Indien de eigenaar akkoord gaat met een bezichtiging is het mogelijk om de camper of caravan te bezichtigen voordat er een (aan)betaling wordt voldaan. Wij adviseren onze huurders en eigenaren om, indien mogelijk, persoonlijk kennis te gaan maken voordat de (ver)huurperiode van start gaat. De kennismaking zal voor beide partijen prettig zijn om verschillende redenen:

Voordelen van de kennismaking voor de eigenaren
Tijdens deze kennismaking kan de eigenaar inzien of er sprake is van een goede klik met de huurder, wat wij zeer belangrijk vinden bij Camptoo. De campers en caravans zijn eigendommen van de eigenaren waar zij uiterst zuinig op zijn. Het meegeven van hun camper of caravan aan een huurder dient dus op basis van goed vertrouwen te gebeuren. De kennismaking tussen de huurder en de eigenaar is een goede basis om dit vertrouwen op te bouwen. Nadat de huurder een (aan)betaling heeft voldaan kan de boeking niet meer gewijzigd worden.

Voordelen van de kennismaking voor de huurders
Anderzijds is de kennismaking voor de huurders erg prettig zodat zij de camper of de caravan waarin zij geïnteresseerd zijn kunnen bekijken voordat zij er mee op reis gaan. Indien de eigenaar akkoord gaat zou de huurder een proefrit kunnen maken in de camper zodat de huurder alvast het gevoel van het rijden in de camper kan beleven.

Geen klik of vertrouwd gevoel tijdens de kennismaking?
Indien er tijdens de kennismaking geen vertrouwen of een goede klik is ontstaan tussen de huurder en de eigenaar adviseren wij om de (ver)huurperiode niet door te laten gaan.