Huur een Adria camper of caravan van een particulier via Camptoo

Beoordeling:9.1 uit 35947 ervaringen
Het grootste aanbod campers & caravans van Nederland
Goed verzekerde campers & caravans
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
24/7 support
Je geld terug bij annuleren vanwege COVID-19

Een kijkje in ons aanbod van Adria campers & caravans

Adria camper huren

Via Camptoo bieden particuliere verhuurders hun camper of caravan te huur aan. Door het grote en unieke aanbod, zitten er veel verschillende soorten merken en types tussen. Hierdoor kan jij precies het type Adria camper of buscamper huren waar je naar op zoek bent. Zo kun je bijvoorbeeld ook eerst een Adria camper huren voordat je er een koopt.

Over Adria campers

Het Sloveense merk Adria staat al jaren aan de top. Beroemd geworden door hun buscampers en caravans zijn ze nu toonaangevend in de markt. Nog steeds zijn hun kampeerbussen een begrip. Maar ook de innovaties in hun camper series zijn toonaangevend. Ze bieden voor ieder wat wils in hun ruime keuze.

Populaire types Adria (bus)campers

De buscamper is vooral beroemd, de Adria Twin serie. Maar ook de semi-integraal en integraalcampers staan bekend om hun kwaliteit en ruime aanbod. Denk hierbij ook aan innovaties als het grote panorama dakraam en royale zitruimtes. Voor wie op zoek is naar een wat kleinere, wendbare mobilhome is de compact serie uiterst aan te bevelen. 

Grijze Adria buscamper op een campingplaats

Ervaringen

Voordelig een camper huren? Via Camptoo natuurlijk!

Ruim aanbod

Een camper huren die betaalbaar én uniek is? Bij Camptoo kan het! Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten campers van particuliere verhuurders. Of je nou op zoek bent naar een ruime gezinscamper of avontuurlijke buscamper, je vind altijd een unieke en persoonlijke camper binnen jouw budget! 

Altijd verzekerd op pad

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Geen zorgen: alle campers zijn goed verzekerd voor verhuur. Dit betekent dat jullie verzekerd zijn tegen schade en pechhulp inbegrepen is. Het huren bij een goedgekeurde verhuurder is persoonlijk en vertrouwd.

We zijn er voor jou

Een camper huren van een particulier via Camptoo gaat heel makkelijk. Je staat direct in contact met de eigenaar waarmee je zelf afspraken maakt. Wij staan uiteraard ook voor je klaar, voor, tijdens én na de reis!

Semi-integrale Sunlight huurcamper op een camping