Om goed voorbereid op reis te gaan kun je een eigen risico verzekering, reisverzekering en annuleringsverzekering afsluiten. Wat deze verzekeringen inhouden en waar je deze kunt afsluiten leggen we je graag uit:

Eigen risico verzekering

Je kan er als huurder voor kiezen om een verzekering af te sluiten voor het eigen risico. Voor het huren van een camper betaal je €1000 borg; voor het huren van een caravan bedraagt de borg €500. Om er zeker van te zijn dat je deze betaalde borg terugkrijgt, ook als er schade ontstaat tijdens jouw huurperiode, kun je je voor een tarief per reisdag verzekeren voor het eigen risico. Als je een camper huurt, kun je het eigen risico verzekeren via Camptoo.

Reisverzekering

Met een reisverzekering ben je goed verzekerd voor medische kosten en reisongevallen tijdens de huurperiode. Je kunt de verzekering uitbreiden met de modules:

  • Geld en reischeques
  • Automobilistenhulpverzekering
  • Wintersport/bijzondere (winter)sporten
  • Langlaufen

Waar sluit ik een reisverzekering af?
Je kan je reisverzekering bij verschillende aanbieders afsluiten.

Annuleringsverzekering

Je kunt naast een reisverzekering ook een annuleringsverzekering afsluiten. Het voordeel van het afsluiten van een annuleringsverzekering is dat je de gehele huursom terugkrijgt van de verzekeringsmaatschappij indien je (wegens omstandigheden) de huurperiode moet annuleren.

Waar sluit ik een annuleringsverzekering af?
Je kan je annuleringsverzekering bij verschillende aanbieders afsluiten.

 

Waar sluit ik de verzekering voor het eigen risico af?
Je kan je verzekering voor het eigen risico bij verschillende aanbieders afsluiten.

Hoe werkt het uitbetalen van de verzekering van het eigen risico?
Indien er sprake is van naheffingen houden wij dit bedrag in op de door jou betaalde borg, het overige borgbedrag maken wij naar jou over. Het bedrag dat wij hebben ingehouden op jouw borg kun je terugvragen bij jouw verzekeraar. Op deze manier krijg je de volledige borg altijd terug!