Om goed voorbereid op reis te gaan kun je een eigen risico verzekering, reisverzekering en annuleringsverzekering afsluiten. Wat deze verzekeringen inhouden en waar je deze kunt afsluiten leggen we je graag uit:

Eigen risico verzekering

Je kan er als huurder van een camper voor kiezen om een verzekering af te sluiten die het eigen risico verlaagt naar €150. Dit zorgt ervoor dat je eigen risico per schadegeval lager is. Het dekt echter niet het interieur van de camper, en ook niet wat jij aan bagage meeneemt.

Ook voor caravanhuurders is het mogelijk dit risico te verzekeren, al dekt de Camptoo eigen risico verzekering dit niet: online vind je verschillende aanbieders hiervoor.

Hoe werkt het uitbetalen van de verzekering van het eigen risico?
Indien er sprake is van naheffingen houden wij dit bedrag in op de door jou betaalde borg, het overige borgbedrag maken wij naar jou over. Het bedrag dat wij hebben ingehouden op jouw borg kun je terugvragen bij jouw verzekeraar, zo ben je dus maximaal €150 kwijt per schadegeval aan de buitenkant van de camper.

Reisverzekering
Met een reisverzekering ben je goed verzekerd voor medische kosten en reisongevallen tijdens de huurperiode. Je kunt de verzekering uitbreiden met de modules:

  • Geld en reischeques
  • Automobilistenhulpverzekering
  • Wintersport/bijzondere (winter)sporten
  • Langlaufen

Waar sluit ik een reisverzekering af?
Je kan je reisverzekering bij verschillende aanbieders afsluiten.

Annuleringsverzekering
Je kunt naast een reisverzekering ook een annuleringsverzekering afsluiten. Het voordeel van het afsluiten van een annuleringsverzekering is dat je de gehele huursom terugkrijgt van de verzekeringsmaatschappij indien je (wegens omstandigheden) de huurperiode moet annuleren.

Waar sluit ik een annuleringsverzekering af?
Je kan je annuleringsverzekering bij verschillende aanbieders afsluiten.