Over mij

Beoordelingen

Kamperen met de Eriba Triton Touring is heel erg leuk. Het is een compacte caravan, maar alles wat je nodig hebt zit er in. We hebben het bedgedeelte de hele vakantie naar beneden gelaten en hebben het keukentje gebruikt. Er is dan nog een zit-gedeelte dat voldoet voor twee personen. Omdat we goed weer hadden, hebben we de luifel gebruikt. Daardoor konden we lang buiten zitten. Toen de weersvooruitzichten wat minder werden, hebben we ook de voortent opgezet. Even puzzelen, maar wel een mooie toevoeging.
Ernst is heel behulpzaam en een enthousiast kampeerder. De caravan is heel goed onderhouden en er mankeert niets aan.
Wij hebben een heerlijke vakantie van drie weken beleefd en hebben veel campings bezocht. De caravan is door zijn kleine omvang makkelijk achter de auto te hangen.
Bedankt, Ernst! Groet, Yolanda en Govert.
Mijn zoon en ik hebben samen een week gebruik gemaakt van deze leuke compacte caravan. Ik heb nog weinig ervaring met het rijden met een caravan. Rijden met deze caravan was probleemloos.
We hebben een heerlijke tijd in Zeeland door gebracht. Eerst de luifel gebruikt maar na een dag de voortent op gezet. Dat was even puzzelen maat kostte uiteindelijk niet heel veel tijd.
Een paar dagen met minder weer gehad. Knus hebben we deze dagen door gebracht in de caravan. De inrichting is basaal maar sfeervol.
Mijn zoon en ik hebben een heerlijke tijd gehad met deze caravan in Zeeland. Ik kan iedereen het gebruik van deze caravan aan bevelen! Op basis van deze ervaring gaan we zeker vaker met een caravan op pad!

Lees meer beoordelingen