Over mij

Ik ben een creatief persoon, met een baan en een gezin en een heerlijk sociaal leven.
Ik hou van kamperen, inrichten en klussen, tuinieren en sporten.
Wij vinden het jammer als onze oldtimer ongebruikt in de schuur blijft staan als wij een ander soort vakantie hebben. Wij vinden dit een leuke manier om het plezier wat je kan hebben met zo'n speciale caravan te delen.

Beoordelingen

Hi Els,

Onze vakantie met deze super retro caravan was geweldig. Een heerlijk huisje voor mijn dochter en mijzelf. Zelfs in de hitte gaf de caravan zelfs verkoeling ;-) Je hebt alles bij je en hoeft alleen maar handdoeken en kleding mee te nemen. Het bed ligt heerlijk. Helaas hadden we geen electra op de camping dus hebben de koelkast niet kunnen gebruiken. Dikke vette aanrader dus!

Els
Reactie van Els:

Hoi Emmelie,
Wat goed om te horen dat jullie het fijn hebben gehad in onze caravan. Door zijn isolatie is hij in de zomer inderdaad niet te warm en in de winter niet te koud. Jullie hebben hem prima afgeleverd, waar we ook altijd blij mee zijn en nog bedankt voor de tekening van je dochter in ons schriftje.
Hopelijk zien we jullie weer terug als huurder.

augustus 2018

De fantastische retro caravan bleek meer dan fantastisch met een opgemaakt bed met een fijn matras waar we heerlijk op geslapen hebben. De aanwezige badeendjes, kabouters en sfeerverlichting maakten het bijzonder leuk om 's avonds met zijn tweeen in het gezellige zithoekje te borrelen. De caravan heeft een prima stahoogte, het uitschijfbare dakje zorgt voor uitstekende ventilatie zonder rondzoemende muggen. Enigevoorzichtigheid is geboden bij het schuin een afrit afrijden in verband met een wiebelend voetje.

Lees meer beoordelingen