Camptoo maakt camperkennis toegankelijk voor iedereen met aanstelling Frans Hoofwijk

Frans Hoofwijk gaat vanaf 1 januari volgend jaar bij Camptoo aan de slag als camperspecialist. In die rol zal hij huurders en verhuurders voorzien van (technische) informatie over campers en caravans en workshops door het hele land organiseren. Op beurzen en markten is hij het aanspreekpunt voor kampeerliefhebbers en campereigenaren, maar ook voor iedereen die een avontuur met een camper overweegt. Ook zal hij instructievideo’s maken voor het nieuw te lanceren Camptoo TV.

Camperkennis

Specialist in de camperbranche

Frans Hoofwijk (51) is geen onbekende in de camperbranche. Al meer dan 15 jaar deelt de kampeerliefhebber zijn kennis over campers en caravans met vakantiegangers en branchegenoten. De laatste jaren deed hij dat voor de NKC, waar hij zijn passie als presentator en kennisdeler in de praktijk bracht.

Een groeiende markt

“De markt voor campers is al jaren booming. In de toekomst zullen we te maken krijgen met veel nieuwe regeltjes voor het reizen met een camper”, aldus Frans. “Ook zal de komende generatie op een andere manier gebruik willen maken van de vrijheid die reizen met een camper biedt. Deelplatform Camptoo past perfect in dat plaatje. Vanaf dag 1 was ik onder de indruk van het deelconcept en van het enthousiasme dat de oprichter, Martijn Peeters, verspreidde.”

Perfecte match

Een perfecte match dus, Frans en Camptoo. Martijn Peeters: “Frans en ik kennen elkaar sinds het prille begin van Camptoo in de zomer van 2014. Frans z’n passie voor campers sluit helemaal aan bij Camptoo. Ik merk in al onze gesprekken dat we elkaar zodanig aanvullen dat de energie en het enthousiasme eraf druipt en dat zie ik niet vaak. Met zijn ervaring en technische kennis zal Frans het serviceniveau van Camptoo verder verhogen en onze positie als meest betrouwbare camper en caravan verhuurplatform verder versterken.”


Contact voor pers en media

Erik de Jong
T: +31 6 41 76 63 99
E: erik@camptoo.nl
www.camptoo.nl

Over Camptoo
Camptoo is een deelplatform waar je campers en caravans rechtstreeks bij de eigenaar huurt. Het bedrijf is in 2014 opgericht en heeft als missie om in 2020 twee procent van alle campers en caravans in Europa via het platform met elkaar te delen. Sinds de lancering van het bedrijf zijn er al bijna 100.000 overnachtingen geboekt. Camptoo is samen met Picnic door The Next Web in 2018 uitgeroepen tot de twee snelst groeiende bedrijven in Nederland en was in 2017 Rising Star in de Deloitte Technology Fast 50. Camptoo koppelt niet alleen de eigenaren met de huurders, maar zorgt ook voor al het papierwerk, benodigde verzekeringen, checklist en hulp onderweg.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>