Luxe camper huren

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 100 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers


Reviews van medekampeerders

Na een beetje gewend te zijn aan dit oude beestje hebben we heerlijk relaxed gereden naar onze bestemmingen in Luxemburg. Geen problemen gehad en veel bekijks gehad onderweg en op de camping. We hebben onze dagen comfortabel doorgebracht en zijn niets tekort gekomen. Ook de communicatie met Jens vooraf en tijdens de vakantie is uitstekend verlopen. Wat ons betreft een aanrader als je niet te ver Europa in wil.
Bekijk camper
We zijn met de camper naar Denemarken geweest. Voor ons was het de eerste ervaring met een camper, en het is ons erg goed bevallen! De kinderen vonden het geweldig! Het contact met Geb was goed en relaxed. Ik kan het huren van de camper van Geb iedereen aanraden.
Bekijk camper
Wij vinden het een sfeervolle camper. Hij is al wat jaartjes ouder wat goed te merken is aan het motergeluid tijdens het rijden. Wij zijn met gezin van 3 kinderen met camper weg geweest naar Zweden en dat erg goed bevallen al is de afstand eigenlijk wat aan de lange kant. Het contact met Hans was uitstekend.
Bekijk camper

In de media: