Huur een camper en ervaar comfort en luxe met z’n tweetjes

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Beoordeling: 9.0 uit 23985 ervaringen

 1. Zoek en vind een geschikte camper
 2. Vraag een reservering aan bij de eigenaar
 3. Betaal veilig en gemakkelijk via iDeal
 1. Stap 1

  Zoek en vind een geschikte camper

 2. Stap 2

  Vraag een reservering aan bij de eigenaar

 3. Stap 3

  Betaal veilig en gemakkelijk via iDeal

Vind een tweepersoons camper

Geniet van de rust en de omgeving met het comfort van een camper. Onderweg zet je gemakkelijk de camper aan de kant om even pauze te nemen en bij te komen. Zodra je op bestemming bent, is alles binnen handbereik en staat alles zo goed als klaar zodat je meteen kan genieten.

Ons aanbod bevat verschillende soorten campers waardoor er zeker een camper is die bij jouw wensen past. Kies je voor een kleinere, maar intieme camper of ga je voor extra ruimte?

Ervaringen

De voordelen op een rijtje

Ruim aanbod

Een comfortabele camper huren die aan je wensen voldoet? Bij Camptoo kan het. Het aanbod bestaat uit verschillende soorten 2 persoons campers van particuliere verhuurders. Een camper vinden die binnen je budget past, is zo gebeurd.

Onbezorgd op reis

Alle campers in ons aanbod zijn goed verzekerd. Dit betekent dat je verzekerd bent tegen schade en ongevallen, mocht dit onverhoopt gebeuren.

Direct contact met de eigenaar

Als je huurt via Camptoo heb je direct contact met de camper eigenaar. Samen met hem of haar maak je afspraken voor je vakantie en kun je een afspraak maken om extra uitleg te krijgen over de camper. Zo ga je altijd goed voorbereid op reis en ben je bekend met de camper.

Over ons

Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren.

Ontmoet het Camptoo team

Camptoo bekroond tot Rising Star

Camptoo is door de jury van de Deloitte Fast 50 bekroond tot meest kansrijke technology startup van Nederland in 2017. Vorige winnaars van de Deloitte Fast 50 zijn onder meer TomTom, ASML en Booking.com: een prijs waar we trots op zijn! Bekijk het filmpje van de uitreiking.