Als je in contact wilt komen met een verhuurder voordat je een kampeermiddel reserveert, kun je diegene een bericht sturen via het Berichtencentrum van Camptoo. Je kunt het Berichtencentrum gebruiken als je meer wilt weten over het kampeermiddel of de verhuurder. Lees ook de advertentie goed door om alle informatie te vinden die je nodig hebt.

Voor je eigen veiligheid en privacy kun je een verhuurder pas bellen of e-mailen zodra de reservering definitief is. Het Berichtencentrum van Camptoo blokkeert het uitwisselen van telefoonnummers, e-mailadressen en websites zolang de reservering nog niet definitief is. Als je buiten Camptoo om communiceert, afspraken maakt of betaalt, wordt het moeilijker voor ons om je gegevens te beschermen en kunnen wij je niet ondersteunen in geval van een dispuut met de verhuurder.

Wil je graag een bezichtiging van het kampeermiddel inplannen met de verhuurder en heb je daarvoor contactgegevens nodig? Neem dan contact op met ons Customer support team en wij regelen het voor je. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)85 – 273 74 52 en per e-mail op support@camptoo.nl.