Over mij

Mijn naam is Hans en ik verhuur onze camper omdat we graag anderen mee willen laten delen in de campervreugde die het voor ons zeer zeker is!
Het fijne is dat je overal kunt gaan en staan waar je wilt je hebt altijd je tijdelijke huis bij je en dat is het gevoel van vrijheid die we hebben, is het weer niet mooi of bevalt de camping niet met een kwartier is alles ingepakt en kun je vertrekken naar mooier weer of een betere camping!!

Beoordelingen

Ad
9/05/2018
Wij hebben een geweldige vakantie gehad met de camper van Hans. Uitleg van Hans over de camper was uitgebreid, hebben samen nog een proefrit gemaakt waarbij Hans tevens enkele tips meegaf. Tijdens de reis een klein probleempje gehad, Hans gebeld en probleempje opgelost, Camper is compleet uitgerust en van alle gemakken voorzien. Rijden met deze camper was zeer relaxt, Slapen ging als de beste. Hans is een betrouwbaar en zeer joviaal mens. Kan hem zonder meer aan een ieder aanraden.
Paul
15/05/2018
Hallo Hans,

Dank voor je gastvrije ontvangst een prima uitleg over alle mogelijkheden van de camper. De camper ziet er perfect uit, vooral de sterke motor zorgt ervoor dat de reis soepel verloopt. De 2e datum staat al weer geboekt. Gr. Nicole en Paul

Lees meer beoordelingen