Huur een luxe camper en ervaar de vrijheid met extra comfort

Selecteer ophaal- en inleverdatum
 1. Zoek en vind een geschikte camper
 2. Vraag een reservering aan bij de eigenaar
 3. Betaal veilig en gemakkelijk via iDeal
 1. Stap 1

  Zoek en vind een geschikte camper

 2. Stap 2

  Vraag een reservering aan bij de eigenaar

 3. Stap 3

  Betaal veilig en gemakkelijk via iDeal

Een luxe vakantie via Camptoo

Een avontuurlijke reis maken met de benodigde luxe? Dat kan! Trakteer jezelf op een super-de-luxe campervakantie en geniet van de gemakken die een luxe camper jou te bieden heeft.

In ons aanbod vind je luxe campers, die voorzien zijn van vele extra’s. Zo zijn ze uitgerust met extra voorzieningen en accessoires voor op de camping, maar ook voor onderweg. Zo ligt ook het rijcomfort van de campers net wat hoger, dankzij voorzieningen zoals cruise-control, een navigatiesysteem en/of een achteruitrijcamera.

Ervaringen

De voordelen op een rijtje

Onbezorgd op reis

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Geen zorgen: alle campers zijn goed verzekerd. Dit betekent dat jullie verzekerd zijn tegen schade en ongevallen, mocht dit onverhoopt gebeuren. Het huren bij een goedgekeurde verhuurder is persoonlijk en vertrouwd.

Tips van de experts

Bij het huren van een camper heb je direct contact met de camper eigenaar. De eigenaar kent de camper door en door en gaat zelf ook vaak op reis. Misschien is hij of zij al wel in de buurt van jouw bestemming geweest en kan je profiteren van leuke tips.

Benieuwd naar alle luxe campers?

Selecteer ophaal- en inleverdatum