Huur een Hymer camper van een particulier via Camptoo

Ik ben flexibel
Beoordeling:9.1 uit 47104 ervaringen
Het grootste aanbod campers & caravans van Nederland
Goed verzekerde campers & caravans
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
24/7 support
Je geld terug bij annuleren vanwege COVID-19

Een kijkje in ons aanbod van Hymer campers

 • v.a. €103 per nacht 
  (2)

  Europa verkennen in kwaliteit en comfort, het kan

  24Haarlem
 • v.a. €73 per nacht 
  (2)

  Hymer B644 voor gezellig en veel kampeer plezier!

  55Zuidlaren
 • v.a. €109 per nacht 
  (1)

  Luxe Hymer buscamper met lengte bedden

  44Utrecht
 • v.a. €69 per nacht 
  (30)

  Nostalgische originele Hymercamp 55 uit de jaren negentig

  55Rotterdam
 • v.a. €60 per nacht 
  (11)

  Sfeervolle ruime Hymer camper met vintage look

  44Amsterdam
 • v.a. €107 per nacht 
  (10)

  Mooie smalle HYMER

  34Dordrecht

Hymer camper huren

Via Camptoo bieden particuliere verhuurders hun camper of caravan te huur aan. Door het grote en unieke aanbod, zitten er veel verschillende soorten merken en types tussen. Hierdoor kan jij precies het type Hymer camper huren waar je naar op zoek bent. Zo kun je bijvoorbeeld ook eerst een Hymer camper huren voordat je er een koopt.

Over Hymer campers

Het meest bekende merk voor campers is wel Hymer. Het Zuid-Duitse bedrijf produceert al jarenlang de meest iconische camper: de B-klasse. Een integraal die voor velen synoniem staat voor campers. In Bad Waldsee staat zelfs het Erwin Hymer museum, waar veel klassieke campers en caravans worden getoond.

Populaire types Hymer campers

De meest bekende Hymer camper is wel de B-klasse en vooral de B-SL serie. Een integraal in vele indelingen met veel ruimte en luxe. Maar ook de semi-integralen zijn bekend. De ‘garage’ in de camper vind je hier ook het meeste terug. Voor de wat verwende reiziger is er de Duomobil, een luxe uitvoering voor koppels. Bekijk bij ons aanbod welke campers bij jou past!

Zilveren Hymer camper op een kampeerplaats

Ervaringen

jul. 2022
We konden de camper (Hymer) makkelijk vinden. De camper waar we het eerst contact mee maakten (buscamper) kregen we geen terugkoppeling van. Verder was alle communicatie omtrent het huren van de camper erg goed en alles werd op tijd duidelijk uitgelegd.

sep. 2016
Ontspannen zonnige vakantie met de Frisse Fiat Hymer camper. Leuke ervaring. (1e keer) Camper is comfortabel en gedraagt zich probleemloos. De contacten rond de huur en afwikkeling vonden wij heel plezierig.

Eenvoudig en voordelig een camper huren? Via Camptoo natuurlijk!

Ruim aanbod

Een camper huren die betaalbaar én uniek is? Bij Camptoo kan het! Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten campers van particuliere verhuurders. Of je nou op zoek bent naar een ruime gezinscamper of avontuurlijke buscamper, je vind altijd een unieke en persoonlijke camper binnen jouw budget! 

Altijd verzekerd op pad

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Geen zorgen: alle campers zijn goed verzekerd voor verhuur. Dit betekent dat jullie verzekerd zijn tegen schade en pechhulp inbegrepen is. Het huren bij een goedgekeurde verhuurder is persoonlijk en vertrouwd.

We zijn er voor jou

Een camper huren van een particulier via Camptoo gaat heel makkelijk. Je staat direct in contact met de eigenaar waarmee je zelf afspraken maakt. Wij staan uiteraard ook voor je klaar, voor, tijdens én na de reis!

Semi-integrale Sunlight huurcamper op een camping