Camptoo haalt half miljoen binnen via crowdfunding

Het Nederlandse deelplatform voor campers en caravans Camptoo heeft met een nieuwe crowdfundingscampagne op Seedrs 438.495 euro opgehaald. Het eindbedrag van deze ronde lag 10% boven de doelstelling van de campagne. In totaal heeft het platform nu een community van ruim 300 investeerders aan zich verbonden.

Met de investeringen uit de crowdfundingcampagne gaat het deelplatform flink uitbreiden in het Verenigd Koninkrijk, een van de grootste kampeermarkten van Europa. In deze markt kent Camptoo momenteel een enorme groei. In het eerste jaar behaalde het er al een boekingsomzet van ruim 500.00 euro. Na deze succesvolle campagne zal Camptoo een kantoor in London openen, met een Britse countrymanager. Ook zal een customer support team opgezet worden.

“Steeds meer Britten kiezen voor een vakantie in eigen achtertuin,” verklaart oprichter Martijn Peeters het succes van het deelplatform in het Verenigd Koninkrijk. “Dat is precies waar onze kracht ligt: staycations. Tot nu toe boekten meer dan 3.000 reizigers via onze Britse website een camper of caravan. De komende jaren willen we ervoor zorgen dat dit er 300.000 worden.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>