Over mij

Even voorstellen.

Wij, Jan en Marja zijn een stel van midden 50, wonen in Groningen en zijn de trotse eigenaren van deze camper. We gaan regelmatig met de camper weekendjes weg en gaan dan de omgeving te verkennen door te gaan fietsen of te lopen. Zelf genieten we van de reizen die we maken en vinden het leuk om de camper te verhuren in de periodes dat we niet weg kunnen. Uiteraard genieten we ook van de verhalen en de reacties van de gasten; we proberen dan ook om de vakanties van de huurder tot een succes te maken. We houden zelf van kamperen maar willen de behaaglijkheid van luxe. Regelmatig gaan we “wild kamperen”; zonder stroom of andere voorzieningen; door de zonnepanelen houden we de accu’s vol en de watertank heeft een dusdanige grote inhoud dat je voldoende water hebt voor een lang weekend (douchen, wc enz.). De dubbele lichtgewicht-gastanks kunnen de camper behaaglijk warm houden voor de koudere avonden zelfs hartje winter.

Graag willen we jullie laten delen in onze “passie” voor het camperen.

Beoordelingen

Erwin
13/08/2017
Wij hebben een fantastische reis gemaakt door Noorwegen met de camper van Jan. Het contact met Jan was zeer prettig. We werden gastvrij ontvangen in het Groningse Zeerijp. De camper reed heerlijk en was zeer ruim en luxe. We hebben zeer goed geslapen op het grote bed en onze jongens lagen ook heerlijk op het hefbed. Er is veel opbergruimte. Kortom..., dit smaakte naar meer en is wat ons betreft voor herhaling vatbaar! We zijn al aan het fantaseren waar de volgende reis naartoe zal gaan:).
Martine
19/09/2017
Als je op zoek bent naar een compleet/luxe uitgeruste camper, neem dan die van Jan! Ook voor rij-comfort! We zijn niet ver geweest met de camper; een lang weekend in Noord-Holland. Met alle dagen regen en 's nachts 5 graden was het heerlijk aangenaam in de camper. Echt een aanrader !

Lees meer beoordelingen