Over mij

Wij zijn Erik en Heidi en wonen met z'n vijfjes in het mooie Haarlem!
Ons gezin heeft altijd veel plezier en lol gehad met deze geweldige retro Constructam, maar we zijn eruit gegroeid :( het past niet meer!
Verkopen kunnen we haar niet, daar is ze TE LEUK voor!!
Omdat we samen hele mooie herinneringen hebben gemaakt in deze geweldige caravan lijkt het ons zo leuk om dat ook met jullie te delen.

Start nu met mooie herinneringen maken, en met "Campeer in Retro sfeer"gaat jullie dat zeker lukken!!

Vriendelijke groet van Erik en Heidi

Beoordelingen

We hebben de caravan gehuurd voor een weekje camperen in Nederland. En dat is ons erg goed bevallen. Ondanks dat het uiteraard een iets oudere caravan is, werkt alles helemaal naar behoren. Je voelt je meteen weer even in de jaren 70. Hij is verder helemaal compleet (incl luifel en voortent). Je kunt er zo in weg. Zeker de bijgeleverde camping tafelset voor 4-6 personen is erg fijn. En je kan zien dat Heidi echt veel moeite doet om ook de bijgeleverde campingspullen in dezelfde jaren 70/retrostijl te zoeken. Super leuk. Ook het contact met Heidi en Eric is ons erg goed bevallen. Snel reactie op mails, flexibel qua ophalen en terugbrengen en altijd vriendelijk. Deze lieve, mooie caravan huren is zeker voor herhaling vatbaar.
Wat een super caravan en verhuurder. Communicatie was leuk en goed. Heidi was flexibel met ophalen en brengen. De caravan is echt heel leuk en zeer compleet (ons bed was zelfs al opgemaakt ;-) Het is te zien dat Heidi het erg leuk vindt om deze leuke caravan ervaring met anderen te delen.
..wees er van bewust dat je met deze caravan complimenten en duimpjes omhoog zult krijgen!

Lees meer beoordelingen