Over mij

Beoordelingen

Karin
27/09/2020
Wij hebben erg genoten van onze eerste campervakantie. De camper was bijna nieuw en zag er keurig en netjes uit. Met de eigenaars hadden we een prettig contact en ze waren zeer makkelijk te bereiken via app/telefoon. Ze geven duidelijk uitleg over hoe alles werkt en daarnaast is de camper van alles voorzien. Je hoeft bij wijze van spreken alleen maar wat kleding en een toilettas mee te nemen en de koelkast te vullen. Kortom, het was zeker voor herhaling vatbaar!
Peter
9/10/2020
Wat een heerlijke vakantie hebben wij met deze fantastische camper gehad! Het goede gevoel begon al bij de kennismaking. Gastvrij werden we ontvangen door Kathleen en Stef. Ze namen uitgebreid de tijd om deze groentjes wegwijs te maken in hun camper en zelfs tijdens de reis waren ze via app of telefoon bereikbaar voor raad en daad.

Ook onze 2 zoons van 16 en 14 vonden het een feest om met de camper op pad te gaan. Het ontbrak ons nergens aan; ze hebben werkelijk overal aan gedacht. Zelfs onze fietsen konden mee. 3 op een stevige fietsendrager en 1 in de garage.

Het hefbed is ideaal en ruim, de zitruimte royaal en flexibel, de camper rijdt heel relaxed (automaat), heeft powerrrrr en in een handomdraai klap je je luifel uit en zit je een drankje te doen. Veel gezien, veel gedaan en (te)veel kilometers gemaakt. Kortom: een genot! Helaas wel een kleine schade gereden, maar ook dat is keurig opgelost. We raden deze camper van Kathleen en Stef van harte aan.

Lees meer beoordelingen