Huur eenvoudig een stacaravan van een particulier

Beoordeling:9.1 uit 36794 ervaringen
Huur gemakkelijk een stacaravan van een particulier
Goedkoper dan traditionele stacaravan verhuur
24/7 Support
Veilige betalingen en overdracht via ons platform

Stacaravan huren bij Camptoo

Ontspannen en tegelijkertijd een nieuwe omgeving verkennen. Dat kan in een stacaravan waar je net wat meer luxe en ruimte hebt dan in een camper of caravan. De kinderen vermaken zichzelf wel. Stacaravans staan vaak in bosrijke omgevingen of op een gezellige camping. Het enige wat jij hoeft te doen is de barbecue aansteken, een wijntje inschenken en genieten!

Stacaravan huren van een particulier, hoe werkt dat?

Bij Camptoo kan je unieke stacaravans huren van particuliere eigenaren. Het leuke hiervan is dat elke stacaravan zo zijn eigen karakter en uitstraling heeft. Daarnaast is het voordeliger om van een particulier te huren. Wij hebben het je zo simpel mogelijk gemaakt. Huren doe je in 3 eenvoudige stappen. Zoek jouw ideale stacaravan, vraag een reservering aan bij de eigenaar en betaal veilig via het platform. 

Camping met caravan aan zee

Caravan vakantie ervaringen

okt. 2021
Dit was de eerste keer dat we via Camptoo huurden en dat is zeer goed bevallen. De website en de digitale afhandeling en de chat functie met de verhuurder werken echt fantastisch goed. Ook de betaling, overname en teruglevering verlopen zeer transparant. Kortom, los van de caravan, is Camptoo zeker een aanrader.

sep. 2021
Al paar keer een camper gehuurd en nu een caravan gehuurd via Camptoo en het verloopt eigenlijk altijd soepel. Geen gedoe met stalling en onderhoud. Ideaal!

sep. 2021
Het huurproces via Camptoo verliep soepel. We hebben online de staat van de caravan ingevuld inclusief foto's. Verliep goed. De bevestiging daarvan door de verhuurder ging niet helemaal soepel. Ze moeten de laatste 4 cijfers van mijn rijbewijs invullen, maar dat werd pas duidelijk toen wij al vertrokken waren. Uiteindelijk duurde bevestiging kennelijk te lang en werd het geblokkeerd.

Over ons

Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren.

Ontmoet het Camptoo team

Martijn Peeters

Co-founder, CEO

Ik hou van camperen, heb een hekel aan zoveel spullen die ongebruikt stilstaan en krijg er een kick van dat we met z'n allen duizenden vakantiegangers een toffe vakantie laten beleven.