Luxe camper huren

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 100 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers


Reviews van medekampeerders

Onze camperontdekkingstocht is volledig geslaagd met deze camper van Eddy die ons perfect paste. Mede door de goede uitleg en de papieren handleiding kwamen we niet voor verrassingen te staan. De compacte camper bood alles wat nodig was en ook onze hond had prima de ruimte. Veel praktische bergruimten en optimaal licht door de vele ramen. Het open contact met de natuur, ook als je binnen zit was heerlijk door de schuifdeur en de openslaande deuren achter. Het vaste fietsenrek was superhandig en zo waren we zeer mobiel ook in steden. Wij raden een ieder aan om deze camper te boeken, alleen snijden we dan in onze eigen vingers.... wij komen zeker terug!
Bekijk camper
We hebben kunnen genieten van een heerlijke campervan met alle voorzieningen die we voor twee personen nodig hadden! Een mooi keukentje, fijn groot bed en de mogelijkheid tot ombouwen naar twee banken + tafel.

We hebben last-minute op de dag van vertrek deze bus nog kunnen regelen, dus ook de flexibiliteit was een enorm pluspunt! We zijn erg blij dat Yvonne heeft kunnen bijdragen aan onze fijne reis door Duitsland en België :)
Bekijk camper
We hebben heerlijk kunnen genieten, we kregen de camper zelfs een dag eerder mee zonder dat we daarvoor moesten betalen. Ook de verhuurder was erg duidelijk en liet ook alles goed zien. Al met al erg fijn en om aangeraden!
Bekijk camper

In de media: