Camper Management Pro activeren en registreren

Om het systeem in gebruik te nemen zijn er een aantal stappen die doorlopen moeten worden. Deze stappen staan hieronder beschreven. Loop de stappen a.j.b. zorgvuldig door, als de gegevens niet koppen kan het systeem niet in gebruik genomen worden.

 

 

1. Het systeem registreren

Als het systeem aangevraagd is kun jij jezelf registreren op de website van Camptoo. Als jij ingelogd bent klik jij rechts bovenin de pagina op jouw naam. In het blok dat zichtbaar wordt zie jij ‘Camper Management Pro’ staan. Door daar op te klikken wordt je doorverwezen naar de pagina waar jij jezelf kan registreren
Belangrijk:
Bij de stap ‘voorkeuren’ moet jij de optie aanvinken dat jij akkoord gaat met het delen van jouw gegevens. Er staat standaard aangevinkt dat je niet akkoord gaat. Als je deze selectie niet veranderd kan jij Camper Management Pro niet gebruiken!

 

Werkt het registratie proces niet of zie jij niet het juiste scherm, klik dan op de onderstaande knop om dit aan te geven. Wij zullen dat binnen 24u oppakken (behalve in de weekenden)


2. Jouw gegevens doorsturen

De eerste stap is het doorsturen van de onderstaande gegevens. Met deze kunnen wij jouw systeem activeren en koppelen aan Camper Management Pro
– Jouw Vin/chassis nummer (dit is te vinden op jouw kentekenbewijs of aankoopbewijs).
– Jouw paspoortnummer
– Het email adres waar jij mee geregistreerd hebt
Belangrijk:
Jouw paspoortnummer staat aangeduid als ‘document nr,’ op jouw id-kaart of paspoort. Zorg daarnaast dat je de gegevens goed controleert, als de gegevens niet overeenkomen kan jij Camper Management Pro niet gebruiken!
Druk op de onderstaande knop om jouw gegevens naar mij op te sturen zodat ik jouw systeem kan koppelen en het dashboard zichtbaar wordt voor jou.


3. Het systeem inbouwen

Druk op de onderstaande knop om te lezen hoe. Let op: als jij alleen een Accu systeem besteld hebt zal je geen OBD systeem ontvangen en kan je het tweede deel overslaan.

Lukt het jou niet om het systeem in te bouwen neem dan contact op met: +31 (0)85 01 50 041


Wanneer alle stappen doorlopen zijn zullen wij jouw systeem koppelen. Vanaf dat moment is jouw systeem bruikbaar en kan jij jouw ritten inzien. Heb jij alle stappen doorlopen maar kan jij het systeem nog niet gebruiken? Neem in dat geval contact op met Jurriaan via jurriaan@camptoo.nl