Wat voor type camper heb ik nodig?

Er zijn veel verschillende soorten campers, lees daarom voorafgaand aan het boeken welke camper past bij jouw reisplannen.

- Alkoof camper -
Kenmerkend aan de alkoof camper is het bed boven de bestuurdersplek, deze campers zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en door het bed in de alkoof biedt deze camper veel ruimte. De alkoof camper is echter wel windgevoelig vanwege de minder vloeiende stroomlijn.

- Integraal camper -
Ook de integraal camper heeft vaak een bed boven het bestuurdersgedeelte. Dit bed is een hefbed dat je tijdens het rijden omhoog kunt schuiven. Hierdoor is ook deze camper geschikt voor 2 tot 6 personen. De camper is voorzien van een grote voorruit zodat je goed zicht hebt tijdens het rijden.

- Semi-integraal camper -
Ook bij de semi-integraal camper is er ruimte boven het bestuurdersgedeelte, echter wordt hier de ruimte gebruikt als opbergruimte en niet als bed. Hierdoor kunnen er veelal 2 tot 4 personen op reis in deze camper. Het brandstofverbruik is bij de semi-integraal camper lager dan bij een alkoof camper vanwege de wendbaarheid en de stroomlijn.

- Buscamper -
De buscamper is veelal een omgebouwd busje of een bestelwagen. Er is daardoor meestal geen vast bed aanwezig. Er bestaan ook modellen met een hefdak, waardoor extra slaapplaatsen worden gecreëerd. De buscampers zijn veelal geschikt voor maximaal 2 personen. Deze campers zijn wendbaar en compact, wat het brandstofverbruik gunstig maakt!

Meer informatie over deze type campers kun je lezen in onze blog

Kom je er niet uit? Stel je vraag dan rechtstreeks aan ons customer happiness team!

Stuur ons een bericht en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:30 uur. Van mei tot september ook op zaterdagen