Luxe camper huren

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 100 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers


Reviews van medekampeerders

Wij hebben de camper voor 7 nachten gehuurd om door Zeeland te rijden en verschillende plekken aan te doen.

Zeer snelle reactie op onze reservering en prettige communicatie. Bij het ophalen van de camper een duidelijke uitleg/rondleiding. Laagdrempelige communicatie wat erg prettig is. Jan en zijn vrouw zijn erg vriendelijk en behulpzaam.

Wij vonden de camper geweldig en hebben enorm genoten van de week weg. De camper is heel praktisch ingericht en alles werkt goed.

Het huren van deze camper is zeer aan te raden!
Bekijk camper
De service van Joop is meer dan perfect. Hij brengt je de camper persoonlijk, en geeft een hele goede uitleg. De camper is zeer verzorgd en ziet er fris en fruitig uit. Bij de camper is alles aanwezig. Omdat de camper goed verzorgd was gaf met dit veel vertrouwen. Ik kreeg voor 8 dagen bijna 2200 km vrij. We zijn in 8 dagen naar Neuenschwans stein geweest, Venetie, Gardameer, Milaan, Zurich en nog een aantal plaatsen in Duitsland. Ik geef Joop om zijn camper en service een dikke 10. Joop nog bedankt dat we mochten genieten van jou camper.
Bekijk camper
Leuke ervaring. En alles werkte perfect in de camper.
Bekijk camper

In de media: