Over mij

Ik ben wandelgids en coach op Ibiza en schreef recentelijk het boek ‘ krachtplek’ dat ook op Ibiza speelt. Ik ben vrijheidsavonturier en welkom jou graag persoonlijk op het eiland van de vrijheid !

Beoordelingen

De leuke camper van Lucien is perfect om het prachtige Ibiza mee te verkennen! Alles wat je nodig hebt voor een fijne trip is aanwezig. De communicatie met Lucien verliep erg vlot en hij was goed bereikbaar tijdens de trip. Daarnaast heeft Lucien veel kennis over het eiland en zijn zijn tips voor de mooiste plekjes op het eiland om te overnachten met de camper zeer de moeite waard! Wij overnachtten onder de sterren aan bijzondere geheime strandjes die nog verlaten zijn als je 'ochtends een duik in de zee neemt. We hebben tijdens de campertrip erg genoten van de prachtige natuur en bijzondere sfeer van Ibiza! Het was een magische ervaring om niet te vergeten en die we iedereen zouden aanraden!
We hebben een heerlijke week op een geweldig eiland gehad. Het heeft ons gebracht, wat wij wilden. Het ontdekken of de camper is wat verlangen. De camper is erg back to basic, wat je leuk moet vinden. Als backpackers helemaal goed voor ons. Helaas lukte het niet door het slechte weer, het lekken van het dakraam, de hele week de camper konden gebruiken. Dat na overleg de extra kosten,die wij maakten, vergoed werden, was een prima oplossing. En we heen de laatste avond een leuke avond bij Lucienne.

Lees meer beoordelingen