Over mij

Beste lezer,

Campers bouwen is een hobby van mij en kamperen is wat ik al mijn hele leven doe. Vrijheid blijheid. Ik hoop dat de huurders er net zo veel plezier van gaan beleven als ik dat tot nu toe gedaan heb.

Meer weten? Stuur gewoon een berichtje ;)

Groeten,
Lars

Beoordelingen

Wij waren de eerste huurders van de prachtig verbouwde camper van Lars. De camper is voorzien van alles wat je nodig hebt, dus dat is zeer prettig.

Dingen die goed zijn om te weten:
- de bus rijd, wanneer je comfortabel rijd, 95 op de teller. Goed om rekening mee te houden als je veel snelweg rijd. Bij een geschatte reistijd van 2 uur, kan dat rustig 3.5 uur worden. Doordat je langzamer rijd stop je ook wat vaker!;
- het slaapbed in de top van de bus is lekker breed, maar niet heel hoog, dat was voor ons wel een dingetje
Na een wat verlate start van onze vakantie (startmotor dag voor ons vertrek kapot gegaan, wat vervangen moest worden) hebben we een leuke probleemloze reis gehad met de camper! Het is een camper met karakter en is een ervaring om er mee op vakantie te gaan, de camper is ruim genoeg voor 3 volwassenen en brengt je overal naartoe! hij is niet de snelste en reken maar op extra reistijd als je door heuvelachtige gebieden heen gaat, het is een camper met een handleiding wat starten betreft maar met de uitleg van Lars moet dat helemaal lukken! Lars zelf was een super aardige, behulpzame jongen die zijn hart en ziel in de camper heeft gestoken, het was een leuke ervaring om van zijn camper gebruik te hebben mogen maken!

Lees meer beoordelingen