Over mij

Ik ga al jaren kamperen en de laatste vier jaar met een camper. Dit bevalt super vanwege de vrijheid die het biedt en de mogelijkheid lang op vakantie te gaan! Zo hoeven we geen plan te hebben en kunnen we overal naartoe. Vaak besluiten we van te voren ongeveer welke landen het worden en kopen we hier reisboekjes over. Dan beslissen we onderweg aan de hand van het weer waar we precies naartoe gaan. Surf- en kitespullen, fietsen, boodschappen etc gaan mee! Tot nu toe zijn we door Frankrijk, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Slovenië, Croatie, Noorwegen en Denemarken getrokken met camper en ik zou niet meer anders willen! Zowel wildkamperen in Scandinavië als op leuke campings in het zuiden vinden wij leuk! Regelmatig gaan wij ook weekendjes met de camper naar zee voor een kort vakantiegevoel.

Beoordelingen

We hebben de vakantie met de camper heel leuk gevonden. Het was onze eerste keer met de camper op pad. Even wennen in het begin, maar daarna ben je snel thuis. Alles werkte prima. Het mooie is dat je snel weer weg bent en ergens anders kan installeren. Ook de trekkracht van de camper in de bergen was zeer prettig. Al met al een heel leuke ervaring. Naast de camper zelf, was het maken van afspraken met de verhuurders heel prettig en flexibel. Tevens kregen we een prima uitleg bij het vertrek. Absoluut een goeie manier voor ons om zo eens kennis te maken met een vakantie met een camper.

Groet, Stefan en Mariska.
Het was onze eerste reis met een camper en is zeker voor herhaling vatbaar! De verhuurder geeft goede informatie over het gebruik. Het contact met de verhuurder was zeer prettig en er is een flexibele instelling. Ondanks een "wolkbreuk" met hevig onweer hebben wij geen lekkages gehad (misschien omdat wij alle raampjes en dakluiken dicht hadden?). Wij hebben in ieder geval een heerlijke week gehad met deze camper.

Lees meer beoordelingen