Het boeken van een camper of caravan is geheel via onze website te regelen, hoe doe je dit:

  • Bekijk ons beschikbare aanbod van campers en caravans in de gewenste periode.
  • Heb je een camper of caravan gevonden dat aan je wensen voldoet? Plaats dan vrijblijvend een aanvraag voor de gewenste periode.
  • Om een aanvraag te kunnen plaatsen dien je met je e-mailadres en je wachtwoord op onze website in te loggen.
  • Bij het plaatsen van een aanvraag kun je een bericht versturen naar de verhuurder, bijvoorbeeld als je een vraag aan de verhuurder hebt of als je reisplannen nog niet helemaal vast staan. Dit kun je doen door te klikken op de blauwe ‘Stuur bericht’ knop op de advertentie.
  • De verhuurder ontvangt een bericht van ons zodra jij een aanvraag hebt geplaatst. Hij/zij heeft vanaf dat moment 48 uur de tijd om te reageren op jouw aanvraag.
  • Accepteert de verhuurder jouw aanvraag? Dan mailen wij jou dit goede nieuws! Op deze manier ben jij op de hoogte van de acceptatie van de aanvraag. Ook wanneer de verhuurder de aanvraag niet accepteert ontvang je hierover een e-mail van ons zodat jij weet waar je aan toe bent.
  • Nadat de verhuurder jouw aanvraag heeft geaccepteerd kun je de (aan)betaling voldoen om de boeking definitief te maken. Dit kun je doen door te klikken op ‘Mijn reizen’ nadat je bent ingelogd op onze website. Ook versturen wij je een e-mail met daarin een link om de betaling te voldoen. Indien je meer informatie wilt lezen over hoe je een betaling kunt voldoen verwijzen wij je graag naar de pagina klik hier

 Let op: pas nadat er een (aan)betaling is voldaan is er sprake van een definitieve reservering. Als er nog geen betaling is voldaan kan een andere huurder de camper of caravan ook nog boeken voor jouw gewenste periode.