Vind de mooiste plekken en de leukste manieren om te overnachten

Beoordeling:9.1 uit 46555 ervaringen

Hoe vind je de perfecte campingplek?

De handigste apps & websites voor camperplaatsen, campings en andere mooie plekjes vind je hier. Wij gebruiken ze zelf ook!

Kamperen bij de boer

Tussen de koeien staan? Kan! Konijntjes aaien voor de camper? Geen probleem. Veel boerencampings zijn nog in bedrijf en geven leuke plekjes om te kamperen.

Logeren bij de boswachter

Het is nog nét niet bij de boswachter thuis, wel prachtig midden in de natuur. Op de natuurkampeerterreinen van staatsbosbeheer sta je altijd op een bijzondere plek.

Bivakkeer in de achtertuin

Liefhebbers die hun dakterras, achtertuin of weiland met jou willen delen – ook als je met de camper komt. Zo leer je niet alleen leuke like-minded mensen kennen, ook geniet je van de rust van jouw tijdelijke en unieke microcamping.

Slapen bij de pub

Vanuit de pub naar je camper rollen? Het kan in het Verenigd Koninkrijk. Pubs, maar ook boeren, antiekwinkels en brouwerijen stellen gratis een plekje voor je beschikbaar. Je koopt 1 keer per jaar een lidmaatschap en daarna mag je gratis staan!

Overnachten bij de wijnboer

Frankrijk heeft hetzelfde concept als Britstops, Britstops heeft het afgekeken van France Passion. Een keer aanmelden voor een jaar voor een vast bedrag en je mag de rest van het jaar gratis overnachten op het terrein van de wijnboeren!

De 5 leukste campings in Nederland voor kinderen

Je kan natuurlijk vogels gaan spotten met je kinderen, maar wist je dat je ook draken kunt spotten? Bekijk de leukste campings.

Wildkamperen in Schotland

Coen en Anouk vonden de mooiste plekjes om wild te kamperen in Schotland met een handige app. Lees hun verhaal en bekijk waar zij de mooiste plekken vonden.

Mooiste panoramacamping in de Ardennen

Camping Petit-Suisse lijkt ook wel een beetje op klein Zwitserland. Bekijk hier waarom deze camping zo mooi is.