Camper verhuren via Camptoo

Beoordeling: 9.1 uit 17624 ervaringen

Plaats geheel vrijblijvend een advertentie

Via het online toevoegen proces geven we je eerst een indicatie hoeveel het verhuren van je camper op kan leveren. Je kunt daarna kiezen om eerst een consultatiegesprek met Camptoo te plannen of je kunt direct gemakkelijk je camper adverteren op onze website. De keuze is aan jou! Zodra jouw advertentie geplaatst is zullen de huuraanvragen spoedig volgen.

Ontvang huuraanvragen

Jouw camper is geplaatst! Om te zorgen dat je meteen veel aanvragen krijgt, word je een tijdje boven in de zoekresultaten geplaatst. Hierdoor krijg je ook een goed beeld hoeveel interesse er is in jouw camper! Je wordt via de e-mail of SMS op de hoogte gesteld als er iemand interesse heeft in jouw camper. Zodra je serieus overweegt een aanvraag te accepteren, helpen we je graag bij de overstap naar een van de geschikte verzekeringen.

Laat je vertellen over een geschikte verzekering

Camptoo biedt samen met haar partner Aveco Verzekeringen een goede verzekering voor particuliere verhuur van campers. Voor campers jonger dan 15 jaar kunnen eigenaren gebruik maken van de speciale Camptoo dagverzekering in samenwerking met Aveco Verzekeringen, zodat je niet hoeft te wisselen van verzekeraar. Wanneer een camper ouder is dan 15 jaar, kan deze voor particuliere verhuur worden verzekerd bij de NKC (Nederlandse Kampeerauto Club).

Accepteer aanvragen

Jij bepaalt uiteindelijk of je een huurverzoek accepteert of niet, het is immers jouw camper die verhuurd wordt. De huurder stuurt jou een persoonlijk berichtje waarin hij of zij vertelt wat zijn of haar vakantieplannen zijn en waarom jouw camper zo aantrekkelijk voor ze is. Mocht je dan nog niet overtuigd zijn, dan kun je ook altijd nog meer over ze lezen op hun gebruikersprofielpagina. Door de aanvraag te accepteren ga je akkoord met de huurvoorwaarden.

Camptoo verifieert de huurder

Voor het betalen van de reservering wordt de huurder gevraagd om zijn/haar rijbewijsnummer in te vullen. Camptoo controleert vervolgens de identiteit van de huurder, geldigheid van het rijbewijs en controleert zwarte lijsten.

Huurder betaalt

Camptoo regelt de aanbetaling, restbetaling en waarborgsom betaling. Zodra een huurder de aanbetaling heeft voldaan, is de reservering definitief.

Waarborgsom en eigen risico

Het eigen risico voor huurders bedraagt bij campers €1000,- per gebeurtenis en is gelijk aan de waarborgsom. Camptoo incasseert de waarborgsom vlak voor vertrek. Bij een reservering korter dan 10 dagen kan de huurder ook de waarborgsom autoriseren, waarmee het bedrag niet overgemaakt hoeft te worden. Verder is het voor de huurder mogelijk om zich via Camptoo te verzekeren voor het eigen risico.

De huurder brengt de camper terug

In de meeste gevallen komt de camper schoon en ongedeerd terug. In het geval dat er toch iets mis is gegaan, regelt Camptoo de schadeformulieren, verzekeringsaangifte en de afhandeling met de garage zodat jij hier geen werk aan hebt. Op deze manier kun je zonder zorgen de huurder met je camper op vakantie laten gaan!


Bekijk de voordelen

Gebruikerservaringen

Onze verhuurders over Camptoo

Ervaringen

Onze verhuurders over huurders

Ervaringen