Over mij

Hi, ik ben Elselien.

Afgelopen jaren ben ik veel met de camper op pad geweest, met interesses voor buiten sporten, ecologisch tuinieren en een duurzame levensstijl.

In de zomermaanden heb ik de camper zelf niet nodig, en verhuur ik mijn camper graag - zo kun je makkelijk eens het plezier en vrijheid van een huis op wielen ervaren.

Beoordelingen

Wij zijn met de camper van Elselien naar Normandië en Bretagne geweest. Dit was onze eerste vakantie met een camper en die is goed bevallen. We hadden bewust voor een VW-camper gekozen: klein en compact. Daar kun je op kleine weggetjes en in oude binnensteden ook nog mee uit de voeten. We hadden de fietsen mee. Dat is ons goed bevallen. Omdat het niet warm was hebben we nauwelijks buiten kunnen zitten en hebben van de luifel geen gebruik gemaakt. Dan over de camper: het nieuwe is er duidelijk af, maar alles doet het. Persoonlijk lijkt me met vier mensen, dat de camper wat krap is, maar met z'n tweeën was het voor ons erg comfortabel. Kortom: we hebben een fijne vakantie gehad!
Hallo Elselien, we hebben een fijne vakantie gehad met je camper! De ontvangt was geweldig goed door je ouders, we kregen traditiegetrouw een lekker taartje mee...fijn dat we tussentijds konden appen voor eventuele vragen.
Alles was compleet, we hoefden alleen onszelf en kleren mee te nemen, kortom fijn geweest!
Groetjes Fem & Peggy

Lees meer beoordelingen