Om goed voorbereid op reis te gaan kun je een reisverzekering, een annuleringsverzekering en een eigen risico verzekering afsluiten. Wij bieden jou de mogelijkheid om deze verzekeringen af te sluiten bij onze verzekeringspartner Allianz. Wat deze verzekeringen inhouden en waar je deze kunt afsluiten leggen we je graag uit:

Reisverzekering

Met een reisverzekering ben je goed verzekerd voor medische kosten en reisongevallen tijdens de huurperiode. Je kunt de verzekering uitbreiden met de modules:

  • Geld en reischeques
  • Automobilistenhulpverzekering
  • Wintersport/bijzondere (winter)sporten
  • Langlaufen

Waar sluit ik een reisverzekering af?
Je kunt je reisverzekering bij Allianz hier afsluiten.

Annuleringsverzekering

Je kunt naast een reisverzekering ook een annuleringsverzekering afsluiten. Het voordeel van het afsluiten van een annuleringsverzekering is dat je de gehele huursom terugkrijgt van de verzekeringsmaatschappij indien je (wegens omstandigheden) de huurperiode moet annuleren.

Waar sluit ik een annuleringsverzekering af?
Je kunt je annuleringsverzekering bij Allianz hier afsluiten.

Eigen risico verzekering

Wij bieden jou als huurder de mogelijkheid om een verzekering af te sluiten voor het eigen risico. Voor het huren van een camper wordt €1000,- borg betaald, voor het huren van een caravan bedraagt de borg €500,-. Om er zeker van te zijn dat je deze betaalde borg terugkrijgt, ook als er schade ontstaat tijdens jouw huurperiode, kun je je voor €8,- per reisdag verzekeren voor het eigen risico.

Waar sluit ik de verzekering voor het eigen risico af?
Je kunt je eigen risico verzekering bij Allianz hier afsluiten.

Hoe werkt het uitbetalen van de verzekering van het eigen risico?
Indien er sprake is van naheffingen houden wij dit bedrag in op de door jou betaalde borg, het overige borgbedrag maken wij naar jou over. Het bedrag dat wij hebben ingehouden op jouw borg kun je terugvragen bij Allianz. Op deze manier krijg je de volledige borg altijd terug!