Over mij

Wij zijn Rob & Judith en wij verhuren een camper . Een Ford Rimor . Doordat wij zelf enthousiast zijn over het reizen met een camper willen wij dit graag delen met anderen. Onze camper is ruim uitgerust dus hoeft u alleen maar uw eigen artikelen mee te nemen.
Gaan en staan waar je wilt in bijna heel Europa met de camper. Fietsen mee een goed humeur en gaan.
Wij wensen iedereen een super fijne vakantie.

Met vriendelijke groet,
Rob & Judith

Op avontuur met de camper

Beoordelingen

De camper heeft vooral dienst gedaan als slaapplaats en vervoer van A naar B (of eigenlijk moet ik zeggen van P naar R). We hebben niet van alle faciliteiten gebruik hoeven maken (keuken en servies), maar we zijn ervan overtuigd dat dat ook prima was. De service die Rob ons heeft verleend was top! Betrokken tot het laatste moment, wij hebben al een optie voor een volgende keer. Een aanrader! Foto's volgen.
Heerlijke 2 weken met gezin van 5(!) in Zweden doorgebracht. Camper gaf heerlijk comfort bij slecht weer en beschermde tegen muskieten. Extreem goed geslapen daarom extra tentje nooit opgezet. De camper geeft je veel vrijheid, zeker in Zweden maar meestal eindig je toch op een camping omdat stroom en goed sanitair toch wel erg prettig zijn.
Camper voldeed aan al onze eisen. Goed en betrouwbaar. De service van Rob was perfect; erg prettig in de communicatie en handig tav de technische aspecten van de camper.

Lees meer beoordelingen