Huur een Ford camper van een particulier via Camptoo

Beoordeling:9.1 uit 36572 ervaringen
Het grootste aanbod campers & caravans van Nederland
Goed verzekerde campers & caravans
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
24/7 support
Je geld terug bij annuleren vanwege COVID-19

Een kijkje in ons aanbod van Ford campers

Ford camper huren

Via Camptoo bieden particuliere verhuurders hun camper of caravan te huur aan. Door het grote en unieke aanbod, zitten er veel verschillende soorten merken en types tussen. Hierdoor kan jij precies het type Ford camper huren waar je naar op zoek bent. Zo kun je bijvoorbeeld ook eerst een Ford camper huren voordat je er een koopt.

Over Ford campers

Het Amerikaanse automerk is het begin van de betaalbare consumenten auto! Naast dat zij al jaren een van de grootste spelers in de autobranche zijn, maken zij ook al lange tijd campers. De meeste Ford camper modellen zijn alkoof campers, met een bed boven het bestuurdersgedeelte. Daarnaast zijn de Ford busjes ook verkrijgbaar in een camper variant. Dit doet Ford niet alleen zelf, verschillende Ford busjes zijn erg populair voor reizigers die hun eigen buscamper willen bouwen.

Populaire types Ford campers

Als je op zoek bent naar een leuke buscamper om te huren, dan zijn de Ford Transit en de Ford Nugget de meest populaire modellen. Deze zijn er in moderne en wat klassiekere modellen. De Ford Transit modellen zijn vaak een omgebouwde camperbussen en daarom erg uniek. Ben je op zoek naar een luxere camper om te huren? Kijk dan voor een Ford Rimor.

Ford transit camper

Ervaringen

Voordelig een camper huren? Via Camptoo natuurlijk!

Ruim aanbod

Een camper huren die betaalbaar én uniek is? Bij Camptoo kan het! Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten campers van particuliere verhuurders. Of je nou op zoek bent naar een ruime gezinscamper of avontuurlijke buscamper, je vind altijd een unieke en persoonlijke camper binnen jouw budget! 

Altijd verzekerd op pad

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Geen zorgen: alle campers zijn goed verzekerd voor verhuur. Dit betekent dat jullie verzekerd zijn tegen schade en pechhulp inbegrepen is. Het huren bij een goedgekeurde verhuurder is persoonlijk en vertrouwd.

We zijn er voor jou

Een camper huren van een particulier via Camptoo gaat heel makkelijk. Je staat direct in contact met de eigenaar waarmee je zelf afspraken maakt. Wij staan uiteraard ook voor je klaar, voor, tijdens én na de reis!

Semi-integrale Sunlight huurcamper op een camping