Huur een camper en ervaar de vrijheid van een roadtrip

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Beoordeling: 9.0 uit 4985 ervaringen

 1. Zoek en vind een geschikte camper
 2. Vraag een reservering aan bij de eigenaar
 3. Betaal veilig en gemakkelijk via iDeal
 1. Stap 1

  Zoek en vind een geschikte camper

 2. Stap 2

  Vraag een reservering aan bij de eigenaar

 3. Stap 3

  Betaal veilig en gemakkelijk via iDeal

Kies je roadtrip camper

Wordt het een stedentrip, ga je de natuur in óf doe je het gewoon lekker allebei? Een camper biedt je de vrijheid om te gaan en staan waar je wil! Rijd gewoon je neus achterna en maak je wereld groter! Ontdek de mooiste dorpen, steden, natuurgebieden en hippe winkelstraten. Bij de ultieme roadtrip hoort natuurlijk je favoriete camper! Er zijn verschillende soorten beschikbaar. Je kunt natuurlijk denken aan de klassieke camperbus maar ook de wat grotere campers zijn ideaal. Van retro tot modern, er is altijd een stijl die bij jouw roadtrip past. Het gaat er natuurlijk om dat jij altijd en overal een slaapplek hebt!

Ervaringen

De voordelen op een rijtje

Ruim aanbod

Een gave camper huren die groot genoeg is voor jou en je reisgezelschap? Bij Camptoo kan het! Het aanbod bestaat uit verschillende soorten campers van particuliere verhuurders. Een camper vinden die binnen het budget van jou en je vrienden past is zo gebeurd.

Onbezorgd op reis

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Geen zorgen: alle campers zijn goed verzekerd. Dit betekent dat jullie verzekerd zijn tegen schade en ongevallen, mocht dit onverhoopt gebeuren.

Tips van de experts

Bij het huren van een camper heb je direct contact met de camper eigenaar. De eigenaar kent de camper door en door en gaat zelf ook vaak op reis. Misschien is hij of zij al wel in de buurt van jouw bestemming geweest en kan je profiteren van leuke tips.

Benieuwd naar alle campers?

Selecteer ophaal- en inleverdatum