Mijn campers en caravans

Over mij

Ik ben zelf een grote camperfan. Kamperen in de bergen, naast een riviertje of midden in een stadcentrum. Deze enorme vrijheid van reizen is genieten en avontuurlijk. Je hebt altijd alle spullen bij je, dus een spontane picknick op een idyllisch plekje is zo geregeld. Het is ook heerlijk dat je kunt koken in de camper en dat je ’s avonds lekker warm en droog kunt slapen. Kortom: Ik wil je graag uitnodigen om ook deze vorm van vrijheid zelf te ervaren, zodat je wellicht, net als ik, met veel enthousiasme door het camper virus wordt aangestoken.

Beoordelingen

Great experience, very profesional and friendly team, quality camper, had no worries at all in the 3.700Km aprox. we drove and they where very helpfull (considering i do not speak or read Dutch) to explain to me how everything worked before we hit the road. Would highly recomend to anyone ;-)
We zijn met ze 5en met de camper op vakantie geweest. Het was een heerlijke vakantie en de camper werkte erg goed. Rijden is er gemakkelijk in en je kan er lekker koken met drie kookpitten. Ik kan deze camper zeker aanbevelen!

Lees meer beoordelingen