorafgaand aan het vertrek. Hierbij is het verplicht om een positieve NAAT/PCR-test te laten zien ter bewijsvoering (actief besmettelijk, geen antistoffentest).

  5. Geldig voor alle reserveringen gemaakt vanaf 14 oktober 2020.


* In deze tijd willen we dat onze reizigers zo min mogelijk risico nemen. Om reisafstanden te minimaliseren raden we onze reizigers aan om dicht bij huis te boeken. Daarom hebben we besloten om deze regeling alleen aan te bieden aan reizigers die ervoor hebben gekozen om het voertuig in hun eigen land boeken en zo geen extra grote risico's hebben genomen.

Kom je er niet uit? Stel je vraag dan rechtstreeks aan ons customer happiness team!

Stuur ons een bericht en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug