Camptoo Dagverzekering in samenwerking met Aveco

Sinds mei 2018 bieden we de Camptoo Aveco Dagverzekering aan voor campereigenaren. Voor onze unieke en complete dagverzekering hebben we de handen ineengeslagen met Aveco en Unigarant (de verzekeraar van de ANWB). Onze dagverzekering is uniek, gemakkelijk te regelen (staat namelijk los van je camperverzekering en het maakt niet uit waar je verzekerd bent), uitgebreid en met flinke meerwaarde ten opzichte van alle bestaande oplossingen. Dit maakt verhuren nog een stuk gemakkelijker en veiliger, voor zowel huurders als verhuurders:

De voordelen op een rij:

✓ Dagpremie: alleen premie voor de dagen dat je verhuurt, ongeacht waar je camper verzekerd is

✓ Geen registratie van schades veroorzaakt door huurders op jouw naam

✓ Geen terugval op no-claim en schadevrije jaren

✓ Bij schade hoef je niets te betalen aan de hersteller, dat doen wij voor jou, zolang deze wordt uitgevoerd bij een van de 43 aangesloten camperbedrijven 

✓ Dekking inclusief: inventaris tot €2.500, pechhulp, repatriëring en een vervangende camper bij pech en schade

✓ Aveco Alarm Centrale 24 uur per dag bereikbaar

✓ Verzekerd tegen taxatiewaarde bij total-loss is mogelijk

✓ Korting op de dagpremie bij regelmatige verhuur: 10% korting vanaf 20 verhuurdagen en 20% korting vanaf 40 dagen verhuurdagen per kalenderjaar

 

De Camptoo Aveco Dagverzekering aanvragen

Het aanvragen van de Camptoo Aveco Dagverzekering is heel simpel. Als je een advertentie aanmaakt voor jouw camper moet je bij het aanmaken ook jouw verzekeringsgegevens invullen, op die pagina kun je de Camptoo Dagverzekering aanklikken. Daar vind je tevens de verzekeringsvoorwaarden waarmee je kunt zien of jouw camper aan de eisen voldoet (de meeste campers tot 15 jaar oud komen in aanmerking)

Let op: De aanvraag van de verzekering wordt pas in behandeling genomen nadat je bij het selecteren van de verzekering het volledige aanmeldproces hebt doorlopen.

Maak direct een advertentie aan om van de Camptoo Aveco Dagverzekering gebruik te maken.

Camper-intake

Voor het aanvragen van de Camptoo Aveco Dagverzekering dien je eerst een camper-intake te laten uitvoeren door een camper-expert. Deze intake is vervolgens drie jaar geldig. Hierbij wordt de huidige staat van je camper vastgelegd, inclusief eventuele schades, de staat van de banden, etc. Hiermee is het voor jou én de huurder helder wat je kan verwachten. Dit zorgt er ook voor dat jij je camper kan laten verzekeren tegen taxatiewaarde bij total-loss. Heb je recentelijk al een intake of taxatie van je camper laten uitvoeren, dan kun je het rapport ook voorleggen ter beoordeling of dit ook afdoende is. 

Camptoo biedt camper-intakes aan via Camper Caravan Expertise (CCE). De camper-intake kost € 125 incl BTW als je gebruik maakt van de camper-intakedagen die we regelmatig organiseren (vaak in combinatie met een leuke verhuurdersdag vanuit Camptoo). De intake kan ook bij jou thuis of bij je camperstalling gebeuren, in dit geval kost het € 175 incl. BTW en reiskosten voor de expert.

Neem voor de eerstvolgende camper-intake contact met ons op via support@camptoo.nl of 085 – 208 37 36.