Over mij

Ik ben Erwin Peddemors en woon samen met mijn vriendin en 3 kinderen in Geldrop (dichtbij Eindhoven). Wij hebben de camper in september 2016 gekocht en zijn erg blij met deze mooie nette camper. De komende tijd zullen er wat dingen verbeterd worden aan het uiterlijk en luxe van de camper.
Omdat we het zonde vinden dat de camper 48 weken per jaar stilstaat willen wij hem verhuren aan mensen die het "camperen" graag een keer willen uitproberen en er met zorg mee omgaan.
Als u de camper voor een langere periode wilt huren, hoor ik het graag en is er een speciale afspraak over de verhuurprijs te maken.

Beoordelingen

Ik heb van 9 tot 14 Erwins 'camper gehuurd. De camper zag er bij ophalen picobello uit. Alles er op en er aan. De handleiding gaf veel helderheid over het gebruik van alle interne en externe mogelijkheden. De slaapplaats voor 4 personen was dik in orde!!
Ik zou hem zeker weer huren en het is een aanrader voor anderen. Het rijden was heerlijk.
We hebben echt alle dagen genoten van het gebruik. Bij het terugbrengen alles met Erwin nagelopen en nog wat aandachtspunten meegegeven. Hier was hij blij mee. Hij was tevreden over de staat van de camper bij aflevering. Bedankt voor het huren Erwin. Misschien tot een volgende keer.
Groet Huub
Dankzij de camper van Erwin hebben we een fantastisch lang weekend kunnen beleven. De camper is ruim van binnen en erg compleet uitgerust. Bestek en dergelijke is netjes en in ruime mate aanwezig. Ook de spullen voor stroom en haringen voor de luifel e.d. Is allemaal keurig netjes. Het is een geweldige manier om vakantie te vieren en Erwin heeft alles netjes geregeld. Zo is er een duidelijke beschrijving van alles wat er te weten valt over de camper aanwezig. Erwin is uiterst vriendelijk en reageert snel. Kortom: een echte aanrader!

Lees meer beoordelingen