Huur eenvoudig een stacaravan van een particulier

Beoordeling:9.1 uit 39043 ervaringen
Huur gemakkelijk een stacaravan van een particulier
Goedkoper dan traditionele stacaravan verhuur
24/7 Support
Veilige betalingen en overdracht via ons platform

Stacaravan huren bij Camptoo

Ontspannen en tegelijkertijd een nieuwe omgeving verkennen. Dat kan in een stacaravan waar je net wat meer luxe en ruimte hebt dan in een camper of caravan. De kinderen vermaken zichzelf wel. Stacaravans staan vaak in bosrijke omgevingen of op een gezellige camping. Het enige wat jij hoeft te doen is de barbecue aansteken, een wijntje inschenken en genieten!

Stacaravan huren van een particulier, hoe werkt dat?

Bij Camptoo kan je unieke stacaravans huren van particuliere eigenaren. Het leuke hiervan is dat elke stacaravan zo zijn eigen karakter en uitstraling heeft. Daarnaast is het voordeliger om van een particulier te huren. Wij hebben het je zo simpel mogelijk gemaakt. Huren doe je in 3 eenvoudige stappen. Zoek jouw ideale stacaravan, vraag een reservering aan bij de eigenaar en betaal veilig via het platform. 

Camping met caravan aan zee

Caravan vakantie ervaringen

mei 2022
Duidelijk platform. Communicatie is relatief veel maar niet ongepast. Echter qua inhoud worden er in bijv. e-mails verwijzingen gemaakt naar help artikelen die gericht zijn op de VERhuurder maar die ik als huurder te lezen krijgt. Is niet handig. Als ik een caravan zou kopen zou ik hem via dit platform ook gaan verhuren. Dus dat zegt genoeg.

mei 2022
Ik heb goede ervaringen met Marco gehad. Hij reageert goed en snel en is eerlijk. Geen onverwachte verassingen ofzo. Zou zo zijn caravannetje weer huren.

apr. 2022
Het huren via Camptoo is een fluitje van een cent. Ik heb het al gemeld maar het zou voor elektrische rijders fijn zijn om te kunnen filteren op maximaal toegestaan gewicht van de caravans.